Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

2014 tarihli lastik alır mı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Lastiğin ve fren tertibatının şakası olmaz.2019 - 2020 lastik hadi neyse de 2014 nedir? Aman diyeyim şakası bile kötü, arabaya bile takmam ki hele hele motora takmak zincirlikuyuya bilet almak olur, yapmayın etmeyin derim.

    Bir örnek vereyim, 2020 yılında büyük motorumu yormayayım diye şehir içi kullanmaya ayrı bitane 2016 model lifan 150cc almıştım. Üzerinde orjinal lastikleri vardı, motor daha 1500 km diye eski sahibi lastikleri değiştirmemiş.
    Motoru kullanmaya başladığımda frenlemede motorun aşırı dengesizleştiğini fark ettim. Hiç beklemeden aynı hafta gittim sıfır anlas capra lastik seti taktırdım. Aman Allahım bi lastik bu kadar mı fark ettirir? Resmen altımdan frenlemesi kötü, yol tutmayıp sapıtan motor gitti, frenlemede yere zamk gibi yapışan, virajda çok daha stabil ve güven veren müthiş bir motor geldi. Ufak cc motor sürmenin keyfine vardım yeniden.

    Lastikten kısmayın, imkan dahilinde en yeni ve en kaliteli lastiği taktırın derim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2012
    Şehir
    Ankara-Muğla-İzmir
    tek bir grenaj parçan ne kadar ve 2014 model lastik alırsan kaç tl kâra geçeceksin? düştüğünde total zarar emin ol edeceğin kârdan kat kat fazla olacak. ıslakta yapacağın tek bir ani harekete bakar düşmen.

    ne arabada ne motorda herşeyden kıs ama lastik ve frenden kısma aman diyeyim. lastik+fren=hayat benim gözümde.
    yeni aldığım arabaya bile önümüzdeki ay borca girip goodridge çelik fren hortumu + 4 adet pilot sport 4 lastik alacağım ki bunun için ciddi borca gireceğim öyle düşün.

    barkın abi sağolsun onun sayesinde lastiğin önemini anladım çok kez. hani yağmur damlası yere değer değmez etrafta kaza haberleri çıkmaya başlar ya; hah işte onlar lastikten kısan, "abi alt tarafı lastik nolacak yeeaaa" diyen arkadaşlar işte.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)