Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Ehliyetsiz motosikletli, ceza yazan polise saldırdı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    ben geçen yedim hafif para cezası diye geçtiler 600 tl mahkeme kesti 200 de devir sahibine 45 milyonda yankış park :S

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CBF_OKTAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    yuh yani her ceza yiyen polise saldırırsa polis ne yasın.: sanki biz hiç ceza yemedik. sonuçta trafik polisinin işide ceza yazmak

Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    oktay plakan konuşuyo

eeraktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar ns 200

Polise dayak

Antalya'da, ehliyetsiz motosiklete bindiği gerekçesiyle motosiklete el koyup kendini mahkemeye sevk eden trafik polisine kızan bir vatandaş, polisi feci şekilde dövdü.

[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/polis-dayak265.wmv[/MEDIA]

Olay, saat 12.00'de Antalya Namık Kemal Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvar üzerinde trafik kontrolüne başlayan Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, 07 CJN 27 plakalı motosikleti durdurup evrak incelemesi yapınca sürücü İbrahim K.'nın motosiklet ehliyeti olmadığı belirlendi. Bunun üzerine polis, 55 yaşındaki emekli İbrahim K.'nın motosikletine el koyarken, şahsı da yasa gereği mahkemeye sevk etti. Mahkemede en az 750 TL ceza alacağını öğrenen İbrahim K., "Bu motor 250 TL bile etmez"diyerek çekicinin üzerinde bulunan motosikleti yakmaya kalkıştı.

Polisler,İbrahim K.'yı engellemek isterken taraflar arasında arbede çıktı. Yaşanan arbede sırasında sürücü, kendisine ceza uygulayan trafik polisi Osman S.'yi feci şekilde dövdü. Olay yerinde ilk müdahalesi 112 ekiplerince yapılan trafik polisi Osman S., A.Ü Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde etkisiz hale getirilen İbrahim K. da gözaltına alındı. İbrahim K., daha sonra mahkemeye sevk edildi.
    farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    hem suçlu hem .. tövbe tövbee adam işini yapıyor madem ehliyetin yok herşeyin ir usulü var neysee
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Gorevli polis memuruna mukavemet , gorevini yapan kolluk gucune gorevinden dolayi hakaret , raporlar sonucu darp'da cikarsa isin icine kesinlikle ceza alir.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    // honda beat scv100f
    arkadaşlar hiç de insaf yokmuş sizde bee, adamın kullandığı motor 50cc moped. adamın yaşı 55, birimizi babası olabilirdi ha benm pedern ehliyeti war. o yaştaki adam belki durumu yok ehliet alamamş belki yürümekte zorlandıı içn o motoru almştr o polisin yaptığı çok ayıp terbiyesizlik 55 yaşındaki adam trafikte magandalık mı yapacak da öle ceza kesip el koyuyo o polisi ayağından tutup boğazdan sallandıracan.

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    herşeyin bir kuralı var ehliyetsiz binilmezse adam binmemeli ama polisin de işini kuralına göre yapması gerekirdi bizim polislerimizde azıcık kibarlık olsa bu gibi durumlar yaşanmayacak belki de
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    Tabanvay
    Küçüktür mide bulandırır dedikleri bu oluyo işte. Ulen 50cc lik moped işte bırak gitsin adam alla alla. Ehliyetsiz uyuz oluyorum filan ne demek ya alla alla. Kaçınızda bisiklet ehliyeti var. Bi tane kazma çıkıyo ortalığı bok ediyo. Arkadaş nerede artist polis var o denk gelir hep banada. Uyuz oluyorum ne yapiim. Arkadaş senin maaşını ben veriyorum. Benim ödediğim vergilerle maaş alıyosun sen. Devletin imkanlarıyla bana artistlik yapamazsın. Daha önce bende polis dövdüm mahkemelik oldum ama hiç bişi olmadı olamazda.

Eğer nasıl bi insan olduğunu bilmek istiyosan bi yetki verin birisine yeter. Gerçek yüzünü o zaman görürsün. Ama ne yazık ki polis teşkilatımızda bi sürü kendini bi bok zanneden polislerimiz var, yetkili makamlar bi önlem almazsa bu iyiye gitmiyor. Ya deli oldum olaya neler yazıyorum ben ya sinir oldum iyice

Alıntı kingsemo23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hiç de insaf yokmuş sizde bee, adamın kullandığı motor 50cc moped. adamın yaşı 55, birimizi babası olabilirdi ha benm pedern ehliyeti war. o yaştaki adam belki durumu yok ehliet alamamş belki yürümekte zorlandıı içn o motoru almştr o polisin yaptığı çok ayıp terbiyesizlik 55 yaşındaki adam trafikte magandalık mı yapacak da öle ceza kesip el koyuyo o polisi ayağından tutup boğazdan sallandıracan.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    şu ormanda yaşayan kıllı ve iri hayvanın adı neydi yahu (!)
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    // honda beat scv100f
    Alıntı juniyear adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Küçüktür mide bulandırır dedikleri bu oluyo işte. Ulen 50cc lik moped işte bırak gitsin adam alla alla. Ehliyetsiz uyuz oluyorum filan ne demek ya alla alla. Kaçınızda bisiklet ehliyeti var. Bi tane kazma çıkıyo ortalığı bok ediyo. Arkadaş nerede artist polis var o denk gelir hep banada. Uyuz oluyorum ne yapiim. Arkadaş senin maaşını ben veriyorum. Benim ödediğim vergilerle maaş alıyosun sen. Devletin imkanlarıyla bana artistlik yapamazsın. Daha önce bende polis dövdüm mahkemelik oldum ama hiç bişi olmadı olamazda.

Eğer nasıl bi insan olduğunu bilmek istiyosan bi yetki verin birisine yeter. Gerçek yüzünü o zaman görürsün. Ama ne yazık ki polis teşkilatımızda bi sürü kendini bi bok zanneden polislerimiz var, yetkili makamlar bi önlem almazsa bu iyiye gitmiyor. Ya deli oldum olaya neler yazıyorum ben ya sinir oldum iyice

HOCAM FİKRİMCE takılıosn onların babaları da onlar gibi birine rastlayınca yaw adama bak bnm babama cza ksmişler die yknnca bzde geçer çekirdek çıtlatırz anladın sn onu :D

helal artık insanlar olur olmaz yere ceza yemekten bıktıgına böyle davranmış ya helal olsun artık bıktık devlete para lazım diye 78 i geçen her motor radara giriyor ters yola girmiş ceza artık bu kiriz ortamında kaldırmıyor

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herif psikopata bağlamışd esenize...eee 1000 ytl bu zamanda çıldırtır adamı...o mokokoyuda serbest bırakır hakim muhtemelen...hakim dövseydi trafikte şimdi parmaklıkları sayıyordu...
    Adamda 1000 tl olsa zaten iyi motor yada ehliyet alırdı
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    juniyear adam senin paranı emek karşılığı alıyor,yatıp da senin paranı yemiyor.Öyle yapsaydı da sen niye kanuna uymayanların hesabını sormuyorsun diye sorman gerekirdi.Ayrıca polislerin af göstermesinden dolayı şuanda türkiye trafiği teksas gibi.Kurala uymayanı gerekirse döveceksin bu ülkede böyle yürür.Ayrıca bir polise vurmayı bırak, hakaret etmek bile hapis cezasıdır.
    facebook.com/kaskafa

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı kingsemo23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin dünyaya bakış açını anlayamadım. mantuıktan bahsedip duruyorsun ama
    1- yürüyemeyecek durumdaki adam polisi hastanelik etmiş
    2- ehliyet için ben birtaraflarımı yırttım zamanında da alkdım bu ehliyeti, almayanla bir olmak istemem
    3- ehliyetli de olsa o hayvan yine başka bir konuda da kavga ederdi
    4- 55 yaşındaki herif benim babam yaşında olabilir, ee polis adamdan büyük olsaydı polis de adamı döverdi o zaman da polis haklı mı olacaktı?
    5- boğazından sallandırdığın adam/lar zaten adam sallandıranlar için varlar
    6- 23 nisanda gösteri yapıp polise taş atan İNSAN HAKLARI SAHİPLERİ polis tarafından dayak yeyince iiçişleri bakanımız istifaya çağrıldı.

kısaca,insan hakkını insanca yaşamk için istiyorsak insan olanı sevmek gerekir.

Not: benim babam motosiklet hastası olmasına rağmen ehliyet işleri sıkıya alınınca motosikletini sattı. çünkü yasalara saygı göstermek gerektiğini çocuklarına öğretmek gerektiğini söylemişti....

2. not : kapaklarımız ücretsizdir
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    // honda beat scv100f
    hıımmm sadece bana mı ücretsiz kapak war ii adresi veriim yolla yada sen adresi ver ben aliim :D

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    noff nofff....
    niçın akıllanmayacağız biz halen

Motosikleti
    Tabanvay
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    juniyear adam senin paranı emek karşılığı alıyor,yatıp da senin paranı yemiyor.Öyle yapsaydı da sen niye kanuna uymayanların hesabını sormuyorsun diye sorman gerekirdi.Ayrıca polislerin af göstermesinden dolayı şuanda türkiye trafiği teksas gibi.Kurala uymayanı gerekirse döveceksin bu ülkede böyle yürür.Ayrıca bir polise vurmayı bırak, hakaret etmek bile hapis cezasıdır.
    Bu konuyu herkes istediği yere çeker. Adam benim paramı emek karşılığı hak etmesi başka karısı vermedi diye o gün her önüne gelene ceza yazıcam diye uğraşması başka... Olaya bakış açın çok farklı canım.

kimiside çocuğu döven polisden filan bahsetmiş ah be kardeşim ahhhh... Bu işim sonu böle giderse siyasete gider bizi forumdan atarlar :D

elegance45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MoNDiaL 150 ZaT vardı sattım :D
    yaptığı ayıp ve yasal değil polise saldırmaktan içeri bile atarlar
    Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın

GAME OVER TRY AGAIN

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Sıcaktan beyni sulanmıştır emmimin.

Şaka bi yana, hem kel hem fodul diyoruz biz bunlara..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)