arkadaşlar forumuda aradım ama bir bilgiye ulaşamadım, istanbulda 2. el motosiklet pazarı var mı? yani sanal alemden değil de dokunup sahibiyle direk iletişim kurarak motosiklet alabileceğimiz bi yer?
arkadaşlar forumuda aradım ama bir bilgiye ulaşamadım, istanbulda 2. el motosiklet pazarı var mı? yani sanal alemden değil de dokunup sahibiyle direk iletişim kurarak motosiklet alabileceğimiz bi yer?
Yokk boşuna arama......
eyvallah... hevesim kursağımda kaldı. motosiklet alıcam diye internetten bakıp istanbulun bi yakasından bi yakasına savrulmaktan bıkmıştım. bi umut sordum yani..
valla kardeş eskiden topkapıda çok güzel bir pazar vardı bisiklet motosiklet ne ararsan vardı sonra kartal pazarının yanı vardı ama hepsini yok ettiler
benim bildiğim ümraniyede var, ümraniyeli arkadaşlar bilgi verirse iyi olur.
topkapıdaki duruyorsa
Tem yolundan Topkapı daki yeşil kunduranın yanındaki yoldan sağa girin. oto sanayi sitesi ile bölge karakolu arasında 2. el motorların bulunduğu bir motorsiklet pazarı kuruluyor. yanlız sadece pazar günleri kuruluyor. ( havalar soğudundan dolayı halen kuruluyormu bilemem) pazar günü yolunuz o tarafa düşerse bakının.
Size bir tavsiye, ruhsat ile motoru birebir karşılaştırın ve sakın ama sakınnnn kapora vermeyin.kapora verdiğiniz adamı bir daha göremeyebilirsiniz.
Deli çerkesin de dediği gibi çok sakat bi yer orası, her an dolandırılma ihtimalin var, eğer oradan motosiklet almak istersen çok dikkatli olman lazım.Ki bana sorarsan hiç bulaşma.Bide gelen motorların %85 i döküntü. Ben bir ay kadar önce o civardan geçmiştim ve pazar vardı. Ama pazar diyince şöyle kocaman bi alan düşünme küçük bir alanda sınırlı sayıda motosiklet var
herkese teşekkürler arkadaşlar, anlaşılan sanal alanda aramaya devam edicez...
bende zamanında çok aranmıştım ole malesef yok.
Topkapıya yakın oturuyorum orayada bakmıştım, kesinlikle gitme :D
internetten aramalarla kafana motoru koy sahibinden'e gir beyendiklerinle görüş en sağlıklısı.
kardeş haklısın, ama zamanım çok kısıtlı. zaten kafam allak bullak oluyo internete bakarken . bi başlangıç motoru arıyorum, adamla tel.da konuşuyorum, sonra yanına gidince bi sürü ekstra şey çıkıyo. ben pendikte oturuyorum, bu ay 4 kez avrupa yakasına gidip elim boş döndüm. neyse artık aramaya devam...
Bukadar karamsar olmayın
Kartal oto pazarında motosikletlerin bulunduğunu duydum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
bence motor alacaksan çok dikkat et hem al servise götür hemde vergi dairesinden borcu varmı diye baktır ve en son trafik tescilden hacizi var mı diye baktır.bnm başıma geldi sahibinden.com dan buldum motor gittim adlım hacizli çıktı başıma kaldı.hemde adam kuyumcu ama dolandırıcı işte güvenme kapora verme bence..
Eskiden Kartal oto pazarının yanında vardı şimdi oto pazarı nerde onu bile bilmiyorum
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Kızıltoprakta motosiklet mağzalarında istemediğin kadar var.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
ben benim rus voskhodu orda satcam napim 400 istedik onu verende yok napalım 100 e werelim bari yazık
Topkapıdaki pazar hala kuruluyor ama yeri değişti. Sur dibine taşıdılar pazarı. En son gittiğimde gayet cıvıl cıvıldı eskisi gibi.. Çalıntı motor isteyenler için birebir
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!
EMOK - MotoBit Pazarı
30 Kasım 2008 Pazar
Satalım
Evde, garajda ne zamandır kullanmamızı bekleyen ama bir türlü sırası gelmeyen malzemelere nur yağıyor!
Kullanmadığınız ama başkasının işine yarayabilecek;
- Her türlü aksesuar, kask, mont, bot, bellik, eldiven, yağmurluk, çanta, kilit, görünmeyi arttırıcı malzeme, korumalar, motosiklet parçası, motosikletin kendisi, telsiz, intercom, çadır, uyku tulumu, mat, ocak, fener, muhtelif kamp malzemesi, dağcılık malzemesi, dalış malzemesi, fotoğraf malzemesi, harita, kitap, GPS ve aksesuarları, kamera ve aksesuarları, fotoğraf makinası, el aletleri, tamir takımları, saat, moto-maket, dürbün, çakı, ehtenir(!)... ne varsa ortaya çıkarılır.
- Kolayca satılabilecek fiyatları belirlenir, etiketlenir,
- Hepsi birden 30 Kasım'da EMOK'un düzenlediği MotoBit pazarına getirilir,
- Hem dostlarla güzel bir gün geçirilir, hem de malzemeler değerlenir.
Pazarlık serbest. Anlaşalım satalım.
Alalım
İhtiyaçlar var ama ekonomi önemli. Hele bu zamanda! Birinin ihiyaç fazlası bizim yenimiz olabilir.
Aracısız, sahibinden, her çeşit moto-malzeme EMOK - MotoBit Pazarı'nda.
Pazarlık serbest. Anlaşalım alalım.
Ne zaman?
30 Kasım 2008 - Pazar
Saat: 10:30 - 18:00
Nerede?
Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde
(EMOK lokali veya Doğuş Power Center kapalı otoparkı, bu hafta belli olacak)
Kimler Satabilir?
Kendi malını sunmak için gelen herkes.
Diğer Bilgiler:
- Ürün satmak isteyenlerden uygun görecekleri, sundukları malzemeyle orantılı olacak bir bağış rica edilir. Bağış, o gün EMOK'un yapacağı masrafları karşılamaya yöneliktir.
- Teşhir için kısıtlı sayıda masa vardır. Giysilerinizin teşhiri için askı getiriniz.
- Etikete, fiyat ile birlikte satıcının ismini, ürünün yeni fiyatını ve özelliklerini yazabilirsiniz.
- Alış, satış kişiler arasında yapılır. EMOK, yapılan alışverişlerde taraf değildir ve hiçbir sorumluluğu yoktur. Organizasyona katılanlar bunu kabul etmiş sayılırlar.
arkadaşlar ege bölegesinde izmir veya manisa illerinde motor pazarı varmı bilen varsa lütfen yardımcı olsun ve yoksada böyle bir pazar kurulması gerekli çünkü motorlar elden satılmadıgı sürece fiyatı cok aşşağı gidiyor mesela izmir araba pazarı gibi bide motor pazarı olsa çok iyi olur yardımcı olursanız sevinirim
İstanbulda motosiklet pazarı varmı beyler güncell...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)