Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

motosikletlerin farkedilme savaşı 1 (sabah gazetesi)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2007
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gencecik hayatları kurtarmak mümkün. Nasıl mı? Basit bir isteği yerine getirerek: "Trafikte motosikletleri fark edin!"
    Daha ne demek gerekiyo Anlamıyorum.Allah rahmet eylesin Abimizin mekanı cennet olsun inşaallah
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    berkman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ocak 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    YBR 125 gri
    Alıntı Revilian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi burda sabah gazetesinin niyeti de önemli.. Yani 2005 yılında olmuş ölümlü bir kazayı tekrar haber yapması acaba gerçekten motosikletlerin farkedilmesi için mi, yoksa sabah gazetesinin klasik "motosiklet karalama kampanyası" kapsamında bir haber mi olduğunu da tartışmak gerekir. Madem sabah gazetesi bu kadar önem veriyor bu konuya, geçmişte olan bütün kazaları, (duygu sömürüsü katarak) yeniden gündeme getirmek yerine, daha faydalı olacak bir şeyler yapabilir. Sabah gazetesinin motosiklet konusunda art niyetli olduğuna inanıyorum.

    Aynen katılıyorum. Bir sabah gazetesi klasiği. hergün trafik kazasında bir sürü kişi hayatını kaybediyor ama motosiklet kazaları manşet oluyor. Sanki araba kazasından ölmek çok normal bişey ama motorda ölmek vahşet!!
    Sabahın motosikleti karalama kampanyası niye anlamıyorum. motosiklete olan ilgiyi azaltmak için araba firmalarıyla mı anlaşıyor nedir? Dünya'nın neresinde 2.5 sene önce meydana gelen kazanın haberlere taşındığı görülmüş?

  3. #23

    Üyelik
    22 Mart 2008
    Tam uc yil oldu abim, Ali Kerem Dorter’i kaybedeli. Kerem’i goremeden, O’nun sesini duyamadan, kahkahasina ortak olamadan ve birlikte motora binemeden gecirdigimiz koskoca bir uc yil… Bu sure zarfinda hicbir sey degismedi malesef; Kerem’in olumune sebep olan kisi hala disarda elini kolunu sallaya sallaya geziyor… Hala her gun trafikte onlarca motorsikletli hayatini kaybediyor... Istanbul’da, Turkiye’de hala bir suru insan-musveddesi-sozde surucu, motorsikletlileri sikistirmaktan zevk aliyor. Baskalarinin hayatina saygi duymayi bir kenara birakin, kendi hayatinin degerini bile anlamayan, kaybedecegi hicbir sey olmayan bunca insanin(!) yasadigi bu toplumda malesef daha bir cok Ali Keremler sevdiklerini arkada birakmak zorunda kalacaklar.

    Kerem, 31 yillik yasaminin her dakikasini hayattan zevk alarak gecirdi. O, cevresine saygili, ozel ve is yasaminda basarili, egitimli oldugu kadar bilincli ve aklina koydugu herseyi en iyi sekilde yapmayi basarmis, cilgin ama ayaklari yere basan nadir insanlardan biriydi. Kerem’i kaybettigimizden bu yana henuz motora binmedim, binemedim… Ama Istanbul’a her donusumde, rengarenk motorlarinin ustunde, kasklari ve tum vucut korumalari ile gururla oturan siz motorsiklet suruculerini goruyorum trafikte. Abimin, hala aramizda, sizin yaninizda motora biniyor oldugunu hissederek, icimden O’na windsurfe cikmadan ve motora binmeden diledigim gibi “ruzgarin bol, yolun acik olsun” diye geciriyorum.

    Hepinizin yolu ve bahti acik olsun.

    -- Sinem

  4. #24
    M-ottoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2007
    Şehir
    İstanbul
    Sinem hanım,acınızı yüreklerimizde en derinden hissediyor ve yüreğinizdeki bu acının hiçbir zaman dinmeyeceğini bilerek siz ve aileniz için tanrıdan dayanma gücü ve sabır diliyoruz.Allah abinizin mekanını cennet eylesin ve hepimizi korusun.Sağlıcakla kalın...
    Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar! M. KEMAL ATATÜRK

  5. #25
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olur inşallah............

    Gün gelecek ve otomobiller (ağır vasıta,hafif vs vs) motosikletlerden köşe bucak kaçacaklar

    hele bu tip saygısızlar,kendilerini trafik bireyi değilde yalnız gören şerefsizler.........söylenecek çoook şey var ama boş.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler