Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Suzuki Burgman 125EX

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı AzÇok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burgman 200'ün en son 2022 modeli görünüyor internette. Türkiye'ye de epey zamandır gelmiyor. Üretimi durdu. Yada duracak sanırım.
    Ama o eski usül Grande Maxi Burgman değil mi? Bakarken korkuyorum ben onlara, 500 metre aks mesafesi var. Değilse de beni öyle ürkütmüş ki yenisine falan bakmamışım =) bu başlıkta da Burgman 200 yazsa aslında tıklamazdım belki :D 125 diyince aa kompakt bişeyler yapmışlar dedim.
    Durum böyle olunca da Address al o zaman kardeşim diyebilirsin, son derece de doğru. Ama biraz daha sele altı bagajı çok cezbedici bir şey. Nalet Vespa'ya Arai kask bile kastırarak sığıyor. Scorpion falan hiç sığmıyor.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

    Alıntı freasy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eminim daha fazla örnek bulabilirsiniz bu şekilde. o zaman şöyle düzelteyim. en dandik motorda bile olan yeni bir teknolojiyi suzuki'nin koymaması çok saçma.
    Bir çok dandik motorda da vvt var diye devam da edebilirim.
    Örnekleri sidik yarıştırmak yerine başka bir amaçla sıraladığımı düşündürebilsem bu topa girmezdik sanırım, becerememişim.
    En dandik motorda bile olan bir ekipman türüne gerek yoksa, o ekipman türüne gerek yoktur. Disk fren kampana frenden daha iyidir diye bir kanun yok. Disk frenin daha iyi olan özellikleri vardır, öte yandan bu motor için ciddi anlam ifade eden sürdürülebilirlik ve maliyet kapsamında da daha kötüdür.
    En dandik motorda bile arkada disk olması, o motosikletin arka fren sıkılarak bu Burgman'dan daha iyi duracağı anlamına gelmez. Durum böyle iken, niye ille de disk olsun? Hiç bir anlamı yok.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Alıntı freasy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    manasız geldi bana. belki de benim bilgi eksikliğim ama suzuki gibi bir markanın 2023 yılında piyasaya sürdüğü motorda kampana fren olması, abs olmaması saçma geliyor.
    Kampananın da bir faydası var , yağmurda çamurda arka teker disk ise fren balatası çok çabuk biter , yani kuru havada 10.000 km giden arka balata sürekli yağmurda sürerseniz 3000 km de bile bitebilir , kampanada ise böyle bir erken yıpranma yaşanmaz , üretim maliyetide çok düşüktür , elbette fren kabiliyeti olarak disk fren çok daha iyidir..


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)