Kapandığında sorun çözülüyor aslında senin, bir naked gibi almazsın rüzgarı.
Biz amazondan cankypu interkom aldık gayet memnunuz.
Tek sorun eşim bazen şarkı mırıldanıyor kendi kendine mecburen dinliyorsun. :mrgreen:
Cardo Spirit kullanıyorum, şarj hariç her konuda fazlasıyla memnunum KN2200den geçtim. Bir de üstündeki tuşlar bazen acı çektiriyorTıkladım mı tıklamadım mı anlayamadığım oluyor. Eğer Cardo Spirit alacaksanız JBL Upgrade Kit ile hoparlörleri değiştirmenizi tavsiye ederim. Spiritin hoparlörleri JBL değil, sürücü milimetresi olarak da daha ufaklar bu yüzden maksimum ses bazen kulaklığın kapasitesine fazla gelip patlama yapabiliyor. Ben Spotifyı yüksek ayarda kullanıyorum, maksimum ses seviyesinde bass bölümlerinde cızırtılar olabiliyor. Ufak bir EQ ayarıyla cızırtıyı çözdüm ama ufak da olsa kaldı.
İntercom tarafında hiçbir problem yaşamadım. Müzik paylaşımı mevcut ancak sadece Cardo intercomlar arasında yapılıyor. Başka marka intercomla denediğimde müzik paylaşımı olmadı.
Mikrofon konusunda farklı markalar arasında bariz farklılıklar yok. Telefon araması yaptığımda insanlar motorda olduğumu anlamıyor, ses gayet net iletiliyor.
Kendi gürültü engellemesi mevcut, anladığım kadarıyla rüzgar sesi, motor sesi vs. gibi sesleri filtreleyip karşı tarafa gitmesini engelliyor. Herhangi bir şikayet almadım, hatta bence çok başarılı çalışıyor.
Şarjı çok hızlı bitiyor. Her gün motor üstündeyim, günlük ortalama 1-2 saat arası kullanıyorum. Haftada 1, bazen 2 şarj etmem gerekebiliyor.
haklısınız şarjdan yana sıkıntı yaşamayacağıma ikna olursam F/P olarak mantıklı geldi. Yorumların için teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Mırıldanan yengeyse dinleyeceksin yapacak bişey yok :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
Hocam JBL Upgrade kit i bulamadım zahmet olmazsa link atabilir misiniz eğer bütçemi aşmazsa düşünebilirim. Müzik değilde artçım veya başka motosikletteki arkadaşımla sohbet ederken mutlu ettirecekse sıkıntı yok. Yanlış bilmiyosam diğer intercomlarla bağlanabiliyor fakat sadece tek bir interkoma. Şarj işi biraz sıkıntı sanırım.
Bunun için programlar var. Wp, Google meeting vs. Hatta geziye katılamayn arkadaş evden konferansa katılmıştı. Fakat uzun turlarda yollarda çoğu yerde internet çekmeyince kopma oluyor. Tekrar bağlanmak için durmak, tekrar aramak vs falan gerekiyor.
Mesh teknolojisi çok daha pratik. Aynı kanalı interkom kendisi buluyor ve internet vs gerekmiyor.
Senin interkomlarda bi sıkıntı var sanırım biz Sena ile aynı anda 10-12 bağlantı yapıyoruz köprüleme yöntemiyle.
Hiç bir şekilde mesh kullanmadan
Eğer müzik kalitesi sizin için çok önemli değilse JBK kite ihtiyacınız yok. Kendi hoparlörleri de çok güzel iş yapıyor, JBL bu işin artık keyif kısmıYine de geliştirme yapmak isterseniz size fc-moto linki gönderiyorum. Türkiye’de geliştirme kitleri 4-5 bin liradan başlıyor, fc-moto’da çok daha uyguna denk geliyor.
https://www.fc-moto.de/en/Cardo-JBL-45-mm-Speaker-Audio-Set?gad_source=1&gbraid=0AAAAADj8CCx_8X1mMF_7v2WtizOVO3x49&gclid=CjwKCAjwrIixBhBbEiwACEqDJVkKHObxd4Rk6cB19e-9uOAR7aowe2jRYnxGfOzcfbHGHLxTwYWXQRoCLpUQAvD_BwE
yöntemi açıklaman ya da bir kaynağa yönlendirmen mümkün mü? çok makbule geçer.
Discord dan konuşsanıza en bedavası o![]()
hiç şehir dışına çıkmadınız değil mi?
doğu ve güneydoğuda ve de karadenizin orta ve doğu kısmının tamamında yollarda telefon ve interneti çekmez
hayır kardeşim çekiyor yav diyen yalan söyler