Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Cb 125 R Satılıp Dominos 400 2022 Model Alınır mı Sizce

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    mt 25
    1 ay önce 70 bin TL vardı 2. el d400 yerine 2.el mt 25 aldım yakıttan biraz ağlatıyor ama japon farkı baska.

    etrafımda 2 adet d400 var ve ikisinide sürdüm motorun bi yatmak istememe huyu var virajcıysanız biraz hantal geliyor onun harici kaliteli.

    benim pulsardan sonra tercih etmeme sebebim hintli kronikleri ve kalitesinden bıkmış olmam. pulsar oyle saglam ama muhendisligi kıt bir motorduki benzer sağlamlık ama zayıf mühendislik d400 dede var


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Hintli ve çinli motorlar hakkında görüşümü paylaştığım bir konu vardı Hintlilerin sağlam motor yapmak zorundalar bir nevi 1.5milyar nüfusa motor üretiyorlar ve Hindistan da motorsiklet araba gibi insanlar aileleri ile uzun yollara çıkıyor mal taşıyor yük taşıyor araba niyetine kullanıyorlar o yüzden sağlam yolda kalmayan motor yapmaları onlar için elzem ..

  3. #23
    4strings - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mayıs 2010
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada bahsettiğim "99.999"'dan sonra "100.000" olamayıp "0"a dönen analog odometreler. Yoksa tabi ki dijitallerde de geriye sarma yapılabilir.
    @tommygun burada bir abimizin ilk çıkanlardan Multistrada'sı var km saati dijital ama 99999 da kaldı saat ilerlemiyor da sıfırlamıyor da. İtalyadan yeni km saati getirttiler taktılar sonra da tüvtürke ıspatlamak için uğraşmışlardı bir sürü servis fatura vs ile. Yakında yeni bir km saati getirtmesi gerekebilir gerçi o da yaklaşıyor 100bine. Adamlar demek ki o kilometreden sonra motorun kendini imha edeceğini falan düşünüyorlardı üretirken.

    Bu arada ducato - boxer - jumper araçlar da ne hikmetse 400binde sıfırlıyor kendilerini onu da anlamış değilim, ticari araç sonuçta çok km yapacak. Bizdeki 160 bin gösteriyor şu an, yersen tabi.
    tommygun bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)