İyi geceler arkadaşlar.Hepimiz birkaç gün önce Çerkezköy'de yaşanan trajik kazaya şahit olduk.Yaranızı deşmek istemezdim bu saatte ama ben bugün kazanın olduğu yerden kendi arabamla dört kez geçtim.Daha önce oradan defalarca geçip de birtürlü farkedemediğim birşeyi gördüm.Kazanın olduğu yer balıksırtı diye tabir edilen bir çeşit tepe noktası gibi bir yer.Rahmetli son metrelerde ümitsizce ayağa kalkıp motoru son ana kadar kurtarmaya çalışmış.Bunu zaten kamerada görebiliyoruz.Arabamı 100 metre kala en sağa çektim ve indim.yürüdüm ve yine de kamyonun çıktığı yeri iyice yaklaşana kadar göremedim maalesef.Evet rahmetli hızlı girmişti o kavşağa.Bunu hala asfaltta duran fren izlerinden anlayabilirsiniz.Fakat burada yaşayanlar bilir: orada gerçekten bir karışıklık sözkonusu.Önünü tam olarak kestirememiş bence ve sürat de eklenmiş.Ölen ölmüş denilmemesi lazım ve burada Çerkezköy'de denilmiyor.Kamuoyunda bayağı bir tepki oluştu orası hakkında.Çünkü orada sık sık kaza olmakta.Kontrolsüz karışık bir nokta.Çok yavaş girilmesi bir yer.Ümidim kısa zamanda tedbirlerin alınması...Oranın yeniden düzenlenmesi.
Peki bunları neden yazıyorum.Bence bu kaza ve Beşiktaş'ta meydana gelen kaza bizleri ve tüm Türkiye'yi çok üzdü.Motosikletçilere leke sürdü.Kazayı haberlerde gören yakınlarım sürekli beni aradı ve ''motorunu derhal sat'' dediler hepsi.Halbuki şeytan icadı diye tabir edilenin bir suçu yok.Suç onu kullanan bizlerde.Buna eksiklikler de eklenince ortaya böyle vahim durumlar çıkıyor.Son olarak;Hız yapmayın,dikkatli ve kontrollü olun.Herkese iyi seyirler.İyi geceler.