Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosikletlerinizi isteyerek mi aldınız

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2015
    Şehir
    Elbistan
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    Alıntı erensel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Esnafın dürüst ve açık sözlü olmasının güzelliği bambaşka
    adamın başı o kadar ağrımış ki aynı problemleri anlata anlata dil yormaktan, belli yıpranmıştı.
    bu sebeple en baştan söylüyorduki yarın birgün abi burası böyle diye gelme demek için.
    ve dükkandaki son regaller, bunlar bitsin yenisini getirtmeyeceğim diyordu.
    espresso bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    20 Ağustos 2014
    Alıntı Psyduck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir insan bajajı isteyerek alır mı yahu? Olsa olda parası ona yetmiştir.
    Görücü usülü gibi, ne yapalım önemli olan mutlu olmak
    espresso, aLoneman ve yayan1 bunu beğendiler.

  3. #43

    Üyelik
    20 Mart 2024
    Alıntı iptaluyelik03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Pcx ler ilk çıktığında, -ki ozamanlar sıfırı 5.000 TL idi- Alanya bayiini arayıp tam almak üzereyken araya evin başka bir ihtiyacı girmesi sonucu içimde hep ukde olarak kaldı pcx. Aradan geçen yıllara rağmen gözüm hep PCX deydi ama bi türlü başımızı çevirebilip de fırsatını bulup alamadık. (Hani aslan demiş ya, ah bi başımı çevirebilsem diye o hesap) Velhasıl bu yılbaşında çok samimi bir arkadaşımın yeni aldığı Pcx ini satacağını duyunca, elde avuçta olup biteni verip nihayet Pcx ime kavuştum..

    Şehir içi için gayet güzel bir motordu. Ama kesinlikle bi uzun yol motoru değildi bence. Malum ben yeniyim daha burda ama sizlerde de olmuştur muhtemelen, yaa bu motor bana küçük sanki demeye başlayıp gözümü xmax ve forzalara diktim.

    Mayıs ayında Voge SR4 Max 350 cc maxiscooteri görünce işte budur dedim. O gün aklıma düştü motor. Almak ağustos ayına nasip oldu.
    Pcx ten sonra lineadan c4 grandpicasso ya geçmiş gibi oldum. Şuan acayip zevk alarak kullanıyorum. Vitesli motor deneyimim hiç olmadığı için muhtemelen olup olabilecek en güzel ilk ve son motorum Voge sr4 max olacak... Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
    arkadasa Voge SR4 Max 350 ile ilgili tecrubelerini soracaktim, baktim forumdan uzaklastirilmis :(

  4. #44

    Üyelik
    08 Eylül 2023
    Şehir
    egenin incisi .
    Motosikleti
    vardı bir şeyler
    bir önceki motosikletimi istemeye , istemeye sattım .
    Allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın .
    şu anki motosikletime hala ısınamadım , ısınamıyorum .
    d250.

  5. #45
    selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    https://www.motosiklet.net/forum/mot...ilk-dusus.html

    Daha dün gibi aklımda valla, isteyen herkese nasip etsin

  6. #46
    Meraklı Genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2018
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    MT-25 / CF 400 NK
    çocukluğumdan beri racing severim ama yüksek enflasyon ve dünya lideri olduğumuz için hem nakeda sonra da çinli motorlara yönelmek zorunda kaldım...

  7. #47
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2021
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200 15"
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullandığım motosikleti isteyerek severek almıştım ama artık aramdaki bağlar açılıyor çünkü sürüş stilimin cruiser tarzına daha yatkın olduğunu düşünmeye başladım, hatta bu motosikletimden sonra ss sınıfı veya naked tarzı düşünürdüm ama kullandıkça isteğimin o olmadığını anladım. Nasip olursa 1998 veya 2000 model Yamaha Dragstar 650 modellerini düşünmeye başladım, şu anki piyasası 150.000 Tl olan Dragstar modelleri gibi Dragstar alıp yoluma koyulmam beni daha mutlu edecek, V-twin sesi, alt devirlerde gelen torku ve bakım kolaylıkları en cezbeden durum. İnşallah bir gün durumum iyi olursa CVO Road Glide almakta nasip olur .
    Ne gel gitli insanım, şimdide kafayı Monster 696'ya taktım. Yok mu Panigale V4 alabilmenin kısa bir yolu ?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

    Kendi motosikletim hakkında konuşmam gerekirse çok garip bir alet, bu aralar sensörsel hataları var kafasına göre arıza lambası yakıyordu ve sönüyordu, güzel bir sürüş ardından akünün voltajı tamamlanınca hepsi gitti. Aldım alalı işten güçten arızaları ile pek uğraşmaya vakit bulamadığım için 3000 kilometre yol yapmışım. Bir sürü parça değiştim ama kafam çok rahat, kronik olan bir çok problem çözüme ulaştı. Şu an 80.030 kilometre civarlarında sol bobin hariç tüm ateşleme parçalarını, tps sensörünü, Shell Advance Ultra 15-50 yağ, orijinal yağ filtresi, orijinal hava filtresi, subap ayarı ve gaz kelebeği temizliği. Daha öncesinde tekerlek rulmanları, fren hidrolikleri, fren diski ve balatları, ön fren müşürü, arka fren merkezi, egzantrik zinciri, vites mili keçesi, karter orta contası hariç tüm contalar, termostat, tüm radyatör hortumları ve kelepçeleri en son olarakta termostat kursağı. Benim aldığım motosiklet en ucuz Ns200'lerden biriydi. Motosikletten anlıyorsanız rahatlıkla problemlerini çözer ve yola çıkabilirsiniz.

  8. #48
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2009
    Şehir
    Hamburg
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    90 li yillarin basinda hayalimdeki motor Suzuki GSX 1100G iken alabildigim motor Jawa Laser di. Severek bindim , temizligine cok düskündüm. Simdi bindigim motorlara o motora gösterdigim özenin anca yarisini gösteriyorumdur.

  9. #49
    oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2018
    Şehir
    Muğla
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Sevdiğini alamıyorsan paranın yettiğini alacaksın :D bknz: cıbır 125 ile 6 sene neredeyse 70000 km :D

  10. #50
    Erdem Tşkrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2022
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    450SR
    Konuyla pek alakalı mı bilmiyorum ama yazmak istedim, ilk motosikletim Nmax125 di gittim kendime kask mont dizlik eldiven aldım ekipmanlarımıda topladım o kadar giyiniyosun scooter mı kullanıyosun dediler hevesimi kaçırdılar. Daha sonrasında ikinci motorum çok severek ve isteyerek aldığım KTM Duke 250 oldu motorun üzerinde kocaman kalıyosun komik görünüyo dediler hevesimi kaçırdılar. Daha sonra şimdi kullandığım hem daha kalıplı hemde daha güçlü en önemlisi bütçeme uygun olan CF moto 450SR aldım çin malına binilir mi dediler. işin özü dedilerde dediler. Ben istemez miyim japona italyana binmek ama maddi imkansızlıklardan olmadı. Neticede istediğim motosiklete bir türlü ulaşamadım. Ama adım adım ilerliyorum birgün olacak.
    abyasar bunu beğendi.

  11. #51
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    istemeden ürün mü alınır

  12. #52
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Perpa'nın otoparkında bir tur attım, hemen notere koştum.
    espresso bunu beğendi.

  13. #53

    Üyelik
    04 Mayıs 2022
    Şehir
    İzmir - Van
    Motosikleti
    Mondial Drift L CBS
    İlk motorumu seçerken hep 250 cc alayım 125 lik falan asla almam hemen alışırım vesaire diyordum. Çalışıyordum param da vardı ekonomi nispeten daha iyiydi. Aklımda mt25 ve duke 250 vardı naked seviyordum racing, scooter falan asla almam diyordum. O gün geldi çıktım tek başıma gittim bayileri geziyorum iki motordan birini alacağım babam falan da bilmiyor karşılar motosiklete dedim alıp kapıya koyayım zamanla alışırlar. Önce yamaha bayisine gittim mt25 stokta yok dediler 3 ay falan bekletiyorlardı ama benim bütün hevesim kaçtı zaten aylardır o günü bekliyordum erteleyemezdim. Sonra yapacak bir şey yok ktm yi alacağım dedim gittim KTM bayisine. Duke 250 yi incelerken arkada bir motosiklet gözüme çarptı "Husqvarna svartpilen 250".
    Gördüğüm gibi ben bunu alacağım dedim ama husqvarnayı hiç bilmiyordum burada açtığım bir başlıkta yazanlar olmuştu sanırım aklımda sadece isim olarak vardı. Sonra özelliklerine falan baktım fiyatı da duke den daha ucuzdu. Dedim ki alıyorum bunu. İlk defa bu kadar para harcayağım için abimi aradım gel ben alıyorum dedim o da sağolsun durdu arkamda geldi satışı falan aldık 2 gün sonra çıkardım motoru. Ama nasıl mutluyum. İlk motorum daha önce scooter bile sürmemiştim kursta öğrendiğim şekilde sürüyorum ama hiç de zorlanmıyorum ilk 2 3 gün arada stop ettirdim en korkulu rüyam yokuşlardı arka fren debriyaj gaz ayarı beni bitiriyordu o zamanlar. Yaklaşık 4 ay falan kullandım motorumu sonra beni ekonomik olarak yıkan bir kazaya karıştım ışıklarda arkadan yüksek hızla çarptı bi araç ben savruldum sağa doğru burnum bile kanamadı ama o şoku atlatınca motora baktım. Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim dünyam başıma yıkıldı. sonra trafik polisi geldi sağlık ekibi falan tutanak tutuldu. kendimde değildim hastaneye götürdüler beni. olay gece saatlerinde yaşanmıştı beni sabaha kadar hastanede tuttular. daha sonra ne oldu biliyor musunuz? %100 kusurlu bulundum :D İtiraz ettim olmadı. Motorumu o haliyle sattım yaptıramazdım param yoktu ailem den de istemedim olsun daha küçük bir şeye binerim dedim. Gittim extreme max 200 aldım. mutlu muydum? mutluydum ama kesinlikle severek almadım param ona yetiyordu yapacak bir şey yoktu. Başıma çok iş açtı sanayiden çıkmadı motor soğudum sattım. Şimdi de drift l ye biniyorum seviyor muyum? sevmiyorum hatta nefret ediyorum motorumdan bu daha da kötü çıktı her gün bir tarafı dökülüyor. Umarım bir gün hepimiz istediğimiz motosikletlere binebiliriz. Benim aklım hala husqvarna da her şey daha güzel olabilirdi. Sağlık olsun.
    espresso ve tommygun bunu beğendiler.
    Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.

  14. #54

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    İlk motosikletimi 50 yaşında aldım ailemin karşı çıkmasından dolayı.

    Çevremde de hiç motosiklet kullanan yoktu öylesine tesadüfen falcon flash 100 cc aldım.

    Çok memnunum iyi ki almışım, şimdi çok seviyorum.

    Malum Falcon da sonra bana mexico 150 hediye etti ondan da çok memnunum hiç başımı ağrıtmadı.
    espresso, tommygun ve ilker a. bunu beğendiler.

  15. #55

    Üyelik
    10 Ocak 2013
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    Küçüklüğümden bu yana motosiklet kullanırım. Kırmızı Jawa ve Planet ile başladım (yaş 48). Ekonomik sebepli 2 motorum hariç kalan hepsini isteyerek aldım.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)