- Konu Yazar
Evet, motosikletimin lastiği delinse bile yola devam edebiliyorum. Bu 5 senedir de böyle.
Özellikle yurtdışı yolculuklarımda çok fazla kilometre yaptım, berbat yollarda sürdüm. Küçücük sivri bir taşın bile lastiği deldiği oldu, sadece battığı yerden söktüm ve yola devam ettim. Ne yamayla ne de fitille uğraşıp vakit kaybettim.
Video, biraz reklam gibi gelebilir ama tahammül edemediğim bir şey var o da hala patlak lastiğini eski usul tamir ettirmeye çalışan arkadaşlarım.
Samimi olduklarımın eski kafalılıklarını rahatlıkla yüzlerine vurabiliyorum da tanımadıklarıma bir şey diyemem. Tek söyleyebileceğim, zaman çok kıymetli. Ufak bir aksilikten dolayı koca bir gününüzü harcamaya hiç gerek yok. Hele uzun yoldayken, lastik çilesi çekmeye hiç gerek yok.
Özellikle yurtdışı yolculuklarımda çok fazla kilometre yaptım, berbat yollarda sürdüm. Küçücük sivri bir taşın bile lastiği deldiği oldu, sadece battığı yerden söktüm ve yola devam ettim. Ne yamayla ne de fitille uğraşıp vakit kaybettim.
Video, biraz reklam gibi gelebilir ama tahammül edemediğim bir şey var o da hala patlak lastiğini eski usul tamir ettirmeye çalışan arkadaşlarım.