Şehir içi ve şehirler arası yol yapıcak naked motosiklet için lastik tavsiyesi arkadaşlar özellikle asfalt kullanımı için yardım
Şehir içi ve şehirler arası yol yapıcak naked motosiklet için lastik tavsiyesi arkadaşlar özellikle asfalt kullanımı için yardım
Lastiklerinizin ebatları nedir? Kullanım alışkanlığınız nasıldır? Soğuk ya da yağmurlu havalarda sürüyor musunuz? Kullandığınız parkur kısa mıdır uzun mudur? Yol yapısı nasıldır? Bütçeniz nedir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
[/COLOR]Yağışlı havalarda kullanılmıycak fakat soğuk havalarda kullanılıcak toprak zemin kesinlikle kullanılmıycak sürekli asfalt 10-12 bin civarı bütçe ve 110 70 17 - 150 60 17 şeklinde lastikler
Hissettiğin gibi yaşa...
sportec m9rr, rosso 4
bridgestone s22 test birincisi
Bridgestone S22 epey bir öne çıktı son zamanlarda kullananlar hep memnuniyet belirtiyor. Fakat bu lastiklerin hemen hepsi yaz lastiği kategorisinde. 10 derece ve altında soğuk havalarda zayıflık gösterirler dikkat etmek lazım.
youtube.com/@bisuruyorum
Hepinize teşekkür ederim araştırmalar ve tavsiyeler sonucu bir boy ebat büyüterek(orijinal ebatlarında yok) Michelin Road4 lastiklerini aldım gerçekten mükemmel yol tutuşu var orijinal lastiklerine göre tabi,çok çabuk ısınıyor ve uzun Ömürlü olduğu çoğu formda belirtilmiş aldığım bayide aynı şekilde uzun Ömürlü olduğunu iddia etti bakalım şimdilik memnunum ilerleyen zaman tecrübelerimi yazarım lastikle ilgili
Hissettiğin gibi yaşa...
Pirelliden şaşmam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)