Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Fiyatlar aldı başını gidiyor..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı ekremcelik00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emsali görülmemiş mi?
    Neyse hayırlı iftarlar kardeşim
    Olmus mu? Aydinlatin lutfen...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olmus mu? Aydinlatin lutfen...
    Tam değil ama ana hikayeyi anlatıyor gibi

    ...

  3. #63
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olmus mu? Aydinlatin lutfen...
    şey var panpa. açık oy gizli tasnif. bir de seçilmiş başbakanı asma mevzusu. tasvip ettiğim şeyler değil. ama bunlar yaşandı diye tutupta aynısını da biz yapalım demek, rövanşist davranmak da şık değil tabii..

  4. #64
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam değil ama ana hikayeyi anlatıyor gibi

    https://galeri14.uludagsozluk.com/76...si_1375345.jpg
    Ama Turkiye'de olmus mu?

  5. #65

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Banane o gösterdiğin apuk sapuk sitelerden al bende sana yamaha nın RESMİ sitesinden RESMİ verilerini yayınlıyım

    https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/pr...-sp/techspecs/

    KOSKOCA YAMAHA BİLE ORTALAMA FABRİKA VERİSİ 100KM DE 5.5 DEMİŞ..

    adamlar fabrika verisi falan dinlemişler 5.4 yakmışlar hemde 2014 eski nesil mt09 ile.. fabrika neymiş mühendisde neymiş dimi ne bilirler onlar.. o apuk sapuk sitelerdekiler daha iyi bilir .. evet evet .. tabi tabi.. siz haklısınız..

    gerçek hayata dönünde gerçek hakkıyla süren mt09 kullanıcılarıyla konuşun bakalım ne yakıyorlarmış..

    al burdada avarage 5.7 yazmışlar.. bu hiç olmassa ayakları biraz daha yere basıyor daha mantıklı.. en azından fabrika verilerinin üstünde..

    http://motoryakiti.com/yamaha-mt-09/
    Dayanamadım tekrar döndüm; şu "apuk sapuk" (dogrusu "abuk sabuk"tur...) siteden 1. elden uzun km (en kısası 12.000km) tecrübemin olduğu motorların hepsi için girilmiş ort. yakıt tüketim verilerini inceledim ve kendi tüketimletimle 100km'de en fazla *** 0,05 *** litrelik farklarla raporlandığını gördüm. (Kimileri için yüzlerce motor ve milyonlarca km'lik istatistik var...)

    Bu durumda sitede nakledilen tüketim tutarlarıyla arasında anlamlı fark olan kullanıcılar için net bir şekilde marjinal nitelendirmesini kullanabiliriz.

    Kimseye yalancı demiyoruz; bahsettiğin tüketimleri yapan arkadaşların en hafif tabiriyle ortalama standart kullanıcılar değiller. (Mesela hız sınırlarına pek uymuyor olabilirler, psikopat gibi motoru bağırta bağırta ve makas ata ata kazık frenlerle kullanmayı seviyor olabilirler vs. vs.) Ben olabildiğince ortalama bir kullanıcıyım mesela...

    Üreticilerin verdikleri rakamlar benim için .suruktan tayyare hükmündedir, önemli olan benim gerçek yaşam tecrübemdir. Site de buna uyumlu olduğuna göre ben sitede raporlanan tüketimlerle ilgili bir şüphe duyamıyorum.

    Bütün bunlardan çıkarımım; marjinal örneklere göre fikir beyan ettiğin ve bunu forumda tek gerçek gibi sunduğundur. Seninkinden başka gerçeklikler mevcut maalesef...

  6. #66
    linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2013
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araba motor bunlar hepsi minumum ortalamayı almaya çalışırlar bunlar satış pazarlama stratejisidir.. Arabadada ortalama misal 4 litre der a markası hiç bir zaman o değerleri göremessin... bunu sende çok iyi biliyorsun bence sen evet atomları parçala.
    Fabrika verileri rüzgarsız ve şehiriçi de olsa aman aman trafik olmayan ortamlarda test edilerek yapılıyor.

    0.9 tce clio aracımın fabrika verisi şehiriçi 5.6 şehirdışı 3.8 idi. Buna aldanarak aldım. En dikkatli sürüşümde şehiriçi 7 nin altına inmedi. Trafik olmadığında 80 e sabitlediğimde 4 e düşüyordu.

    Benim r25 de 5.2 yakıyor bu arada.

  7. #67

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Test standartları gerçek yaşamdan çok farklı, şimdi yeni WLTP diye bir standart var, gerçek yaşama eskisinden çok daha yakın olduğu iddia ediliyor. Fabrika verilerinin (hangi standarda göre olursa olsun) çöp olduğu net.

