Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KTM Duke 125 ve BMW G 310 alınır mı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    08 Mayıs 2021
    Babam 180 boyunda 100 kilo ve 42 yaşında. Motora başlamak istiyordu ama yıllardır annem izin vermiyordu. Ben 16 yaşındayım 175 boyum var ve 80 kiloyum. Kendim motor ehliyetimi alacağımı söyleyince babam ben de motorcu olayım o zaman dedi. Biraz baktıktan sonra en uygun türlerin naked ve enduro olduğunu okuduk bir yerden. Ben Honda CB 125 R'ı çok beğeniyordum ama KTM Duke 125'in daha iyi performans verdiğini ve daha konforlu olduğunu duyunca Duke 125e geri döndüm. Artçı selesinin konforu özellikle önemli. Babam eskiden beri BMW motorlara ve Harley'lere bayılır, Harley'in başlangıç için ona biraz ağır olacağını söyledim. Aklıma BMW'nin yaptığı düşük cc'li 310 serisi geldi ve bunu beğendi kendisi de. Temmuzda ehliyetimizi alacağız. Bahsettiğim motorlar üzerine düşüncelerinizi alabilir miyim? Başka motor öneriniz olursa da yazarsanız çok sevinirim. (İlk konumdu inşallah güzeldir)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    Alınır hocam niye alınmasın? İki motorda avrupalı görünümlü hindistan motoru. Hele hele bmw olanı alman mühendisliğinden nasibini pek almamış hint tvs üretimi bir motor. Ktm de düşük cc motorlarının üretim ve montajını bajaj’a emanet ediyor.

    İki motorda güzel biraz titrşimli, parçaları ve servisi bi hayli pahalı motorlar.

    Bütçe derdim varsa pulsar 200, az bütçe derdim varsa dominar 400 tercih ederdim.

  3. #3

    Üyelik
    20 Aralık 2020
    İkiside güzel motorlar kardeşim dukenin race modelini kullanmıştım ama başlangıç için biraz pahalı motorlar koruma takozlarını takın


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler