Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba.

REKLAM ALANI
    a vagrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    İyi geceler arkadaşlar.Hepimiz birkaç gün önce Çerkezköy'de yaşanan trajik kazaya şahit olduk.Yaranızı deşmek istemezdim bu saatte ama ben bugün kazanın olduğu yerden kendi arabamla dört kez geçtim.Daha önce oradan defalarca geçip de birtürlü farkedemediğim birşeyi gördüm.Kazanın olduğu yer balıksırtı diye tabir edilen bir çeşit tepe noktası gibi bir yer.Rahmetli son metrelerde ümitsizce ayağa kalkıp motoru son ana kadar kurtarmaya çalışmış.Bunu zaten kamerada görebiliyoruz.Arabamı 100 metre kala en sağa çektim ve indim.yürüdüm ve yine de kamyonun çıktığı yeri iyice yaklaşana kadar göremedim maalesef.Evet rahmetli hızlı girmişti o kavşağa.Bunu hala asfaltta duran fren izlerinden anlayabilirsiniz.Fakat burada yaşayanlar bilir: orada gerçekten bir karışıklık sözkonusu.Önünü tam olarak kestirememiş bence ve sürat de eklenmiş.Ölen ölmüş denilmemesi lazım ve burada Çerkezköy'de denilmiyor.Kamuoyunda bayağı bir tepki oluştu orası hakkında.Çünkü orada sık sık kaza olmakta.Kontrolsüz karışık bir nokta.Çok yavaş girilmesi bir yer.Ümidim kısa zamanda tedbirlerin alınması...Oranın yeniden düzenlenmesi.
    Peki bunları neden yazıyorum.Bence bu kaza ve Beşiktaş'ta meydana gelen kaza bizleri ve tüm Türkiye'yi çok üzdü.Motosikletçilere leke sürdü.Kazayı haberlerde gören yakınlarım sürekli beni aradı ve ''motorunu derhal sat'' dediler hepsi.Halbuki şeytan icadı diye tabir edilenin bir suçu yok.Suç onu kullanan bizlerde.Buna eksiklikler de eklenince ortaya böyle vahim durumlar çıkıyor.Son olarak;Hız yapmayın,dikkatli ve kontrollü olun.Herkese iyi seyirler.İyi geceler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kendim kaza yaptıktan, bu kazaları gördükten sonra kavşaklara hatta tali yol çıkışlarına bile yavaşlayıp giriyorum ve girdiğim bütün kavşakları sellektör korna manyağı yapıyorum.
    Motosikleti paranoyak sürmek lazım trafikte başkalarının hatalarınıda düşünerek...

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zaten hep paranoyak sürüyorum ama inanın bıktım arkadaşlar.

Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    süratten ve havadan ziyade,gezmeyi etrafı görmeyi düşünün arkadaşlar.ne tip motor olursa olsun,binen sürat yapıyor.çekin elinizi gazdan.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    BEnde kayıp sürüklendigim günden beri motoru yatımamaya calışıyorum ıslak zeminlerde cok yavaş sürüyorum

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Niye bu ulkede trafik teroru var ? Denetimsizlik, dikkatsizlik ve en buyuk nedenlerden biri de yollarimiz.. Yollarda olmasi gerekipte olmayan uyari levhalari, ısıklandırma sistemi, olmamasi gerekipte olan kavsaklar, hesaplama hatalari, Muhendislik dehası kavsaklar, virajlar vs.. Sayilacak bir cok sey var aslinda. Ama en onemlisi devletimizin Pkk terorune harcadigi paranin onda birini bu teroru bitirmek icin harcamiyor olmasi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    honda dylan
    ozellıkle bılmadıgımız yollarda suratten kacınalım arkadaslar.

Motosikleti
    honda 600 f1
    Ne yazıkki motorumu hep dükkanda bırakırdım .Kazanın olduğu o gece de eve ilk kez motoru götürdüm.Herkesin motora nasıl baktığını görmenizi isterdim. Dün akşam bende kazanın olduğu yerden geçtim.Yol Düz sürat hız yapılabilecek bi yol sadece sol tarafta sarı bir ışık dikkatli geçiş diye uyarıyor.Bence hata her 2 tarafta Kamyon şoförü motoru taşıt olarak görmüyor bisiklet geliyor sanmış herhalde motorcu arkadaşımızda yol düz taşıt çıkmaz dörtyol ağzı geçis üstünlüğüm var diye düşünmüş olacak herhalde sonuç meydanda dün akşam yoldan geçerken tüylerim diken diken oldu ama ben kamerayı aradım ama bulamadım yada daha dikkatli olmam lazım

hayat ucuz değil nefes alabilmek sağlıklı yaşabilmek şu zamanda hiç mi hiç kolay değil....
    bize verilen bu nefesi bir anlık dikkatsizlikle yok etmeyelim...
    hepimiz seviyoruz belki heyecanı,serüveni vs...ama sonu düşünerek haraket edelim...
    keşke eklenmesin hayatımızaaa.....
    dikkatli sürüşler arkadaşlar....
    Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
    3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:

baggio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    Malesef motosikletle yazı tura atılmıyor arkadaşlar

Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    Alıntı corci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne yazıkki motorumu hep dükkanda bırakırdım .Kazanın olduğu o gece de eve ilk kez motoru götürdüm.Herkesin motora nasıl baktığını görmenizi isterdim. Dün akşam bende kazanın olduğu yerden geçtim.Yol Düz sürat hız yapılabilecek bi yol sadece sol tarafta sarı bir ışık dikkatli geçiş diye uyarıyor.Bence hata her 2 tarafta Kamyon şoförü motoru taşıt olarak görmüyor bisiklet geliyor sanmış herhalde motorcu arkadaşımızda yol düz taşıt çıkmaz dörtyol ağzı geçis üstünlüğüm var diye düşünmüş olacak herhalde sonuç meydanda dün akşam yoldan geçerken tüylerim diken diken oldu ama ben kamerayı aradım ama bulamadım yada daha dikkatli olmam lazım
    yol düz değil,balıksırtı diye tabir edilen hafif, tatlı bir meyil var ve kavşakta kimin olduğu gözükmüyor.oranın yeniden düzenlenmesi şart.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    aramıa hoşşgeldin
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıa hoşşgeldin
    hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıa hoşşgeldin

?????????????????????????????????????

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    arkadaslar nasıl motorsıkletımız oldugu degıl,onemlı olan onu gercekten dıkkatlı kullanmamız gerektıgını bılmemız gerekıyor,dusunun kullandıgımız motorlar herkesın bınbır guclukle kazanıp artırdıgımızı unutmayalım,SU VARKI HERKESIN BIR SORUMLULUGU VAR.bırbırımızı gorup kaza yuklenmeyelım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)