    Yine de aynı standart kapsamında araçlar alımdan önce yine de karşılaştırılabilir, ama fiiliyatta o tüketimleri yakalayabilmek beklenmemeli.

    Önemli olan anlamlı bir örnekleme kümesi üzerinden gerçek yaşam verileri.

  8. #68

    Üyelik
    11 Nisan 2015
    Şehir
    İstanbul Maltepe
    Motosikleti
    Pulsar NS 200
    Bence herkes bi tane cg alsın senetle mobilyacılardan :D kapkaç team kuralım yolun sonu buna varacak )

  9. #69

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Bak sorunun şu .. ben sana 2019 model sıfır motorun yamahanın resmi sitesinden linki vererek 5.5 yaktığını söylüyorum.. buraya kadar tamam mıyız. ben kendimden bir şey katmıyorum kendim bir şeyde söylemiyorum yamahanın sitesi orda gir bak.. Link veriyorum sizler bunu inkar ediyorsunuz..

    Sen bana 6 yaşındaki eski nesil mt09 un şu anki sıfır mt09 dan bile daha az yaktığını söylüyorsun... kaldıki o motorun o zamanki fabrika değeri şu zamanki sıfır mt09 dan daha fazladır Allah bilir.. bunada inanmamı bekliyorsun ..

    sonra bana sabit fikirli falan filan diyorsunuz.. benim sizden anladığım şudur diyorsunuzki bizim verdiğimiz verilere inan yamaha yalan söylüyor yamahaya inanma bizim dediğimiz doğrudur yamaha yalancıdır.. benim sizden anladığım budur..

    Bende o zaman diyorumki kusura bakmayın ben bu konuda yamahaya itimat ederim bu konuda sabit fikirliyim.. sizin verdiğiniz sitelere inanmıyorum Yamaha ya itimat ediyorum diyorum.. bu sabit fikirlilik ise evet sabit fikirliyim..

    çevremde arkadaşlarım var adamlar 6-6.5 den aşağısını görmüyor o motorda yardırırsan dahada üstlerini görürsün. o motor onun için yapılmış bir motor. 500cc lik senin motorun gibi az yakıyım çok geziyim tarzı bir motor değil.. o yüzden ikide bir ben 3.8 yakıyorum diye örnekler veriyorsunda senin motorun zaten o iş için yapılmış.. beğendiğimde bir motor hakkıda yenmiş bir motrodur senin motorun onuda diyim.. yiğidi öldür hakkını ver.. boş ver siteleri oraları buraları sürenine sor.. tek diyiceğim odur..

  10. #70
    Volkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ocak 2019
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Urbangini Volta Ala Cubagani
    Alıntı ekremcelik00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halkın elinden seçim iradesinin alınıp alınmadığına İstanbul seçimlerini baz alarak karar verdiysen neden diğer büyük şehirlerde aynısı yapılmadı diye düşünüyor insan.
    Muhalif olmak adaletli olmamaya kapı açamaz.
    Yani, insan düşünüyor, düşünüyor. Vardığım sonuç, ülkeyi yönetip, milleti temsil edeceklerine, nekadar parasal zihinle yönetildiğimizi gösteriyor. Kocama ülke ucsuz bucaksız, ama soğan, para yok. Yönetim için iteleyen iteleyene.
    Kendilerine isteyip kpaylaşamadıkları ise İstanbul. Yeri birkarışda olsa asfaltı bile altın. Ye ye birmiyor. Bunu peşindeler, her biri artis. Millet, ülke kime ne. *stanbul belediye sahibi olan, likrilerle cenneti yaşıyor.

  11. #71

    Üyelik
    06 Mart 2019
    Bence fiyatlar normal fakir olan biziz 😃

  12. #72
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dayanamadım tekrar döndüm..
    Saçmalığın boyutu, yazdıklarınızın makuliyeti karşısında rahatsız etse de ellemeyin bence... Bakın aşağıda ipe sapa gelmez bir sürü boş paragraf yazmış yine. Anlamak istemeyene laf anlatmak mümkün değil. Herkes durumum farkında. Üstüne laf etmek sadece vakit kaybı.

    Belki yanlış bir şey yazmış olmayı kabullenemiyor, belki farklı düşünüyoruz diyemiyor, belki de tartışmaktan zevk alıyor, belki kendisine cevap yazılması hoşuna gidiyor, belki de başka bir şey, kim bilir? Ancak onun problemi, sizin vaktinize mal oluyor.

