Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

600 F konusu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ocak 2015
    Şehir
    DENİZLİ
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    konuyu çok deşiyorum biliyorum . Temiz bir 600F bulduk 70 küsur binde. Konuştuğum kişiler genelde ömürlük motor diyor yani aldıklarından pişman değiller. Bende Ne gibi sıkıntılar çıkarki diyorum Temiz olduğuni biliyoruz. Bu devirde 4 silindir piyasası çok düşmüyor sanırım yani 20 ye aldığınız bir makinayı 2 sene sonra yine 20 ye satarsınız gibime geliyor . (masrafı çıkartmazsa tabii)

    Beni düşündüren ayrı bir konu da ; benden çıkması. Yani aldığım motoru 120 bin yapıp satabilir miyim ? 600F in piyasası ölmüyor diye biliyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

    R25 i satmayıp 30 binde satsam bile yine üstüne 15-20 bin ₺ kredi çekmeden küçük yaşta bir makina alamıyorum. En azından şimdi bir tane temiz bulmuşken alayım illa kredi çekeceksem o zaman çeker alırım diye düşünüyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    120 binde satarsınız tabi ama fiyatı uygun tutarsanız.Yani 20ye aldım deyip 2 seneye kilometreyi 120 bine getirip yine 20ye yada üstğne satarım düşüncesiyle girecekseniz bu ile girneyin sebebi de basit en temel sebebi 2 seneye kadar ne olacağını kolay kolay kimse bilemez.İkinci sebep ise yaşı ve km dolayısıyla fiyat konusunda cazip olmadığı sürece kimse yanaşmak isteneyecektir o motora.Sonuçta daha 2 bin kmde motor alıpta 20 bine getirip satmayı füşünmüyorsunuz ki zararsız satış yapasınız hatta üstüne kar koyasınız.Ama bu söylediklerim tamamen varsayım.Belkide üzerine kar koyup satarsınız.Dedin gibi 2 sene uzun bir süre kim ne oöacak komay kolay bilemez.

  3. #3

    Üyelik
    24 Aralık 2006
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    crf1000 , R80gs basic , fzs600 , winggo
    Ah be güzel kardeşim bu piyasa senin gibiler olmasa nasıl döner....
    1- Gerçekten 70 bin'de bir cbr600f olduğunu sanmıyorum. sayaçta yazana bakma. Kaç 70 bin acaba??? Orjinal se bunu ispat etmesi gerekir satanın. Yetkili servis bakımlımı ki? Yada şimdiye kadar tüm bakımların faturalarını yağ kartlarını saklamış mı? TUV geçmişi diyeceğim ama o motor tuv'den eski oldugu icin kayıtlarda cikmaz muhtemelen... Sadece şunu sor satıcı kendinden evvel kaç el değiştirdiğini biliyormu acaba? Bilmiyorsa yata atıyorsa.....
    2- Motorları ölümsüzmüş... Bunu diyen adamdan uzak dur bir kere. Evet sağlamlığı ile ünlü özel bir makine ama tek elde insan evladı bile kullansa ölümsüz makine yok. CBR gibi çoluk çocuğun oyuncağı olmul makinelerin ise sağlıklı olma ihtimali çooook az.
    3- motosiklerler sadece motorla mı yürür sanıyorsun ..... bunun dışında sana masraf açabilecek 100 kalem var. En ufak bir civata pul segman için perişan olursun ebay'lardan yüzlerce dolar bayılırsın.
    4- Fiyatlar düşmüyormuş 20'ye alsan 20'ye satarmışsın... Yaa diyecek bişey bulamıyorum bu lafa. Bunu diyen adamın suratının ortasına TÜÜÜÜ diyeceksin. Bir kere o motora ne kadar temiz olursa olsun 20 lira verilmez 15 lira da verilmez . Leş ise (Muhtemelen öyledir) 10 lira da etmez. En kötüsü ne biliyormusun leş motorları alıyor insanlar 7-8-10 bin TL para harcıyor yürütemiyor tüm harcamalarına karşı aldığı paraya da satamıyor...
    5- Haaa öyle bir motordur ki ilk sahibi evinin salonunda saklamıştır güneş yağmur görmemiş 5 bin km yapmamış fabrikadan çıktığı gibidir o zaman büyük paralar edebilir ama onun haricinde.....
    Eski CBR600'ü kim alabilir. sanayi de ustasındır çıraksındır ÇIK-MA parça elde edebilyorsundur !!!! tecrübeli bir sürücüsündür uygun fiyatlı yürüyen eksiksiz bir makine ise alınabilir. YOKSA UZAK DUR
    İmza Bir Dost
    yulis bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)