Cardo Spirit kullanıyorum, şarj hariç her konuda fazlasıyla memnunum KN2200’den geçtim. Bir de üstündeki tuşlar bazen acı çektiriyor

Tıkladım mı tıklamadım mı anlayamadığım oluyor. Eğer Cardo Spirit alacaksanız JBL Upgrade Kit ile hoparlörleri değiştirmenizi tavsiye ederim. Spirit’in hoparlörleri JBL değil, sürücü milimetresi olarak da daha ufaklar bu yüzden maksimum ses bazen kulaklığın kapasitesine fazla gelip patlama yapabiliyor. Ben Spotify’ı “yüksek” ayarda kullanıyorum, maksimum ses seviyesinde bass bölümlerinde cızırtılar olabiliyor. Ufak bir EQ ayarıyla cızırtıyı çözdüm ama ufak da olsa kaldı.
İntercom tarafında hiçbir problem yaşamadım. Müzik paylaşımı mevcut ancak sadece Cardo intercomlar arasında yapılıyor. Başka marka intercomla denediğimde müzik paylaşımı olmadı.
Mikrofon konusunda farklı markalar arasında bariz farklılıklar yok. Telefon araması yaptığımda insanlar motorda olduğumu anlamıyor, ses gayet net iletiliyor.
Kendi gürültü engellemesi mevcut, anladığım kadarıyla rüzgar sesi, motor sesi vs. gibi sesleri filtreleyip karşı tarafa gitmesini engelliyor. Herhangi bir şikayet almadım, hatta bence çok başarılı çalışıyor.
Şarjı çok hızlı bitiyor. Her gün motor üstündeyim, günlük ortalama 1-2 saat arası kullanıyorum. Haftada 1, bazen 2 şarj etmem gerekebiliyor.