    Dünya düz diye videoları olan bir dayı var ya... Dünyaya meydan okuyor hani. Onun videoları aklınıza gelsin, gülün geçin. Ben öyle yapıyorum

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------

    Alıntı ekremcelik00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emsali görülmemiş mi?
    Neyse hayırlı iftarlar kardeşim
    Bu yasanan olayin emsaline ornek vermenizi beklemekteyiz...
    Sonucta bilgi eksikligimizden veya vurdumduymazligimizdan dolayi kimseye haksizlik veya adaletsizlik yapmak istemeyiz...
    Yardimci olursaniz seviniriz.
    Simdiden tesekkurler.
    Cyan bunu beğendi.

  13. #73

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Artık memleket olarak resmen 2 ye bölündük..Siyasetçiler zaten kitap okumayan bu milletin tv ve medya kanalları ile içinden geçiyor. Bu millet uzun zamandır matematikten ve akıldan uzak olduğu için bir Kore yada onuda geçtim Endonezya kadar mesafe katedemiyor..

    Zihinler o kadar kilitlenmiş ki konunun özüne inilemiyor, sadeleşmek mümkün değil.. Şimdi , Ekrem Başkan diyelim ki üzerine yakıştırılan kötü sıfatları hakeden bir adam ( bana göre öyle değil zaten adamın tarzı tavrı bunu gösteriyor ) biz ne zaman "Kıral Çıplak" diyeceğiz arkadaşlar.. Ekrem Başkan ın sadece "Belediye idari kadrosunda 1 kişinin 3 adet makam aracı olması yada İBB nin dandik internet sitesine on milyonlarca liranın harcanıyor olması" tespitleri bile belediye başkanının değişmesi için %101 sebeptir..

    Bırakalım bu oy moy siyaset, demokrasi palavralarını.. Kardeşim memleketin, milletin, vatandaşın parasının nereye gittiğinin hesabını soracak her adam benim için bu devirde ülkem adına nimettir.. Artık insanları öyle din,siyaset söylemleri ile değil "Para ile olan ilişkisi" ile sorgulamanın vakti gelmedi mi ?

    Kral çıplak diyebilen toplumlar medeni, ahlaklı ve huzurlu yaşayabilir.. Ekrem Başkan dünyanın en yeteneksiz insanı olsa dahi sadece bu milletin parasına sahip çıkıp çakallara , fırsatçılara engel olacaksa sonsuza kadar ibb belediye başkanı olsun..

  14. #74

    Üyelik
    04 Mayıs 2018
    Şehir
    Kasımpaşa
    Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artık memleket olarak resmen 2 ye bölündük..Siyasetçiler zaten kitap okumayan bu milletin tv ve medya kanalları ile içinden geçiyor. Bu millet uzun zamandır matematikten ve akıldan uzak olduğu için bir Kore yada onuda geçtim Endonezya kadar mesafe katedemiyor..

    Zihinler o kadar kilitlenmiş ki konunun özüne inilemiyor, sadeleşmek mümkün değil.. Şimdi , Ekrem Başkan diyelim ki üzerine yakıştırılan kötü sıfatları hakeden bir adam ( bana göre öyle değil zaten adamın tarzı tavrı bunu gösteriyor ) biz ne zaman "Kıral Çıplak" diyeceğiz arkadaşlar.. Ekrem Başkan ın sadece "Belediye idari kadrosunda 1 kişinin 3 adet makam aracı olması yada İBB nin dandik internet sitesine on milyonlarca liranın harcanıyor olması" tespitleri bile belediye başkanının değişmesi için %101 sebeptir..

    Bırakalım bu oy moy siyaset, demokrasi palavralarını.. Kardeşim memleketin, milletin, vatandaşın parasının nereye gittiğinin hesabını soracak her adam benim için bu devirde ülkem adına nimettir.. Artık insanları öyle din,siyaset söylemleri ile değil "Para ile olan ilişkisi" ile sorgulamanın vakti gelmedi mi ?

