Hayır kastım kendi kullandığım motosikletim değil. Yanlış anlaşılmışım. Çünkü GV250cc Cruıser uzun yolda yağ soğutması ile çok iyi iken dur kalklarda yağ ısınan motoru dahada ısıtıp 180 kg lık ağırlığı ile şehir içi kullanımında zorluklar çıkarmaktadır. Ayrıca Cruıser motorlar ABD gibi dümdüz ve geniş yollarda iki teker arasında ki uzun mesafeseinden dolayı muhteşem bir sürüş sağlarken ilçe yollarında dar ve kıvrımlı yollarda iki teker arasındaki uzunluk sorun olmaktadır.
Hal böyle iken, benim sizlerden gelen bazı abuk sabuk cevaplar dışında konuya makul yaklaşan arkadaşlarımdan bazıları çok iyi cevap vermişler. Ve bence bu sorunun cevabını ve cc yi 3 adet model ile belirlemişler.
Bu soruyu alaya alıp tuhaf cevap yazan arkadaşlarıma tavsiyem o makul cevapları kendilerininde okuyup anlamalarıdır.
Ama sorumu net anlayan arkadaşlarımda olmuş.... Onlara dikkatli okumalarından dolayı teşekkür ederim...
Mesela bu arkadaşım oldukça zeki birisi okuduğunu anlayıp yorumlayıp cevap verebilen biri diğerleri gibi okuduğunu anlamakta sıkıntı çekmemiş ve cevabı bulmuş...
Gerçekten dediklerimi karşılayan modeller "YAMAHA YBR250cc" "Honda CBF250cc"" ve "Hyosung GT250cc" lerdir. Bunlar uzun yolda 120-130 km lik makul hız verirken iki teker arasındaki makul uzunluk ile dar ve kıvrımlı ilçe yollarında konfor verecektir. 250cc lik hacimleri ile şehir içi trafikte 750 yada 1000 cc gibi dur ve kalklarda onlar kadar hararet yapmayıp onlar kadar yakıt harcamayacaktır... yEDEK PARÇA ve bakım konusunda YBR lerin ekonomk yönü tartışılmaz bile.. Ayrıca yakıt tüketimleride çok makul.. Buna ek olarak YBR125cc kadar cılızda durmamaktadırlar. 3 adet çanta yapıldı mı gayet güzel bir görüntü elde edilmeside zor değildir...
Uzun lafın kısası asla ben kendi motorumu sizlere sunmadım. Bilakis sorumun cevabı hadi artık üretimi biten Honda CBF250cc yi eklemez isek bence bu sorunun cevabı sevsenizde sevmesenizde "YAMAHA YBR250CC NAKED" modeli birinci çıkmaktadır.
Demek ki;
Demek ki bu sorunun cevabı var imiş...
"YAMAHA YBR 250CC NAKED"
ayrıca benim sorduğum bu sorunun son derece basit olmasına rağmen konuya tamamen "LUCAS" ve " Shrieker " arkadaşlarımın anlaması ve cevap yazması Türkiye genelinde motosiklete sevda veren arkadaşlarım hakkında ciddi endişelendirmiştir.
Teşekkürler LUCAS ve SHRİEKER..