Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

KAZA YAPTIM

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Alıntı Mallaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çanakkaleye eşli tatlie giderken öndeki motordaki arkadaşım kırmızıda kalkarken ufak bir kaza yaptı. Ön teker havalanınca sağa yattı. Eşinin köprücük kemiği kırıldı. Yaklaşık bir yıl sonra 80 bin TL para almışlardı.(2 yıl önceki para)
    Çektiği ağrıyı acıyı ona sormak lazım .
    Jeansque bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Jeansque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2019
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kaza ile ilgili bilgi verecek olursam 14.03.2024 günü 21,45 civarı evime gitmek üzere motosikletimdeydim. Evime yakın olan trafik ışıklarında süreli bilgilendirme sistemi mevcut değil. Hızım 70 civarı diye hatırlıyordum. Trafik ışığı sarı yanınca frenlemeye başladım, ışık kırmızıya döndüğünde durmuştum ve sol ayağım yerde denge sağlıyor vaziyetteydim. Arkamdaki fren sesini duymam ile motosikletin üzerinden savrulduğumu hatırlıyorum. Düştükten sonra kalkıp birkaç adım yürüyüp kaskı çıkarıp uzanmışım. Ancak bu kısımları hatırlamıyorum sadece yerde uzandığımı ve birilerinin bana yardım etmeye başladığı andan itibaren bilincimin yerinde olduğunu söyleyebilirim. Ambulans ile hastaneye kaldırıldım, ekipmanlarımın tam olması sebebiyle herhangi bir yaram ve kırığım mevcut değildi. Sırt üstü düşmem ve sırtımdaki çantamda laptop, şarj aleti, harddisk ve diğer eşyaların olması sebebiyle yoğun bir sırt ağrım ve sanırım kafamı yere vurmam sebebiyle boyun ağrım vardı. Hemen ilaçlı tomografi çekildi, ciğerlerde biraz zedelenme mevcut denildi ve göğüs serviste müşahede altına alındım. 18.03.2024 itibari ile hastaneden çıktım. Şimdilik sırt ve boyun ağrım devam ediyor harici bir problemim mevcut değil. Polis ilk gün ifademi almıştı ancak hastaneden çıkınca ek ifade verip hasarlı ürünlerimin fotoğraflarını dosyaya eklettim. Avukatım bilgisayar, kask, intercom ve harddisk masrafları için çok ümit vererek konuşmadı açıkçası. İlk kaza anında tutanak tutulmadığı için alamama ihtimalim olduğunu söyledi. Aşağıya da kaza görüntülerinden birkaç ekleme yapacağım. Bana vuran araç ışıklarda bekleyen beyaz Hyundai.



    espresso bunu beğendi.

  3. #23
    jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2015
    Şehir
    KONYA
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda iz kalmadan tüm sıkıntılarınız geçer. İnşallah maddi tüm mağduriyetleriniz de giderilir.
    Jeansque bunu beğendi.

  4. #24
    mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Karşıyaka
    Motosikleti
    X-MAX 300 ABS , TVS Jupiter 125
    Kalıcı bir hasar yada yaralanma olmaması kötünün iyisi olmuş. Geçmiş olsun.

    Avukatınız varsa zaten sizi gerekli kanuni haklarınız yönünden bilgi verecektir. Mutlaka şikayetçi olun. Sakın acıdım, Allah'a havale ettim gibi şeylere girmeyin. Şikayetçi olun ve arabulucu süreci başlarsa laptop vs gibi kayıplarınızı talep edebiliyorsanız talep edin.


    Tekrardan geçmiş olsun.
    Jeansque ve espresso bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)