    Kral çıplak diyebilen toplumlar medeni, ahlaklı ve huzurlu yaşayabilir.. Ekrem Başkan dünyanın en yeteneksiz insanı olsa dahi sadece bu milletin parasına sahip çıkıp çakallara , fırsatçılara engel olacaksa sonsuza kadar ibb belediye başkanı olsun..
    Siyaset pek konuşmak istemiyorum açıkçası yerinin de burası olduğunu düşünmüyorum lakin ufak bir örnekleme vererek geçmek istiyorum. Peki madem milletin parasına sahip çıkan çakallara engel olacak kişi Ekrem Başkan'ın! ise Beylikdüzü'n de ki fahiş harcamalar,her ihaleden aldığı hisse,yapılan yolsuzluklar sizin Ekrem Başkan'nınızın! da karşısında olmanızı gerektirmiyor mu ? Yani Ekrem Başkan'nınız!'a olunca legal de AKP belediye başkanına gelince mi milletin parası oluyor. Şahsi fikrim bu kafanın değişmesi bence bizi yukarıya taşıyacaktır. Adamlara,partilere biat değil hizmete biat,adalete biat,doğru işlere biat. Bana kalırsa Türkiye'de ki her siyasi parti rant peşindedir. Bunu zaten öyle benimsemiş bir milletiz ki az çalana oy veriyoruz kafası mevcut yada çalıyor ama yapıyor kafasına. Kusura bakmayın baş ağrıttık fakat çelişki gördüğüm için yazmak istedim. Yanlışımız olduysa affola.
    ekremcelik00 ve nanis61 bunu beğendiler.

  15. #75

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Alıntı chaqalqarlos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyaset pek konuşmak istemiyorum açıkçası yerinin de burası olduğunu düşünmüyorum lakin ufak bir örnekleme vererek geçmek istiyorum. Peki madem milletin parasına sahip çıkan çakallara engel olacak kişi Ekrem Başkan'ın! ise Beylikdüzü'n de ki fahiş harcamalar,her ihaleden aldığı hisse,yapılan yolsuzluklar sizin Ekrem Başkan'nınızın! da karşısında olmanızı gerektirmiyor mu ? Yani Ekrem Başkan'nınız!'a olunca legal de AKP belediye başkanına gelince mi milletin parası oluyor. Şahsi fikrim bu kafanın değişmesi bence bizi yukarıya taşıyacaktır. Adamlara,partilere biat değil hizmete biat,adalete biat,doğru işlere biat. Bana kalırsa Türkiye'de ki her siyasi parti rant peşindedir. Bunu zaten öyle benimsemiş bir milletiz ki az çalana oy veriyoruz kafası mevcut yada çalıyor ama yapıyor kafasına. Kusura bakmayın baş ağrıttık fakat çelişki gördüğüm için yazmak istedim. Yanlışımız olduysa affola.
    Ben Ekrem Başkan ı örnek veriyorum. Bana göre de siyaset para ve kirli ilişkiler demektir.. Ben şunu söylüyorum bu çöküşten kurtulmanın tek yolu "Ahlaklı , haksız kazanç elde etmeyen insan" ları yönetici yapmaktan geçer.. Başka yolu yok.. Dediğim bu..Yoksa bizi her 2 yılda bir seçimlere davet edip demokrasi yalanları söyleyip duracaklar..
    ekremcelik00 bunu beğendi.

  16. #76

    Üyelik
    04 Mayıs 2018
    Şehir
    Kasımpaşa
    Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Ekrem Başkan ı örnek veriyorum. Bana göre de siyaset para ve kirli ilişkiler demektir.. Ben şunu söylüyorum bu çöküşten kurtulmanın tek yolu "Ahlaklı , haksız kazanç elde etmeyen insan" ları yönetici yapmaktan geçer.. Başka yolu yok.. Dediğim bu..Yoksa bizi her 2 yılda bir seçimlere davet edip demokrasi yalanları söyleyip duracaklar..
    eyvAllah buna sözüm kesinlikle yok.
    ekremcelik00 bunu beğendi.

  17. #77

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Ekrem Başkan ı örnek veriyorum. Bana göre de siyaset para ve kirli ilişkiler demektir.. Ben şunu söylüyorum bu çöküşten kurtulmanın tek yolu "Ahlaklı , haksız kazanç elde etmeyen insan" ları yönetici yapmaktan geçer.. Başka yolu yok.. Dediğim bu..Yoksa bizi her 2 yılda bir seçimlere davet edip demokrasi yalanları söyleyip duracaklar..
    Platon bu tespiti 2400 yıl evvel yapmış. İnsanlık olarak Devlet yönetiminde o zamandan bu zamana ancak bir arpa boyu yol alabilmişiz. Bizim farkımız o arpa boyunun ancak yarısını falan alabilmiş olmak, o da pozitif bakarsak...

    Aslında en az bir arpa boyu gitmiştik de son birkaç onyılda o aldığımız yoldan geriye gittik.
    newmoto76 bunu beğendi.

  18. #78
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı chaqalqarlos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyaset pek konuşmak istemiyorum açıkçası yerinin de burası olduğunu düşünmüyorum lakin ufak bir örnekleme vererek geçmek istiyorum. Peki madem milletin parasına sahip çıkan çakallara engel olacak kişi Ekrem Başkan'ın! ise Beylikdüzü'n de ki fahiş harcamalar,her ihaleden aldığı hisse,yapılan yolsuzluklar sizin Ekrem Başkan'nınızın! da karşısında olmanızı gerektirmiyor mu ?
    Mesele hangi adayin daha uygun oldugu degil aslinda. Mesele, halkin verdigi kararin elinden alinmasi... Bu ciddi bir kirilma noktasi. Mesele sadece "Istanbulun rantini benden baska kimse yiyemez" degil, asil mesele "bundan sonra milletin degil benim dedigim olacak" denmis olmasi... Artik demokrasi ve secim soz konusu degil. Sonuclarini hep birlikte izleyecegiz. Fikir almak icin tek insanin yonettigi ulkelerin refah seviyesine bakin. Ki onlarin cogunun petrolu ve gazi var, ona ragmen durumlari oyle. Biz de o da yok...
    hattoi bunu beğendi.

  19. #79

    Üyelik
    04 Mayıs 2018
    Şehir
    Kasımpaşa
    Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesele hangi adayin daha uygun oldugu degil aslinda. Mesele, halkin verdigi kararin elinden alinmasi... Bu ciddi bir kirilma noktasi. Mesele sadece "Istanbulun rantini benden baska kimse yiyemez" degil, asil mesele "bundan sonra milletin degil benim dedigim olacak" denmis olmasi... Artik demokrasi ve secim soz konusu degil. Sonuclarini hep birlikte izleyecegiz. Fikir almak icin tek insanin yonettigi ulkelerin refah seviyesine bakin. Ki onlarin cogunun petrolu ve gazi var, ona ragmen durumlari oyle. Biz de o da yok...
    Sizle de pek karşılıklı bunları konuşmak istemiyorum fakat sadece söz hakkı olduğu için yine fazla uzatmadan cevaplayacağım. Milletin iradesi elinden alındı diyorsunuz,bir sonra ki seçim aynı seçmene oy veremeyecek misiniz ? Ayrıca Türkiye'de bundan önce defalarca seçimler yenilendi. Bitlis'de Ankara'da Siirt'de. Hatta çok gitmeden Muharrem İnce yanlış hatırlamıyorsam Yalova'da tekrarlanan seçimle belediye başkanı olmuştu. Yani gidip aynı adaya oyunuzu verebilir haketiğini düşünüyorsanız tekrar başa getirebilirsiniz. Buda en doğal hakkınızdır. Diğer verdiğiniz örneğe gelecek olursak tek insanın yönettiği ülke eğer biz isek muhalefetin bu kadar sesinin çıkamaması lazım. Bu ülke de tek adam dediğiniz kişiye eşin adını köprüye ver herkes üzerinden geçsin diyebilecek kadar özgürüz kimse kusura bakmasın.

  20. #80
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı chaqalqarlos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizle de pek karşılıklı bunları konuşmak istemiyorum fakat sadece söz hakkı olduğu için yine fazla uzatmadan cevaplayacağım. Milletin iradesi elinden alındı diyorsunuz,bir sonra ki seçim aynı seçmene oy veremeyecek misiniz ? Ayrıca Türkiye'de bundan önce defalarca seçimler yenilendi. Bitlis'de Ankara'da Siirt'de. Hatta çok gitmeden Muharrem İnce yanlış hatırlamıyorsam Yalova'da tekrarlanan seçimle belediye başkanı olmuştu. Yani gidip aynı adaya oyunuzu verebilir haketiğini düşünüyorsanız tekrar başa getirebilirsiniz. Buda en doğal hakkınızdır. Diğer verdiğiniz örneğe gelecek olursak tek insanın yönettiği ülke eğer biz isek muhalefetin bu kadar sesinin çıkamaması lazım. Bu ülke de tek adam dediğiniz kişiye eşin adını köprüye ver herkes üzerinden geçsin diyebilecek kadar özgürüz kimse kusura bakmasın.
    Imamoglu'nun yazin secilebilecegine inanmak icin katiksiz saf olmak lazim. Bu sefer secimle basa gelmeyen bir sonraki sefer mi basa gelecek? Bu seferdeki sorun neydi?

    Hala özgür bir ulke oldugumuz yorumunuza ise karsilik yazarak deger vermek istemiyorum. Gercekler apacik ortada, yeter ki gozlerin gormeye niyeti olsun...
    hattoi bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)