Abicigim hırsız, tecavüzcü, katil bu ülkede elini kolunu sallaya sallaya geziyor ,
Mesela galip Öztürk meşhur metronun sahibi , beyefendi adam öldürmeye azmetirmekten davası vardı içerde bile değildi ,
Yerel mahkeme cezayı verdi serbest bıraktı , istinaf da aynı sonra Yargıtay kararı vermeden birmgün önce yurt dışı na elini kolunu sallaya sallaya kaçtı ertesi gün cezası onandı ..bunun gibi binlerce katil dışarda . Hırsız lık ise o meziyet hırsızlar baş tacı , en çok sen çalar isen en baş makama geçersin.
Ama adam malum bankaya parası olmuş olsa ,hopp iki-üç yıl içerdeydi, ama katil adam bile serbest dolanıyor.
Şöyle derisen içeri atarlar , hükümet karşıtı twit atmış, f....cü bu adam .. o zaman direk yakalayıp içeri tıkar lar iki senede çıkmaz içerden.
Hırsızlık mış , katillikmiş, tecavüz cülğkmüş bunlar normal şeyler..
Bu arada büyük geçmiş olsun ölümden dönmüşsün.
Geçmiş olsun. İnşallah bulunur. Sende tez zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Konu haber kanallarına taşınmalı bunların bulunup cezalarını çekmeleri lazım
Çok geçmiş olsun içim acıdı vallahi büyük kaza atlatmışsınız :(
Adalet sisteminin gerçekten çivisi çıktı.
Yıllar önce baklava çalan çocuk hadisesi vardı, 20 sene geçti üzerinden. Değişen tek şey artık hırsızlar da tutuklanmıyor.
Her yıl yeni cezaevleri yapılıyor ama hala kapasite yetersiz. Nasıl ve ne zaman böyle bir toplum haline geldik biz?
Çok geçmiş olsun.Umarım en ağır cezayı alır.Bende sosyal medyadan paylaşıyorum
Cok talihsiz bir an olmuş, hayatta olman buyuk şans.Gecmiş olsun,Allah bir daha kimseye yasatmasın.
Yüzde bin hatalı araba.. Kayıtları bulmussun ama plakayı bulman lazım. Allah korusun ölümlü kaza olsa belki polis bulurdu, şimdi torpil,tanıdık falan plakayı cıkarabilmek lazım.Haber kanallarına olayı tasımak fayda getirebilir.
Çarpan oyle buyuk bir hata yapıyorki suclu psikolojisiyle kacıyor. Resmen vicdansızlık.Bir kişi de yok mu plakayı alan, belki vardır, haberlerde gorurse seni arayabilir.
İHA geldi röportaj yaptı gitti arkadaşlar yayınlanacakmış.
Kardeşim kaza saati, yeri ve çarpan aracın ne olduğu belli. Otoyol Mobese kameralarından bulunur bence
Polis isterse bu gün bulur, ben bunu bilir bunu söylerim....Büyük geçmiş olsun....Ayrıca çarpan aracın arkasındaki taksiciye de yuh olsun.
Bi milletvekilinin oğluna çarpaydı bak aynı gün nasıl bulunuyordu...
Bu şahsı bulalım arkadaşlar ne gerekiyorsa yapalım bu nasıl bir şerefsizlik böyle? Hadi istemeden çarptın diyelim peki sonra neden kaçıp gidiyorsun? Çarptığın şey bir insan. Biz yolda yaralı kedi görüp trafiği kesiyoruz belediyeden yardım istiyoruz. İnsanlıktan nasibini almamış şerefsizler. Çok geçmiş olsun size de.
Az önce habertürk yayınladı. İnşallah sonucu gelir.
Geçmiş olsun kardeşim. En korktuğum durumlardan biri başına gelmiş çok üzüldüm. Kaza yaptığın yere yakın bir yerde ofiste çalışıyorum ve duyduğumdan beri siyah punto arıyorum. Bugün eve gelirken birtane gördüm sağ 2 kapısı boydan boya tamirli (düzeltilmiş gibi) ve sanıyorum sağ aynası da yeniydi. Peşine takılıp bir süre Esenyurt istikametine gittim. Aracın plakasını da aldım fakat buradan ulu orta yazmayayım belki sana çarpan araç bu olmayabilir. Özelden yolluyorum plakayı. İnşallah o mahlukatı buluruz da hakettiği cezayı alır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)