Merhaba arka lastik alacağım arada stabil yolda kullanıyorum ebat 160 60 17 anlas capra rd mi Michelin pilot road 4 mü alayım ikisi arasında kaldım
Merhaba arka lastik alacağım arada stabil yolda kullanıyorum ebat 160 60 17 anlas capra rd mi Michelin pilot road 4 mü alayım ikisi arasında kaldım
4. takım Road 4'ümü kullanıyorum. Güzel bir yol lastiğidir. Şu an için tam f/p lastiği diyebiliriz. Uzun ömürlüdür 20-25000 km değiştirmeden sürebilirsiniz. Yağmurda ve soğuk havalarda performansı güzeldir, virajda korkutmaz. İmkan yaratabiliyorsanız ön arka set olarak yenilemenizi öneririm. Ön arka farklı lastik işi biraz benim midemi bulandırıyor.
Kesinlikle road 4. Fanatiği hariç capra öven ne gördüm, ne duydum. Lastik macera aranacak mesele değil.
Fiyatı yarısı olsa Capra Pilot Road 4 yerine tercih edilebilir elbette (her sezon yeni takım harcamak için...), onun haricinde Pilot Road 4.
lastikde fiyata bakilmaz.anlas kimseye tavsiye etmiyorum.varsa yeni modelini al roas 5 yada ciktiysa road6.bridgestone touring seriside olabilir sanirim t31 yada t32 olcak
Anlas ile iyi kötü off-road da yaparım diye düşündüm normalde lastikler Pirelli angel gt, arkaya çamurluk taktım aşağı durdu diye vidanın telini çıkardım çamurluk dönüp lastiğe sürtüp yemiş lastiğini yanını neden yanını yemiş çünkü yan dönmüş kırılıp prelli neden almak istemiyorum çünkü yere gelen kısımda hiç diş yok
Road 4 asfalt lastiğidir, araziye çıktınız mı düşmeniz garanti. Dolayısıyla Road 4 ile offroad yapmanızı ben pek tavsiye etmem.
capra filan bilmem de anlas markasının scooter lastiği tam bir faciaydı seneler önce lanet ettim almam aldırmamda
Öyle dağ bayır çamur off-road değil toprak yol, ama olurda ufak bir yerde çamur olur su olur lastik tutunsun iyi kötü,capra rd de yüzde 90 asfalt yüzde 10 ofroad
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)