e hadi hayırlısı o zaman..darısı nice artçılara inşallah..
kazasız sürüşler..
e hadi hayırlısı o zaman..darısı nice artçılara inşallah..
kazasız sürüşler..
ALLAH kaza bela vermesin yolunuz ve farınız daima açık olsun
34R4800
hayırlı olsun hanım güle güle kullan çıkarız be senle rivaya gazlarız karı koca anahtarını alırsam ağlamak yok ama
bu arada banada hayırlı olsun artık özgürüm. motor benim hayat benim. cadı, aygul ve ex aşkım iloş dışında artçı alabilir.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
ey valahlar olsun bizimki de başlar şimdi
ayfer ablama hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
canser im bile daha yaşına başına bakmadan gözümün içine bakıyor motor sesi duyunca B-A-N-U yengemiz de haklı yani onada lazım motor
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
hayırlı olsun allah kaza bela vermesi ama ben biliyom bir tarıhte bir bayan arkadaş vardı riva yoluda emniyet şeridinde gazkladım diye başlık acan onlarında nasıl gazladıgınada ben ve birkac arkadaşım şahit ama gercekten gazlayan bayan arkadaşlarda vardı ama benim kimi kastettigimi anlayan anladı senin nasıl gazlayacagını görmek isterim dogrusu
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
hayırlı olsun ALLAH kaza bela ermesin farın ve yolun daima açık olsun
booş kooooooooooyyyy gitsin
Allah kaza bela vermesın hayırlı suursler abla....
hayırlı olsun bende 250 naket düşünmeye başladım bu gidişle fazer alamıyıcam galiba
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Hayırlı olsun Allah kaza beladan sakınsın inşallah
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ayfer abla hayırlı olsun kazası belasız kullanırsın inş.
daha resimleri göremedik ama bi
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)