Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Sabrımı zorluyorlar!!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    Forumdan Uzaklaştırıldı conann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kanuni seyhan 301 idi çalındı
    Arkadaşlar bu sorunlar için müthiş bir çözüm yolu var.Bu trafik canavarlığına soyunan döt heriflerin bir forum başlığı altında plakalarını teşhir edelim.Bütün arkadaşlar çeşitli gerekçelerle bu plaka sahiplerini ilgili makamlara şikayet ederseler sanırım başları oldukça ağrır ben bu şekilde Bursada sahtekarlık yapan mz servisinin yetkili servis sertifikasını elinden aldırdım.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2005
    Şehir
    canım mersin'im
    Motosikleti
    250 mct
    conann, belki biraz yararı olur ama daha fazla ses getirecek bişey olmalı bence

  3. #63

    Üyelik
    19 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    merhaba
    geçen gün benim aklıma bir fikir geldi, küçük bir kamera alıp objectif kısmını motorun önüne monte etsek, sonrada bunun kaset veya hafızaya kaydeden kısmınıda selenin altına yerleştirsek, açma kapama düğmesinide sinyallerin altına felan yerleştirsek, bir tehlike olduğunda hemen düğmeye basıp kamerayı devreye sokup aracı ceksek, bu acaba mahkemede delil olarak kabul edilir mi ? tabi bu kamera küçük gizli kameralardan olacak, hani şu uğur dündarın kullandıklarından ?

  4. #64
    Forumdan Uzaklaştırıldı conann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kanuni seyhan 301 idi çalındı
    Kardeş çok masraflı.Ayrıca iş mahkemeye kalmışsa yanmışız.Daha saditçe bir yöntem bulmalıyız.Mesela yere atınca mutlaka yukarıda sivri ucu kalan(lastik patlatmak için) çelik tuzaklar varya hani hep filimlerde görüyoruz.Onun nerede satıldığını bilenler varmı? CİDDİYİM.

  5. #65
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2005
    Şehir
    canım mersin'im
    Motosikleti
    250 mct
    şu eylem işine daha fazla yorum getirin lütfen arkadaşlar...

  6. #66
    Ghost-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Arkadaşlar demokratik bir şekilde eylem olsun ses getirici hareket olsun hoş birşey.
    Çivi sprey misket raptiye vs demiş arkadaşlar.Tamam o an çok sinirlisiniz anlıyorum.Ama böyle şeyler serserilikten öte bir çözüm değil.Ayrıca yoldaki yada araçtaki diğer insanları da tehlikeye atıyorsunuz.Ha birde o denyonun seviyesine iniyorsunuz.Zaten bir tehlikeden o anda yırtmışsınız allaha havale ederek yola devam edicen yada diğer yasal çözümlere başvurun.Bir tehlikeyi atlattınız 2. sine niye mahal verceksiniz.Tutki adamın malına zarar verdin adam seni trafikte yakaladımı ezer.Sana laf söylemez direk ezer çarpar umrunda diildir o andan sonra.Hadi adam ne dion sen dedi üstüne gelmedi indiniz araçtan kavga etçeksiniz...Kavga konusunda ne kadar bilgilisiniz karşınızdaki adam sizin 2 katınız olabilir 3 katı bilek kalınlığı olabilir.Haa bu noktada bir dönem savunma sporlarına gitmek durumu eşitleye bilir.Hadi indi boş mu gelicek siz kavgayı çıkardınız adamın elinde boyunuzla bir sopayla gelmedii ne malum(bu noktada kask takmak faydalı boşuna demiyolar kask takın diye hehe) peki bıçaklanma riskini de alıyormusunuz göz önüne ? Ha adamın tek geleceği ne malum yan koltukta genelde bi arkadaşları oluyo önde.Demek neymiş öfke bizi riskten riske sokar...İlle kendimizi tatmin etçez diye alıcaksak bu riski bildiiniz gibi yapın.Ama o öküze ders flnda olcak değil.Oturup sakince düşünmek lazım.

  7. #67
    Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul \ Pendik
    Motosikleti
    BMW F800S
    Lucky, ticari araçları zaten araçtan sayma bence, çünkü onlar ne pahasına olursa olsun ekmek peşinde koşuyorlar, hiçbirşey umurlarında değil (taksici, minibüscü), olmaz da...kanun manun dinledikleri dinleyecekleri de yok, eğer bir hedef kitle alınacaksa bu kitle ticari olmayan araç sürücüleri olmalıdır. Onlara motosikleti, motosikletçiyi tanıtabilirsek ne mutlu... bu arada keeway mi kullanıyorsun, memnun musun?

  8. #68
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2005
    Şehir
    canım mersin'im
    Motosikleti
    250 mct
    Shamyl, örneğin benim istediğim bütün taşıtların motorlara saygı göstermeleri ve bunu içinde elimden geleni yapıcam. ayrıca otobüs minübüs taksiciler yolcu almak ( kapmak ) için bizlerin önüne kırıyor ve hayatımızı riske atacak kazalar yapmıyorlarmı! daha kaç kişi onlar yüzünden kazayla yüzyüze gelecek veya onun korkusuyla yaşıyacak.haksızmıyım allahaşkına.şu eylem fikrini güzel bi şekilde organize edersek eminimki birilerine sesimiz gider. ıstanbul boğaz köprüsü olayını biliyorsunuz.isteyelim başarmayı

  9. #69
    sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2005
    Şehir
    KOŞUYOLU İSTANBUL
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    bu şerefsiz otobüsler taksiciler bi de minibüscüle varyaaaaa onların içinde kasaplar var cellat böle ehliyetler de kasaptan inip kaskı var gücünüzle kafasına geçiriceksiniz teker teker zaten kalabalığız bi dahaki yaza tırsarlar
    be geçen gün clionun bitanesini işe giderken inip benzettim iş arkadaşımla bana uzun yakıyo arkadan yok kornaya basıyo 80 le gidiyorum trafik var yol boş olsa yol veririm tabakhaneye sıcak gitsin gübresi emniyet seridine geçtim önüme kırıp geçti sora sigortam attı ilerde trafik olacak burası istanbul durup motorun ayağını indirip iki kişi herifi paket ettikten sora huzur içinde gittik evimize ohhhhhhh
    deneyin
    kazasız belasızz
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

  10. #70

    Üyelik
    10 Temmuz 2005
    ya bırakın böyle şeyleri. zaten herkes yaptığının karşılığını alıyo...
    ne zaman minibüse binsem şöförü gözüm tutmazsa polislerin bulunduğu noktadan geçerken şöför efendiyi memur arkadaşlar durdurur ve gerekli işlemleri yaparlar. işlemler neticesinde de şöförün ciğerine bir şey oturur ve geç de olsa insan taşıdığının farkına varır. ne vakte kadar bunu farkında olur onu bilemeyeceğim...

  11. #71
    Ghost-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Abi ben bir kişiye 2 kişi girmeyi de çok ahlaksızca sayıyorum iyimi...Tamam herife kıl olmuşsunuz dersini vermek istemişsinizde.Ne bileyim racona ters çıplak elle ve teke tektir bildiğim kavga benim.Haa kurallara sen uysan karşı taraf nekadar uyuyo tartışılır.Emin olmamakla beraber bir türk milleitinde var sanırım bu kahveden adam toplayıp sayıca az kişiye yada tek kişiye girmek.Tek dayak yiyen de bu sefer daha çok adam toplayıp kahvedekileri döver ehe...Diyorum ben hep herkez savunma sporu öğrenmeli şöyle bir 2 sene düzenli çalışmalı.Dayak yeme riskiniz azalıyor yada yiyecekseniz de maksimum hasarı veriyorsunuz.

  12. #72
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    arkadaşlar motorsiklete saygı göstermiyolar diye sayfalardır yazıyosunuzda,,, motorlular yeterince saygılımı acaba??? peki istanbulda sizi sıkıştıran arabayı ilerde yakalayıp 2 kişi dalarken hiç düşündünmü ''ya bu arkadaş 9mm.lik bi kaç delik açarmı bana acaba''? diye...ne biliyosun o adamın bagajda rüyanda göremeyeceğin bir miktarda bir nakit ile bankaya veya dükkanına gitmediğini.? taşıma ruhsatı bu işler için unutmayın... he diyorsak ve hemfikirsek ''fark edilmeli ve saygı görmeliyiz'';e o zaman trafik kurallarının herkese eşit yükümlülükler getirdiğini unutmayalım lütfen. ehliyetli bile olsak sıkışık trafikte daldığın boşlukta bi kapıya yapışırsan sen suçlusun. niye ,çünkü sende onunla aynı haklara sahipsin. motorsikleti tanımayan ve hiç tadını bilmeyen otomobil sürücüleri 10km yolu 2 saatte giderken sen alay eder gibi yanından uçarcasına geçersen mutlaka ilk fırsatta ya kafayı çıkarır yada kapısını açar.. istisnalar var elbette. laftan anlamayanın hakkı kötektir demişler. ama son çare. o da piyango.. ne çıkarsa bahtına. düdük gibi bi adamda çıkar,ayı gibide.. dövmek sizi haklı çıkarmaz. dövemeyeni haksız yapmadığı gibi..

  13. #73

    Üyelik
    04 Şubat 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    jinlun
    naptınız ya, motor camiasını suçlu yapıp bıraktınız.
    yapmayın arkadaşlar herkes kabul etsin kimse bizi şeyine takmıyo
    bunun yüzünden motora binesim gelmiyo

  14. #74
    tobacco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    150 zat
    arkadaşlar tekrar selam, geçenlerde bir taksicinin yüzüme baka baka ( ayni beni yanında net olarak görüyor [göz göz geldik]ve ben normal şeritte gidiyorum, taksici iki şerit arasında gidiyor) üzerime kırdığını ve bende taksiciye çarpıp düşmemek için nerdeyse arkadan gelen arabanın altında kalacağımı yazmıştım.

    benim tepkim bu tür hayvanlara. yani bana çarpsada kendi arabasına belki ufak bi çizik bile olmayacak, ama ben ... kimin umrunda... o basıp gidecek gene yoluna

    büyük balık küçük balığı yer iç güdüsüyle trafikte dolşan hayvanlara benim tepkim

    bu taksici motorcu dolmuşcu fark etmez...


    bi reklamda görmüştüm sanırım ordan akılma geldi... hepimiz dikkat çekecek yelekler giyip (cart yeşil gibi ) arkasında : bu yazıyı okuyabiliyorsan ananı bacını...... dümdüz gidelim

    tepkisi daha soft arkadaşlar adaplı şeyler yazabilir tabiii

    sevgiler&saygılar

  15. #75
    tobacco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    150 zat
    bu arada alpinaB10

    motosikletler trafikteki diğer araçlara saygısız olurlarsa diğer araç sürücülerinin canın tehlikeye girmez. (her ne kadar savunmasamda)

    tersinde ise tüm motorcuların canı tehlikede... (sorun bu zaten)

    yani olay can derdi - ölüm kalım meselesi

    tam olarak idrak edilmesede....

  16. #76
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    sana öyle geliyo.. yakın ailenden bir bayan söför e-5te herhangi bi tünelde 70km ile orta şeritte yol alırken yanından min.200km ile yoshimuralı bi hayabusa geçse ne yapar merak ettim şimdi..? korkudan frenemi basar,sağından geçtiyse korkuyla solamı kırar ve çaprazındaki kurye kardeşi göremeden?? dert etme her araç yeterli sürücünün altında bir tehlikeli birsilah olabilir.yeterki hepimizin can taşıdığını unutmayalım. çok otomobil sürücüsü dövdüm motora binerken. ama arabaya binerken hiç motorcu dövmediğimi sanma sakın.. ama sonuç hep aynı.yani altındaki araç yüksek jip diye trafik tıkalı olduğunda kaldırımdan gitmiyosan motor kullanırkende bazı şeylere dikkat etmek lazım derim.zamanla kanunuda çıkar insanlarda öğrenir kimi ölür kimi yaşar.. hayat böyle.. zaten tamam ben oldum dediğin gün yapıştığın gündür.
    hiçkimseye vermesin allah böyle şeyleri ama gecenin 3ünde otobanda kopmuş kol aradığımı bilirim..ıııyy... aklıma geldi şimdi yine.. neyse ya herkez baksın dalgasına.

  17. #77
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2005
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    Alıntı alpinaB10 adlı üyeden alıntı
    sana öyle geliyo.. yakın ailenden bir bayan söför e-5te herhangi bi tünelde 70km ile orta şeritte yol alırken yanından min.200km ile yoshimuralı bi hayabusa geçse ne yapar merak ettim şimdi..? korkudan frenemi basar,sağından geçtiyse korkuyla solamı kırar ve çaprazındaki kurye kardeşi göremeden?? dert etme her araç yeterli sürücünün altında bir tehlikeli birsilah olabilir.yeterki hepimizin can taşıdığını unutmayalım. çok otomobil sürücüsü dövdüm motora binerken. ama arabaya binerken hiç motorcu dövmediğimi sanma sakın.. ama sonuç hep aynı.yani altındaki araç yüksek jip diye trafik tıkalı olduğunda kaldırımdan gitmiyosan motor kullanırkende bazı şeylere dikkat etmek lazım derim.zamanla kanunuda çıkar insanlarda öğrenir kimi ölür kimi yaşar.. hayat böyle.. zaten tamam ben oldum dediğin gün yapıştığın gündür.
    hiçkimseye vermesin allah böyle şeyleri ama gecenin 3ünde otobanda kopmuş kol aradığımı bilirim..ıııyy... aklıma geldi şimdi yine.. neyse ya herkez baksın dalgasına.
    kardeş,türkiyede motosiklet kullanmak tehlikeli sebebi ise eğitimsiz ve vahşi insanların trafikte bulunması,,sen istisnai örnekler veriyorsun,bir istatistik yapılsa motosiklet kullanıcılarının %70-80 gibi bir oranının diğer araçlara nazaran daha eğitimli olduğunu göreceksin,bu bile yeterki 16 yaşımdan beri oto kullanıyorum yaklaşık 14-15 senedir daha bir motor sürücüsünün beni sıkıştırdığına tanık olmadım,ha olmazı olabilir tabikide,şimdi burda sık yaşanan bir soruna antitez geliştirmeye gerek yok,,türkiyede motosiklet kullanıcıları her an tehlike içinde bu gerçek işte kasmanın anlamı yok....ne yapabiliriz kendi çapımızda nasıl farkımıza varılmasını sağlayabiliriz bunu düşünmek lazım yoksa sabah kadar polemik yapar dururuz,,,burda amaç ses çıkarmak ulan inekler bu yolda motosiklet diye bir araçta var ve sen her ne kadar kabul etmesende babanın olmayan bu yol onada ait şeklinde bir bilinç uyandırmak lazım...mesele bu...

  18. #78
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2005
    Şehir
    canım mersin'im
    Motosikleti
    250 mct
    arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi , bu eylem fikri gerçekten bizi görmeyen (tınlamayan) kişilere kendimizi ıspat olacaktır. evet bizim camiyamızda dört dörtlük değil.elbette aşırı hız yapan , gereksiz yere makas atan , araba sürücülerini korkutan kişilerede sahip bu camiya. ama şu bi gerçek ; bize trafikte değer yoooooook. ki dolmuşçu , taksici vb. sürücülerin ( istisnalar kaideyi bozmaz ) kimseye saygısı yok. ama pardon var var , paraya
    kendimizi onlara gösterelim ve biz burdayız diyelim...

  19. #79
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2005
    Şehir
    canım mersin'im
    Motosikleti
    250 mct
    dünden beri hiç yazan olmadı...
    hani nerde trafikte bizi tanımıyorlar , bıktık , dövecem diyenler...
    demekki herkez halinden memnun. ok güzel...

  20. #80

    Üyelik
    04 Şubat 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    jinlun
    sorunumuz ortak .rahatsız olmayanda yoktur heralde
    ama sorun egitim kardeşim egitim.bu okul okumakla falan alakalı degil toplumsal egitimden yoksunuz
    arkadaşlarımın çogu motor almak için yanıp tutuşuyolar
    ama sırf bu yüzden motor almıyorlar haklılar bencede
    avrupada yaşayan arkadaşlarım var inan türkiyede motora binilmez diyorlar
    bazende hak vermiyo degilim ama nolacak
    benim için bir tutkudur yaşama baglayan
    egitim egitim egitim-malesef oda bizde yok


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler