Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kask Yan Kapak Kırılması

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2006
    Şehir
    Beşiktas
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    Merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 10 seneden fazla bir süredir bir çok LS2 marka kask kullandım ve hala kullanmaktayım. Motosikleti genelde artçılı kullandığım için hem kendime hem de artçıma aynı marka aynı model kask alıyorum.

    En son yine kendime 2 adet LS2 marka kaskımı Eminönün'de kurumsal olduğunu düşündüğüm ve diğer motor aksesuarlarını da aynı yerden temin ettiğim burda ismini paylaşmayı doğru bulmadığım firmadan alışveriş yaptım.

    Henüz 1 sene olmamış olmasına ve kaskımı düşürme ya da herhangi bir darbe almamasına rağmen trafikte seyir halinde vizörümü açıp kaparken kaskın yan kapağı kırıldı. Kontrol ettiğimde parçanın inanılmaz ince bir malzemeden yapıldığını farkettim. Modeli ls2 Rapid, kaskın son versiyonlarında bu yan kapak setinin kırılmalardan dolayı daha kalın bir malzemeden yapıldığına da şahit oldum.

    Biraz uzattım farkındayım asıl sorunum firmaya gidip yan kapak kırılmasından dolayı garantiden değiştirmek istediğimi söylediğimde kaskın hareketli kısımlarının garantiye girmediği, kaskın boyasında ya da köpüğünde sorun olursa garantiye girdiği dolayısıyla yan kapağın ücretini ödeyerek değişim yapmam gerektiği söylendi.

    Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu kullanıcı hatası olmayan durumla ilgili 80 TL gibi bir rakam olmasına rağmen sürekli alışveriş yaptığım bir firmadan bu şekilde geri dönüş almak üzdü. Aynı firmadan bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum konuyla ilgili yorumlarınızı merak ediyorum elimde fiş mevcut fakat giyim olarak kesilmiş. Hakem heyetine gitsem konuyla ilgili bir dönüş alır mıyım sizce?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Yunus Özbek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400 2023 & Kanuni Mati 125 2023
    Aynı durumu yaşadım. Kaskım ls2 ff353. Yan kapakların ikiside kırıldı. Ben garantiye falan sormadım 80 liraya yenisini aldım. Sol taraf dayanıklı yeni tip, sağ taraf ise eski dandikten geldi. Üstelik kırık geldi. N11 den almıştım olumsuz yorumumu yapıp geçtim iade etmedim. Kırık olanı sunfix ile diğer sağlam taraf gibi yaptım sıkıntısız kullanıyorum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler