Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet kazasından sonra motoru bırakmayı düşünmek.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    23 Kasım 2018
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı Levent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.

    Aynı şekilde yakın bir arkadaşın da kaza yaptığında aynı hissiyat söz konusu olmakta.. Eğer kaza ölümlü ise, bu doz %300 daha fazla artıyor... Mantık bırakmanı söylerken, kalp vazgeçmemek için direniyor, beyin de kalbi destekliyor. Ama bi miktar yusufcuk 'da söz konusu olmuyor değil..

    İşin özü, ölümlü dünya, kaza ve kadere inanıyorsan, ecele de inanıyorsundur...

    Evet oran olarak ciddi bir riske sahip motosiklet,ama öldürmeyen Allah'da öldürmüyor.. Kafasına saksı düşüp ölen, veya kaldırımdan ayağı kayıp düşerek ölen insanlar oluyor, kabul ediyorum oran olarak düşük ama, kimin nasıl öleceğini bir tek Allah bilir..


    Diyanet İşleri açıklaması gibi oldu biraz
    Teşekkürler

    Haklısınız, ölümün nereden geleceği belli olmuyor. Çevremde motosiklet kullanıcısı arkadaşlar benim kaza geçirmemden sonra bıraktık dahada binmem diyorlar. Onlar kazayı geçirmeden bıraktıklarını düşünüp benimde devam ettiğimi düşününce insan garip oluyor, yanlış mı yaparım devam etsem düşünceleri oluşuyor. Sonra otomobil fiyatlarını görünce motosiklet iyidir diyorum
    bu sezonu kapattım zaten, önümüzdeki sezonlarda devam edersem daha güvenli bir motosiklete geçiş yaparım. Dediğiniz gibi ölüm gelecekse başa, yolda yürürken bile gelebilir.
    İnsan ölümden çokta korkmuyor, esas korku insanın arkada bıraktıkları.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    24 Haziran 2020
    Öncelikle gelmiş geçmiş olsun hocam. Her nekadar dikkatli olsanızda çok iyi bir sürücü olsanızda kaza yapmasanızda motosiklette kaporta sizsiniz. 20 km hızla giderken bile biryere çarptığınızda anında uçuyorsunuz. O yüzden aslında motor işi çok sakat. Siz kullanmaya devam ederseniz siz yola her çıktığınızda aileniz asla rahat etmeyecek. Onlar huzursuz oldukça sizde huzursuz olacaksınız. Dilerseniz motosikletinizi satıp daha ufak bir motosiklet alıp 50cc 100cc felan şehir içi kullanırsınız hemde işlerinizi halledersiniz uzun yola çıkmadan.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)