Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet xenon u yardım gerekiyor....

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Kasım 2007
    Şehir
    istanbul ortakoy
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    ben xenon farı aldıgımda baglatmaya goturdum ılk olarak far cıkısına bagladılar olmadı ordan gelen elektrıgın amperı dusukmus sonra elektrıgı kontak cıkısından alıp ayrıyetten role bagladılar ılk baslarda aldıgım xenon 12000cal oldugu ıcın farını erıtır dedı bagzıları ama ne fara ne akuye hıcbır zararı olmadı ama kımseye 12000cal tavsıye etmem aklınızda olsun varsa daha dusugunu alın cunkı sactıgınız ısık kuvvetı gercekten cok fazla karsıdan gelenler ıcın problem teskıl edebılır
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ocak 2008
    Şehir
    IsταηвuL
    Motosikleti
    Benelli BN251
    Ben de xenon işini dün hallettim. Xenonun beynini koyacak yer zor buldum nexusta, her taraf çelik kafes. Baya uğraştırdı. Camı ve altındaki kapağı söktüm, koyacak hiç bir yer bulamadım. Bir an motoru geri toplayamicam falan zannettim, çünkü baya bi dağılmıştı. Neyse sonra benzin deposunun bulunduğu orta gövdenin hemen altında bi yer bulup kablolarını çektim. Herşey tamam iş bitti, motoru da topladım derken hani kontağı açtığımız zaman bazılarımızın motorunda direk far yanar ya? Benimki de öyle işte, toplamadan önce hiç denememiştim acaba noolcak diye. Bi deniyim dedim, kontağı açtım, xenonlar yandı, frene bastım, çalıştırdım veeeee Xenon söndüüüüü!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Herşey bitti derken en başa döndüm. Hani derler ya motoru çalıştıracağınız sırada xenonları kapatın diye. Heralde korumaya mı alıyo kendini napıyosa kapatıyo bi şekilde... Daha sonra araya bi açma kapama düğmesi eklemek geldi aklıma. H7 çıkışında beyni besleyen + kutupa switchi ekledim. Motoru çalıştırmadan önce switchi off konumuna getiriyorum, çalıştırıyorum ve sonra xenonu yakıyorum. Şimdi kurstayım, fotoğraf çeker koyarım switchin ve beyni koyduğum yerin fotolarını... Baya uğraştım ama değdi.

  3. #23
    banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    bahçeşehir/istanbul
    Motosikleti
    Yok
    bende yaklaşık 2 ay önce runner a mtec 8000k xenon taktım. farlarımdan gayet memnunum hem trafikte farkediliyorsunuz hemde selektörü kullanmam epey bir azaldı artık. xenon u takmadan önce far açma kapama düğmesini de taktırmıştım ferco da =)
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)