CF Motor NK 250 Alınır mı?
-
08 Ağustos 2023, 01:47
119 bin TL bütçemi zar zor tamamladım ve bu motoru düşünmeye başladım lakin servisi nasıl motor sıkıntılı yada kronik sorunu var mı aramızda kullananlar Çin motoru olarak kalitelimidir yoksa hiç para verilip alınmaz mı yardım ederseniz sevinirim yeni alacağım.
Reklamlar
-
08 Ağustos 2023, 06:31
Bajaj veya Hero olabilir, NK serisine bir türlü ısınamadım. Bir de ek olarak aynı konudan forumda binlerce mevcut, biraz aratırsan rahatlıkla bulabilirsin.
Önceki konundan gördüğüm kadarıyla 17 yaşındasın, henüz A2 ehliyetin yok. Ehliyetinin yetmediği bir motoru sana gönül rahatlığıyla tavsiye edemiyorum. Önümüzdeki yaza satacağını, ve piyasası aktif bir şey istediğini ilk konunda belirtmişsin. 125cc bir şeyler bakmanı tavsiye ederim, mesela Mondial Drift. Yasal sınırlar içerisinde olursun, polis gördüğünde gönül rahatlığıyla çevirmeye girersin.
-
08 Ağustos 2023, 08:50
Motorun görüntüsü güzel, kullanımı rahat fakat bazı kronik sorunları var. Mesela ekran su alıyor diye duydum, bazılarında ekran hatası oluyor. Vida vs. titreşim fazla olduğu için gevşiyormuş. Bunlar gibi bir çok sıkıntısı CLX 250 modelindede varmış. Fakat tabiki her üretilen motorda bu sorun yok ama örneklemek gerekiyorsa tahmini olarak 200 motor satıldığını varsayarsak 120 adet sorunlu motor çıkıyor. Burda aslında fabrika garantili parçayı vs. değişiyor ama bahsettiğim orana göre servislerde yoğunluk oluşuyor. Bu nedenle motorun belli bir süre ya parça bekliyor ya sıra bekliyor. O yüzden bilindik Bajaj PULSAR almanı tavsiye ederim. Durumun varsa Honda Cb250R alabilirsin.Bende çok ciddi araştırmalara girmiştim Husqvarna Svartpilen 250- CF MOTOR CLX 250 - Pulsar hepsini araştırdığım için. Şahsen CF motordan biraz uzakdururdum. Servis ağı iyi olsada sürekli uğraştıran bir motorla uğraşmak istemem. Husqvarda da güzel kaliteli bu arada bilgin olsun.
-
08 Ağustos 2023, 09:55
motora para biriktirdin iyi güzel, peki ekipman?
kask, eldiven, mont, ayakkabı ?
bunların en ucuzlarını alsan en kötü 15.000 tl tutacak.
-
09 Ağustos 2023, 22:49
maximusti, adlı üyeden alıntı
motora para biriktirdin iyi güzel, peki ekipman?
kask, eldiven, mont, ayakkabı ?
bunların en ucuzlarını alsan en kötü 15.000 tl tutacak.
Motoru aldıktan sonra düşüneceğim lakin bütçemi arttırdım svartpilen ile Cb 250 r arasındayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)