r25 önü basmak

Merhaba proje için r25 aldım baştan aşşağı custom yapacağım fakat takıldıgım bir nokta var ön amortisörü alçaltmak yani basmak istiyorum 2 3 cm civarında bir zararı olur mu ? maksat görüntü

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Motosikletin geometrisiyle oynamanızı tavsiye etmem... Sizin oralarda farklı herhalde; R25 gibi bir motosikletin orijinal görüntüsünü "basma" tabir edilen garabetlikle güzelleştirmiş değil çirkinleştirmiş olursunuz :) Söz meclisten dışarı 80'lerde 90'larda Şahin / Doğan falan kuş serisini kırolar "basardı".

Motosikleti
Ns200 15"
Kimi ecnebiler gidonu amortisörün daha altına takıyorlar ve alçak görüntü elde ediyorlar, rolling için setuplanan motosikletleri incelerseniz dediğimi anlarsınız ama nasıl yapıldığını malesef bilmiyorum, ama sayın Cyan hocamın dediği gibi şase geometrisi ile oynamanın pek doğru olacağını bende düşünmüyorum.

Önceden herkes motorunu bir şekilde touringe , cafe racera çevirme projeleri yapardı şimdi ise R25 ler tıpkı Mondial driftler gibi basılıyor. Ekonomi kötüleştikçe vizyonlarda mi düşüyordur nedir anlamadım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Delici Platinum Project v.01

yapan var hatta hayabusa r1 falan basılıyor havalı amortisörlerle ama show maksatlı geneli.takip ettiğim r1 var oda basık kanatlı vs ama onunda görevi roll yapmak top speed yapmak viraj falan hak getire yani

Arkadaş proje amaçlı aldım diyor … Anladığım kadarı ile sürmelik yatırımlık almamış.. custom yapıcak belliki Show amaçlı tutucak elinde .. kendide biliyordur zaten öyle stabil bir sürüş olmıycağını..

Konuya dönersek zararı olucaktır şase ye bunu bil..
Altınıda çiziyim arkadaşların dediği gibi sürme amaçlı yapıyorsan girme o işlere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba proje için r25 aldım baştan aşşağı custom yapacağım fakat takıldıgım bir nokta var ön amortisörü alçaltmak yani basmak istiyorum 2 3 cm civarında bir zararı olur mu ? maksat görüntü

gelin.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar