Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910

ÖTV nin 3 Aylık İndirim Süresince Motosiklet Alırmısınız

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #181
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    koş vatandaş koş ..özellikle kriz bahane edilpte işinden atılan vatandaş sen en önde koş .. evine ekmek götürmeyi bırak çalıştığı işe güvenip kredi çeken ve son 3 ayda milyonla ifade edilen işsiz vatadaş koşşşşşş. indirim var araba al motor al ... tüket koşşş..evinde çocuğun açmış..süt alacak paran yokmuş ..sen napacan ekmeği sütü araba al motor al ...

    Aye ye bakıyom helal diyom ne diyim .. ya emekli vatandaş antalyada ağlıyo karımı hastaneye götürürken otobise binecek para yok diyo. evladımı işten attılar diyo .. normalde 1500-2000 tl aylık alan kalifiye insanlar srf evlerine ekme götürebilmek için asgari ücretide geçtik 400 yani haftaık 100 tl ye muhtacız diyo ...

    Biz yapılan yanlıştır demiyoruz..ama önlem değidir .. günü kurtarır ama yarın daha acı reçeteler çıkar karşınıza diyoruz ... istihdamı arttırın diyoruz.. yanışmıdır bu..

    işçi çıkartma vergi dilimini düşüreyim de fabrikatöre.. gelir vergisi %40 değilde %20 alim de 3 yıl böle de ...para işte o zaman dolaşır piyasada .. tarımda kullanılan mazottan vergileri düşürecem de .. traktörüne mazotu 1 tlden al de .. üretimde kullanılan enerjide indirim yap. atölye ve kobilerden enerjide kdv ötv alma .. bırak çarklar bi rahatlasın . çarkta kırık yok ama sıkışmış dönmüyo.çarkı döndüremediğin sürece alınan her önlem ileriye yönelik sorunu büyütür.. bi yağlayıver çarklar dönsün ..

    tekrarlıyorum bu önlemler sadece elinde üretim fazlası veya dışardan ithal edilipte sıkışmış malları eritir.. üreticiyi rahatlatmaz .. üretim olmazsa iş olmaz ..bu her sektöre sirayet eder.. çekler vurulur senetler ödenmez. kredi kartları patlar ..çöküş kaçınılmaz olur ..görüyoruz batmaz denen finans devleri tek tek çöküyo dünyada ..

    dibimizdeki Irak"a domates eğer ispanyadan gidiyosa sorun var demektir. 200-250 km uzağında koca çukurova duruyo.. ver teşviği 10 ırak doyurur sadece çukurova ...ama biz unu bile dışardan ithal ediyo olduysak düşünelim dimi..

    Laf başı geldimi Atatürk , Atatrkçülük diyoruz ..ya ankara gibi kıraç bir yerde en kıraç toprağı seçip bu günkü AOÇ yi yaratmış birinin neslinden geliyoruz .. Daha zor şartlardn çıkmışız bu krizmidir. yeterki üreticiye yol ver sen .. ırağıda doyurur bu topraklar arap yarımadasının tamamınıda ...ama böle komik paketlerle değil
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #182

    Üyelik
    31 Ocak 2009
    Şehir
    siirt
    Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    askere gitmeseydim cbf 150, yamaha ybr veya kubanın yeni çıkan modeli ybr ye benziyen bi modeli var 3 ünün arasıda bi seçim yapar alırdım.

  3. #183

    Üyelik
    15 Eylül 2008
    Şehir
    belcika
    Motosikleti
    DUCATI 1198
    ayni yazilar turgut ozal zamaninda da vardi demekki degisen bisey yok ama turkiyeye bayi acan her firma satiyor bu iste bir tezatlik var ama anlamadim.motor satislarinda krize ragmen cok buyuk dusus oldugunu da sanmiyorum.Hala donen bir sermaye var.

  4. #184

    Üyelik
    05 Haziran 2008
    Şehir
    İstanbul
    haziranın başında alıcam sanırım.

  5. #185

    Üyelik
    11 Temmuz 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    ah arkadaşlar.. gerçekten ne kadar azımız birşeylerin farkındayız..

    bu konu bir haber değil.. haberse bile sevinilecek bir durum değil..

    bizim için çıkarılmadı bu paketler.. halk için değil.. bilmemne prensinin/şehzadesinin/çocuğunun/... pırlantalarından farkı yok bu hikayenin de..

    ama bir görse gözlerimiz. allahın bize gör diye verdiği gözleri bir kullanmaya başlayabilsek.. baldır bacaktan kaldırıp da azıcık vatanımız milletimiz görsek.. yada aynadaki halimizi..

  6. #186

    Üyelik
    21 Mart 2009
    Şehir
    istanbul - sarıyer tarabya
    Motosikleti
    mondial 151 rs
    arkadaşlar olması gereken birsey zaten cünki hangi ülkede vergi bukadar fazla ?


    REKLAM ALANI
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)