Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

motorculardan korkuyorum kardesim bu ne rezalet

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #201
    kozmiktohum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mart 2006
    Motosikleti
    ESKİDEN-250MCT
    Bazi Hayvanlarda Kaldirimdan Gİdİyor Ona Gicik Oluyorum
    büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #202
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Ekim 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Var
    Önyargı hemen hemen hiçbir zaman kendiliğinden oluşmaz.
    Motosiklet kullanıcılarına serseri ve diğer gözlerle bakılıyorsa bunu motor altımızda iken yaptığımız hareketlere bağlamalıyız.
    Biz burada yazıyoruz, o arkadaşlar eğer bilgisayar kullanabilecek kadar bilgili iseler ve okuyorlarsa üstlerine bile alınmıyorlar zaten.
    Motosikletliler olarak anıtkabire, mangal partisine, doğa gezisine heryere ziyaret yapıyoruz, ama birgün olsun basını davet edip çocuk esirgeme kurumuna, darülacezeye, sığınma evlerine birlikte gidip dert dinliyormuyuz ?
    Hayır. Ben hiç görmedim bundna sonra da göreceğimi sanmam.

    Sen vizyonunu belirlemez daha da önemlisi vizyonuna inanmazsan, insanlar da sana elbetteki inanmayacaklardır ve sende kendini yırtacaksın "biz öyle değiliz" demek için.

    Drift atarak, karıya kıza hava yaparak, haksız olduğu yerde bile polise artistlik ve dayılık yaparak bir güzel cezasını yiyen, sonrada klavye başında sanal kahraman pozlarında aleme meydan okuyan, motorculuğunu ve isyankar çocuk ayaklarını oynayan kişiler olduğu müddetçe bu iş böyle gelir böyle gider.
    Unutmayın ki bir ağaç 30-40 senede yetişir ama 1 günde yanar kül olur. Kötü örnekler çok kolay görülür ve hemen yayılır haber olur.

    Sözlerim yapıcı eleştirilerdir. Dikkatli okumak ve anlamak lazım.
    Lütfen bahsettiklerimle ilgisi olmayan düzeyli motor dostları ve istisnalar üzerine alınmasınlar. Bunları yazıyorum; çünkü bu serseri kişiliksiz manyaklar yüzünden, ben de yolda giderken serseri damgası yiyiorum ve isyan etmek de çok doğal bir hakkım. Beni de zor durumda bırakıyorlar.
    Sevgi ve saygılar.

  3. #203

    Üyelik
    19 Mart 2007
    Şehir
    Odesa / Ukrayna
    Motosikleti
    Yamah YBR125
    ben de açıkçası arabalardan çok motorlardan korkuyorum. daha geçen gün orta şeritte makul hıza giderkene yanımdan bızzz die öküzün teki fırladı ulan töbe töbe derken önümdekini sollamak üzere aynaya bakıp boş gördüğüm şeride tam geçerken sağdan soldan zigzaglar çizerek gelen ikincisini göremediğim için son saniyede aynada gördüm ve ödüp koptu hemen sağa kaydım ama o da aynı anda reflex sağa geçmeye kalksa arkadan girecekti bana. geçti gitti yanımdan korna bile yok adamda hani reflex görmesek kesin girecez, bi de arakdaşta ne kask var ne eldiven ne mont ne bişi. bunlar işte motora böyle binince iyi kullanıyo oluyolar bi de korkusuz oluyolar. walla arkadaş ben geçen gün çok sıcak diye eldivenimi çıakrmak zorunda kaldım ve tırstım abi 40km uzağa giderken. alışmışış çıplak gibi hissettim.
    ben bi kere yeterince koruma olmadan (eldiven ve montum yoktu ozmn, kask vardı) önüme çıkan köpek ve ıslak zemin yüzünden düştüm ve elimdeki yara izi hala duruyo allahtan omzum dirseğim fln geçti de...
    yani 50km hızla giderken neler olabileceğini gördüm bizzat, ve uyarıyorum bi kere daha ben de :
    gitmeyen motorun üzerindeyken bile kask takınız !!!!!
    zira, geçen gün bindiğim kawasaki(chopper) den durduktan sorna inme eylemi sırasında ufak bir denge kaybı yaşadım gayet normal olabilecek bişi çünkü yer eğimliymiş farketmedim, düşüyodum ki düşsem o aletle durduğum halde ya kafamı çarpardım yere ya kolum bacağım altta kalırdı bişi olurde kesin.

    Kimileri dalga geçse de, duran motorda bile kask takın !!!

  4. #204
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2006
    Şehir
    İ Z M İ R
    Motosikleti
    satıldı :)
    sevgili xnode demiş sin ki ;
    ama birgün olsun basını davet edip çocuk esirgeme kurumuna, darülacezeye, sığınma evlerine birlikte gidip dert dinliyormuyuz .. duyuralar kısmında bu tarz organizasyonların yapıldığını görmemiş olamazsın.
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

  5. #205
    cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2006
    Şehir
    b.çekmece-istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak kardeşim..öncelikle hakaret boyutlarını aştıını farkında ol..ben kuryeyim.o dediklerini fazlasıyla bende yapıyorum.eger yapmazsam çalıştırmıyorlar.allaha şükür ne kaza yaptım nede yaptırdım.eger ki duran trafikte bizde arabanın arkasında durup o trafiği çekeceksek niye motor kullanıyoruz...bak sen sen ol bir motorcuya bu kadar hakaret dolu söz yapma işin doğrusunu bilmeden.sanki kuryeler pizzacılar keyfinden mi böle motor kullanıyor.biz on dakika değil bir saat değil bir gün değil tam 365 gün motor üzerindeyiz..keyfe binsek olur ama bu işler keyif işi değil.bence sen sat o motoruda...motorcuya yakışmaz kardeşlerine hakaret etmek.....
    güzel kardeşim 365 gün trafiktesin ..profosyenelsin tamam ama bu insanların hayatını tehlikeye atmaya değermi..sen işini yapacaksın diye ozaman bizler trfikten çekilelim öylemi olsun..biz size yaptığınız işe saygı duyuyoruz ..siz niye bize saygı duymuyorsunuz...en az 2 kere sıkıştırıldım..birinde yol kenarındaki demire yapıştım..hiçbirşey olmamış gibi geçti gitti arkadaş..nerde kaldı motorcu dayanışması..olaylara tek taraflı bakmayın bu trafikte sizden başkalarıda var ve sizin kadar ustada değiller..şimdi sen bize ne tavsiye edersin ..çekilelimmi trafikten..yollar sizemi kalsın sadece..siz bu işten ekmek yiyorsunuz..ne işi var keyif yapan paralı motorcu bozuntusunun trafiktemi diyorsunuz..dayanışma böyleyse allah size kolaylık versin..yok tek vucut dayanışmaydsa lütfen bizlere saygı gösterin

  6. #206
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    IstanbuI Beylikdüzü
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı parker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar,

    Nitelemede bulunmayayim da, bugün adamin teki karisi midir artik sevgilisi mi arkadasimi bilmiyorum ama takmis kafasina kaski, artçinin surati bembeyaz. Motor gicir. Deli gibi basiyor. 120 yle gidiyordum, yanimdan kaçla geçti bilmiyorum artik.

    Bu hayvan degildir degil mi? Siz söyleyin nedir? Bakin size soruyorum hayvan midir degil midir diye. Bu ardaa 2 arabanin arasindan da makas atti...

    Sevgiler Saygilar
    arkadaşım bence bu tarz şeyleri kendine fazla dert etme...bu arada yanından o hızla geçen motorun artçısının suratının beyaz kestiğini nasıl farkettin anlamış değilim...herkes kendinden sorumludur...arkadasındaki arkadaşda onun kullandığı motora binerek olucakları kabul etmiştir...kimin kaçla gittiğini makas attığını falan bi kenara bırak derim...arabalar hiçmi makas atmıyo trafikte...en tehlikeli onların makası...çünkü motor çok kısa bi sürede şeride girip şeritten çıkabilmekte...bunu yaparkende diğer araçları araba kadar tehlikeye atmadığını düşünüyorum...hayvan tabiri gerçekten çok ağır...herkes kendinden sorumludur...bence bu tarz insanlarla karşılaştığında sadece yol ver...burdan yazmakla bişey çözemezsin çünkü...bu tarz insanlar bundan 5 sene öncede vardı şimdide varlar ve 10 sene sonrada olacaklar...ben bu tarz insanlarla karşılaştığımda tek yaptığım şey yol vermek....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

  7. #207

    Üyelik
    19 Mart 2007
    Şehir
    Odesa / Ukrayna
    Motosikleti
    Yamah YBR125
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimin kaçla gittiğini makas attığını falan bi kenara bırak derim...arabalar hiçmi makas atmıyo trafikte...en tehlikeli onların makası...çünkü motor çok kısa bi sürede şeride girip şeritten çıkabilmekte...bunu yaparkende diğer araçları araba kadar tehlikeye atmadığını düşünüyorum.......
    şimdi mualefet olmak istemiyorum ama güzel kardeşim bi kere zaten asıl tehlike çok hızlı şerit diştirdiği için aynada bir yokken bir anda var olması, hamcen de küçük olduğundan görülmesi daha da zorlaşıyor. zira ben arkadan gelen arabayı daha rahat farkediyorum her nekadar hızlı olursa olsun makas da atsa, her iki aynaya da sığdığından farkedilmesi daha kolay. Bİr de normalde arkamda bir araba varken (aynada görüntü olarak), yine arkamda sol şeritte araba varken, bunların dışında ortama dahil olabilecek ve benim farkedemeyeceğim tek şey motordur, zira araba olsa ya o arabaları ezmesi gerekir ya da iki tekere kalkıp yan geçmesi gerekir aralarından. ama motor bir anda çıkıyo, HAAAAA bi de kırmızı ışıkta zart diye çıkan motorları hiç söylemiyorum.
    güzel kardeşlerim benim, eğer benim canımı tehlikeye atarsan ben sana istediğimi söylerim. İstediğin kadar işin olsun para kazan, kimsenin canını tehlikeye atamazsın. Ya o işi yapmıcaksın ya da adabıyla yapacaksın. Sİnyalini vereceksin, kornaya basacaksın.
    HAAAA o kurye arkadaşlardan biri ' ben hiç düşmedim ' demiş. İşte sorun bunda zaten. İnşallah asla düşmezsin, kazaya da karışmazsın, allah korusun hepimizi her ne kadar insanlık dışı davransalar da, herkesi korusun allah böle şeylerden, ama bir kere düşersen o zaman görürüm ben seni bir daha öyle kullanırmısın.

  8. #208
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    IstanbuI Beylikdüzü
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı strangedenial adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi mualefet olmak istemiyorum ama güzel kardeşim bi kere zaten asıl tehlike çok hızlı şerit diştirdiği için aynada bir yokken bir anda var olması, hamcen de küçük olduğundan görülmesi daha da zorlaşıyor. zira ben arkadan gelen arabayı daha rahat farkediyorum her nekadar hızlı olursa olsun makas da atsa, her iki aynaya da sığdığından farkedilmesi daha kolay. Bİr de normalde arkamda bir araba varken (aynada görüntü olarak), yine arkamda sol şeritte araba varken, bunların dışında ortama dahil olabilecek ve benim farkedemeyeceğim tek şey motordur, zira araba olsa ya o arabaları ezmesi gerekir ya da iki tekere kalkıp yan geçmesi gerekir aralarından. ama motor bir anda çıkıyo, HAAAAA bi de kırmızı ışıkta zart diye çıkan motorları hiç söylemiyorum.
    güzel kardeşlerim benim, eğer benim canımı tehlikeye atarsan ben sana istediğimi söylerim. İstediğin kadar işin olsun para kazan, kimsenin canını tehlikeye atamazsın. Ya o işi yapmıcaksın ya da adabıyla yapacaksın. Sİnyalini vereceksin, kornaya basacaksın.
    HAAAA o kurye arkadaşlardan biri ' ben hiç düşmedim ' demiş. İşte sorun bunda zaten. İnşallah asla düşmezsin, kazaya da karışmazsın, allah korusun hepimizi her ne kadar insanlık dışı davransalar da, herkesi korusun allah böle şeylerden, ama bir kere düşersen o zaman görürüm ben seni bir daha öyle kullanırmısın.
    arkadaşım bende senin gibi trafikte her ne kullanıyo olursa olsun herkesin trafik kurallarına uyması gerektiği kanaatindeyim ...ister kurye olsun ister pizzacı kimse 3 kuruş daha fazla kazanmak için kimsenin hayatını tehlikeye atamaz...yalnız benim söylediğim değindiğim konuya gelince her ne kadar serseri olursada olsun bi motorcunu hiçbir şekilde diğer motorcunun hayatını tehlikeye atacağını sanmıyorum...çünkü sana çarpması durumunda kendiside muhakkak kaza yapacaktır...intihar girişimi hariç hiçbir motorcu bunu yapmaz ben bunu demek istemiştim...he diyosanki tecrübesizim korkuyorum falan o ayrı konu...ama yine o arkadaşları eğitme konusunda sonuç alabileceğimizi sanmıyorum...mümkün olduğu kadar yol ver boşver gitsin...daha stressiz bi hayatın olacağını temenni ediyorum sana...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

  9. #209

    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    piaggio x8 250 premium
    yazilanlari kavrayamayan çok insan var maalesef... :(((((((((((((((

  10. #210
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı parker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazilanlari kavrayamayan çok insan var maalesef... :(((((((((((((((
    dostum bak bence tarzın çok yanlış, buradaki bir çok insanınki gibi, kaç mesajında ve kaç kere ''hayvan'' lafını kullandığını ve bu gazla kaç arkadaş kaç insana hakaretler yağdırdığını sayamadım, kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok bu bir, gördüğün hataları, hatalı insanları polise bildirmek gibi bir yolu tercih şansın var bu da iki, üçüncüsü de daha önce de yazmıştım yine yazıyorum, o eleştirdiğin hareketleri yapmak ''motorcu'' olmakla ilgili birşey değil tamamen insan olmak, karakter ve yapı ile ilgili bir durumdur, o insanlar motorcu olduktları için o hataları yapmıyorlar, hata yapmaya meyilli insanlar oldukları için yapıyorlar dolayısıyla onların hatasını motorcu hatası olarak görmek yanlış arabaları düşün, seni gördüğü anda yolu açıp geçmene izin veren de var, direksiyonu iyice kırıp yolu kapatan da...

  11. #211
    SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    bu ülkede motosiklet ehliyeti böyle verilirse , böyle olur tabii , yazık gerçekten . bu motorların üzerinde insanlar var , sadece 8 çizdirerek ehliyet verilirse böyle olur. denetim desen o da yok , bu pazar sınava girenlerin çoğu senelerdir trafikte motor kullanıyolarmış ve bu motor kullanan arkadaşlar 8 çizerken düştüler inanamadım.hele ki hayabusa ile gelen bi arkadaş vardı ki 8 çizemedi ve muhtemelen sınavdan kaldı.inşallah bu sistem düzelir , motoru bırakın araba bile kullanırken dikkat etmek lazım motorlara...

  12. #212
    desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul küçükyalı
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı xnode adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önyargı hemen hemen hiçbir zaman kendiliğinden oluşmaz.
    Motosiklet kullanıcılarına serseri ve diğer gözlerle bakılıyorsa bunu motor altımızda iken yaptığımız hareketlere bağlamalıyız.
    Biz burada yazıyoruz, o arkadaşlar eğer bilgisayar kullanabilecek kadar bilgili iseler ve okuyorlarsa üstlerine bile alınmıyorlar zaten.
    Motosikletliler olarak anıtkabire, mangal partisine, doğa gezisine heryere ziyaret yapıyoruz, ama birgün olsun basını davet edip çocuk esirgeme kurumuna, darülacezeye, sığınma evlerine birlikte gidip dert dinliyormuyuz ?
    Hayır. Ben hiç görmedim bundna sonra da göreceğimi sanmam.

    Sen vizyonunu belirlemez daha da önemlisi vizyonuna inanmazsan, insanlar da sana elbetteki inanmayacaklardır ve sende kendini yırtacaksın "biz öyle değiliz" demek için.

    Drift atarak, karıya kıza hava yaparak, haksız olduğu yerde bile polise artistlik ve dayılık yaparak bir güzel cezasını yiyen, sonrada klavye başında sanal kahraman pozlarında aleme meydan okuyan, motorculuğunu ve isyankar çocuk ayaklarını oynayan kişiler olduğu müddetçe bu iş böyle gelir böyle gider.
    Unutmayın ki bir ağaç 30-40 senede yetişir ama 1 günde yanar kül olur. Kötü örnekler çok kolay görülür ve hemen yayılır haber olur.

    Sözlerim yapıcı eleştirilerdir. Dikkatli okumak ve anlamak lazım.
    Lütfen bahsettiklerimle ilgisi olmayan düzeyli motor dostları ve istisnalar üzerine alınmasınlar. Bunları yazıyorum; çünkü bu serseri kişiliksiz manyaklar yüzünden, ben de yolda giderken serseri damgası yiyiorum ve isyan etmek de çok doğal bir hakkım. Beni de zor durumda bırakıyorlar.
    Sevgi ve saygılar.
    http://www.motosiklet.net/forum/gunc...imler%22i.html
    birbirimizi tanıyalım'anlayalım 'fazla eleştireceğimize ! geliştirelim faydalı olalım terim'lere kelimelere dikkat edelim hepimiz insanız insan gibi yaşayarak birbirimizi kazanalım sevgilerimle tüm kardeşlerime...
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

  13. #213

    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    piaggio x8 250 premium
    Sevgili DONNIERKO;

    Arkadasim yazdiklarimi iyi özümsemedigine inaniyorum. Bir daha okursan memnun olurum.

  14. #214
    desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul küçükyalı
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    parker noktayı koyduğuma inanıyorum! rica edeceğim yeter tetikleme sevgili kardeşim...... .
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

  15. #215
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Alıntı kozmiktohum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazi Hayvanlarda Kaldirimdan Gİdİyor Ona Gicik Oluyorum


    arkadaşlar bazı arkadaşlar ön yargılı konuşuyor. Lütfen terbiyemizi takınalım..
    Kaldırımdan sürekli gitmeyipte motoru park etmeye çıkıcak yer bulamayınca bazen sokağın başından dolanıyorum kaldırımdan gitmem gerekiyor yavaşca..
    yazdıklarınızı tartıpda yazalım..

    tabiki seviyesiz ve dengesiz motor kullananlar var.Yalnız bunlar bizim konuşmamızla adam olucak değiller heralde..o yüzden konuştuklarımıza dikkat edelim.Bende tam takır giyindiğim halde yavaşca seyir halindeyken bile bir çok tehlike atlatıyorum.yolda arkadaşların bahsettiği türden çok kişi görüyorum ama yapıcak bişey yok..
    KIRMIZI BOĞA..

  16. #216

    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    piaggio x8 250 premium
    Anladim sevgili desperadost;

    O zaman senden bir ricam var. Madem nokta koymak gerekiyor sence, sana saygi gösteriyorum.

    Ricam su;

    Lütfen kurallara uymayan ve insanlara ahkam kesen, yani daha önce de yazdigim gibi, imamlik yapan (yani dedigimi yap yaptigimi yapma diyen) arkadaslara tembihle, kask takmasalar da, korunmasalar da, makas yapsalar da burda bunlari yapmakla övünmesinler. Tüm karizmalarini yitirdiler. Yazik, madem buranin müdavimleri var, ve müdavimleri dinleyen arkadaslar var. Kötü örnek olmasinlar. Yazik... Benden bu topikle bu kadar.

    Saygilarimla...

  17. #217
    desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul küçükyalı
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    tamam canımsın herşey güzel olacak birbirimizi severek 'sayarak güzel günlere beraber el ele gideceğiz k.i.b......
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

  18. #218
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı parker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili DONNIERKO;

    Arkadasim yazdiklarimi iyi özümsemedigine inaniyorum. Bir daha okursan memnun olurum.
    çok özür dilerim yazdıkların çok sofistike konular ve benim algı düzeyim bunları kavramak için yeterli değil galiba neyse kendi açımdan konuyu kapatıyorum ve herkese kazasız sorunsuz sürüşler...

  19. #219
    barrokas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2007
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    maxillofacialtrauma Hamamatsu
    bu konuda haklı olabilirsin ama bazen öyle acil şeyler oluyoki kan vermek gibi kırmızıda 110 la bile geçebiliyo insan,biraz düşün bence
    Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......

  20. #220
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Ekim 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Var
    Darüleceze ziyaretini gördüm. Tebrik ederim. Bu tür şeylerin daha da çok olması gerekir. Bir önceki yorumumda yazdığım herşey de aynen geçerlidir. Ne fazla ne eksik.
    Benim tabirlerimde bir ağırlık var ise, o hareketleri ve bizleri zor durumda bırakanlaradır. Yapmaktan utanmayanı söylemekten utanmamak gerekir. Bu iş böyledir. Sokakta ben motor kullanırken serseri gözü ile bakıyorlarsa, ben bu adama çıkar hesap sorarım elbette. bundan daha doğal ne olabilir ?


    REKLAM ALANI
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)