merhaba MOTOR kardeşim,bende ADANA'lıyım.iznin olursa sana birşey sormak istiyorum.ben şimdiye kadar hiç motor pazarına gitmedim ama sanıyorum senin bilgin vardır.bende ARORA KS-150 RACİNG var. (kırmızı/siyah,satılık ilanlarında resmi var--resim koymayı beceremiyorum da--.henüz 3 aylık ve 1500 km.de.ben,motorumu satmak istiyorum.aslında genel olarak motorumdan memnunum ama kafayı yamaha ybr-125 e takmış bulunuyorum.sence benim motor u kaça satabilirim.vereceğin bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
dostum açık söyliyeyim pazarda çin mallarına pek rağbet yok yarı fiatına gider üzülürsün,bende satıyorum 250 cclik jinlunu 3000 diyorum kimse yüzüne bakmıyor 2000 veren var yenisi 4150 ytl.Sıkışık değilsen satma derim bu pazar da gideceğim hava iyi olursa araba pazarının yanında gel orda laflarız hemde piyasasını gör benim motorun plakası 01 TD 331 siyah jinlun genelde çay ocaklarının önüne duruyorum beklerim
r: arkadaşlar bende adanadayım,size diyecegim çin malı ne olursa olsun vazgeçin.yarınbirgün adana resmen çin malı çöplügüne dönecek.benim çevremde kim varsa pişman aldıgına.hepsi satıyor müşteri yok.yada bisiklet parasına gidiyor.inanın mz onlara saglamlıktada konfordada 1000 basar.motor alacak arkadaşımda iyy düşünsün pişman olmayacagı bir makina alsın derim:cat:
motor kardeşim,öncelikle teşekkür ederim.pazar günü saat kaç gibi orada olmam gerekir.