Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ducati Monster 696 İle Motovlogger Olmak !

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Temmuz 2018
    Herkese merhaba !

    Ducati Monster 696 ile nasıl Motovlogger olunur ? Sorusuna kaska motovlog kamerası takmaktan motovlog çekerken nelere dikkat etmemiz gerektiğine kadar dilimizin döndüğüyle sizlere bildiklerimizi anlatmaya çalıştık.Videoda da dediğimiz gibi kaska kamera takma olayı net alaşılmadıysa bir daha çekebiliriz.

    Videoyu beğenmeniz durumunda videoya yorum yapmayı,videoyu beğenmeyi ve en önemlisi kanalımıza abone olmayı unutmayın


    İyi Seyirler...





    https://www.youtube.com/watch?v=aFN8HkzvAjA


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    18 Eylül 2016
    Kaskın çenesine kamera takmak için illa önüne epoksiden parça yapıp kaskın görüntüsünü bozmaya gerek yok. Yanak kısmına yapıştırıp birkaç bağlantı aparatıyla çene kısmına uzatmak mümkün. Hem daha pratik hem de kamerayı söktüğünüzde kötü bir görüntü olmuyor. Kaskın orijinalliği bozulmuyor.

    Bir de konfora değişik etkileri var. Tepeye ya da yana takılan kamera kaskın tüm aerodinamik yapısını bozuyor hem rüzgar sesini artıyor hem de kafayı geriye ya da yan tarafa doğru çekiyor. Çeneye takılınca böyle şeyler yok ama bu seferse çene havalandırmasını engelliyor ya da vizörü açıp kapatmayı zorlaştırabiliyor.

    Ses kaydı harici cihazla alınacaksa ya da konuşma olmayacaksa göğüs bandı kamerayı göğüse takma, hatta çeşitli aparatlarla depo kapağına, gidona takma gibi alternatiflerde mevcut.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler