Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

sinyal bağlantı sorunu.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    ferhatseyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    Dragstar XVS 650 - Woskhod 175- Kawasaki er5
    125lik motosikletimin sinyal bağlantılarını yaparken bir sorun çıktı her varyasyonu denedim ama sonuç aynı. şöyle ki dördüncü sinyali bağladığımda şase yapıyor bütün elektrik flaşörle beraber gidip geliyor. mesela şöyle ön iki sinyal ve arka sağı bağladığımda normal. dördüncü olarak arka solu bağlasam gidiyor.iki arka sinyal ve ön solu bağladığımda normal dördüncü olarak ön sağı bağlasam gidiyor. bunun gibi her varyasyonu denedim. her türlü dördüncü sinyal hangisi olursa olsun bağlayınca gidiyor.. bu arada park ve farlar kapalı konumda iken hiç bir sıkıntı yok. o düğmeyi açtığımda bunu yapıyor. düğme sıfır onda bir sorun yok. sinyaller çalışmazken far ve parklarda hiç bir sorun görünmüyor.. nereye bakmam lazım? tesisatı kontrol et den başka bir fikri olan varsa çok minnettar olurum..

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------

    yok mu arkadaşlar bir tavsiyesi olan?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    16 Ocak 2021
    Bence en güzeli ustaya gidin bende arabanın stoplarını bağlamıştım ve sapıtmıştı çok denemiştim ama olmamıştı meğersem eksiyi doğru bağlamamışım ondan sonra ustaya götürdük hemen halletdi düzeldi elektrik biraz karmaşık geliyor bana.
    ferhatseyhan bunu beğendi.

  3. #3
    ferhatseyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    Dragstar XVS 650 - Woskhod 175- Kawasaki er5
    evet arkadaşlar konu hakkında deneyim yok galiba. şöyle çözdüm yarın öbürgün başına gelen olursa aklınızda olsun. ben kontrol için 12voltluk bir tür adaptör kullanıyodum. şimdi şöyle sistem aslında, göstergedeki minik sinyal lambası iki kabloyla bağlı malum o sistemin yön değiştikçe şase yerini değiştirme yeteneği olmalı sıradan adaptör bu yeteneği baypas ediyor. o da sistemi şase yaptırıyor. enerjiyi ordan kesip normal motordan verince sorun kalmıyor..
    Thesinner83 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler