Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)

[YT]Bx9PsE5syeM[/YT]

Erhanı görmek ve diğerlerini görmek kötü yaptı... :pale::pale::salut::salut:

çok kötü oldum ya güzel yapmışsın ama bende iyi, etki yapmadı ama teşekkürler onları bize hatırlattın ama diğer arkadaşklarıda koysaydın keşke

çok anlamlı bir video. Ölen arkadaşlarımızı tekrar andık.Mekanları cennet olsun.
paylaşım için teşekkürler...

Diger sürücülerin motosiketlilere bakış açısı değişmedi sürece , motosikletinde bir canlı taşıdığı unutulduğu sürece, kamberhan(erhan) Donniedarko (Hasan) Ertuğrul ÖZ (akira) Zagor (ahmet) vs.. vs.. ilk degil ve bu gidişle sonda olmayacak....
Umarım bunlar son olur diyeceğim ama biliyorumki son olmayacak....

çok güzel bir video...emeğinize yüreğinize sağlık...keşke şu anda aramızda olsalardı...:pale::pale::pale:

evet baya etkilendim görüyoruz yaşıyoruz yanıyoruz ama unutuyoruz ofof

Büyük randevu... Bilsem nerede, saat kaçta? Tabutumun tahtası, bilsem hangi ağaçta ? ...........................

Allah Diyorum başka birşey değil !
Sadece Allah.....

yahu benim internettemi bi sorun var yoksa youtube de mi var anlamadım bir türlü youtube açılmıyor yahu ::ranntign

Ne güzel hayat oyununu oynarken kardeşlerimiz oyun bozanlık yapıp bizi bıraktılar.Çok üzgünüm çok.

Emeğine yüreğine sağlık çok güzel olmuş. İzlerken kötü oldum. Tekrardan Allah rahmet eylesin hepsine. Mekanları cennet, yattıkları yer nur olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar