Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Köpek saldırısı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    OnixsyS; hitap her şeydir. yazılanları okumak ve anlamak bambaşka birşeydir.

    ilk mesajımı okusaydın burada acıtasyon yapmadıgımı anlardın; sadece öfkeni kusacak yer arıyorsun.

    Köpeklerden önce uyutulma kelimesini secmek yerine, infaz, çatır çutur öldürülmeli, tüfekle avlanmalı gibi cümleleri kuran insanları halletmek lazım. daha büyük kanayan bir yarasınız siz bu ülke için.
    Problem sizin hayvanların sayısını azaltmak için yok etme çabanız değil, problem anlatım tarzınız. Üslubunuz iğrenc.

    yukarda yazan diğer tip de dahil.
    tommygun, Lunatique ve espresso bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122
    cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2011
    Şehir
    şişli
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Çağdaş çözümler üretilmeli. Tüm araçlar ve yayalara için sokakta yada ormanlarda yaşayan sahipsiz köpekler problem olmaktadır. Hatta bu problemlerin sonunda ağır yaralanmalar can kayıpları da olmaktadır. Bu kayıplar hem sokak köpekleri hem de insanlar için söz konusudur. Çözüm basit sahiplendirme ıslah etme ama öldürmeme!!!!!....Geniş alanları bu hayvanlara tahsiş edip bakmak ve ölene kadar ilgilenmek şartı ile sokaklarda köpek bırakmamak yada sahiplendirilmemiş köpek bırakmamak en doğrusudur. Sokakta yaşayan insanlar kendi sokaklarındaki canlılardan bir bakıma sorumludur ve çözümler üretilirken ortak hareket edilmelidir. Yanlız Ankaradaki olan olaydan bir evladımızın hayati tehlikesi henüz geçmemiştir. Benim gördüğüm ve öğrendiğim ........hakları derneklerinin hepsi fasa fiso işlerin peşindeler. Bu işi halk ve yerel yönetimler çözebilir gerisi laf u güzaf....Allah korusun köpekler doğal olarak bölgecidir ve köpekler cidden sıkıntı yaratırlar......Köpek olayı ülkemizde çözülür çok zor değil .

  3. #123
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2023
    Şehir
    Giritli
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Yine melankolik önermeler, yine mizantropik argümanlar, yine yaşam hakkı safsataları, yine rijit konumlanmalar...

    Bu ülkeye yerleştirilen şu patili can dostu ajitasyonundan kurtulmak kolay olmayacak besbelli. Devasa bir lobinin dişlilerini beslemek için, vicdanlara oynayan rezil bir tutumla baş etmek de kolay değil. Hele hayvanseverliği, sadece belli bir türe adanan ayrıcalık olarak dayatanlarla tartışmak hiç değil. Daha düne kadar sokaklardaki köpekleri zehirlemeyi görev edinen belediyelerin, bugün koca koca reklam afişleri ile en büyük can dostu pozlarını vermeleri kadar iğreti bir dönemden geçiyoruz. Herkes bu furyada kendi konforlu alanını genişletme derdinde. Herkes can dostu kesildi, en büyük hayvan sever onlar. En uzağa onlar gitti, en çabuk da onlar döndü...

    Bu meselenin göz yumuldukça içinden çıkılmaz bir yumağa dönüştüğünü fark etmiyor musunuz? Kısırlaştırma, sahiplendirme, barındırma vb. çözümler için makul sayının ıskalandığını anlamıyor musunuz? 2000'li yıllara kadar hepimiz vahşi, hayvan sevmez, cani, kedi köpek düşmanı mıydık? 2004 yılında bu ülkenin böğrüne sokulan şu ne dediği belli olamayan 5199 Sayılı Yasa'ya değin, ülkede hiç hayvan sahibi yok muydu? Son 20 yıl da mı aklımız başımıza geldi? Lütfen bana ama belediyeler görevini yapmadı, ama belediyeler kısırlaştırmadı, am şu, ama bu, vs demeyin. Sanki o güne kadar belediyelerimiz dünyanın en kaliteli hizmetini veriyorlardı da, başıboş köpek meselesini mi savsakladılar? Yahu belediyeler işçisinin maaşını ödeyemiyor, temel hizmetlerini yerine getiremiyor, nasıl olacak da milyonlarca kedi köpeği besleyip, kısırlaştırıp, barındıracaklar? Yasa çıkarılırken Türkiye gerçeklerinden bihaber miydik? Beklenen sonuç sürpriz miydi? Peki hala aynı söylemde ısrar ederek, nasıl farklı sonuçlara ulaşmayı umuyoruz?

    Yahu bu ülkede küçücük çocuklar, sizin o can dostu dediğiniz parazit dolu işe yaramaz yaratıklar tarafından parçalanıyor. Hiç mi düşünmüyor musunuz? Hala yaşam hakkı safsatası? O çocukların yaşam hakkı? O çocukların aileleri? Kendinizi o çocukların, gençlerin, yaşlıların yerine koyuyor musunuz? Sizin çocuğunuz parçalanıp öldürülse, hala "ama can dost onlar, onların da yaşam hakkı var" mı dersiniz? Hala "ama onların yaşam alanını işgal ettik" saçmalığına mı sığınırsınız? Eyy forum ahalisi, yanıt ver. Ne yaparsınız? Bırakın uzun uzun melankolizmi. Bırakın yaşam hakkına saygı kostümüyle yaptığınız içi boş retoriği. Net yanıt verin. Amasız, fakatsız...

    Bu mesele önünde sonunda çözülecek. Problem, o güne kadar daha ne kadar acıya katlanmak gerekecek. Her çocuk ölümünden sonra hep aynı beylik laflarla günü mü kurtaracağız, yoksa artık kangrene dönüşen ve sosyal özgürlük alanımıza tecavüz eden başıboş köpek sorununa uygar dünya normlarını kerteriz alarak çözüm mü arayacağız?

    Soru bu, gerisi lafü güzaf...
    DickName bunu beğendi.

  4. #124
    yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mart 2018
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Kesinlikle katılıyorum. Görünen o ki ülkedeki başıboş sığır sorunu, köpek ve kedi sorunundan çok daha vahim. Gerçekten bir şeyler yapılmalı

  5. #125

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660

  6. #126
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2015
    Motosikleti
    turuncu
    Buralara da SJW dolmuş ya la?

    Veri nays.

  7. #127
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2023
    Şehir
    Giritli
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Buyurun siz bunu Muş'ta kuduz olan kadına ve ailesine anlatın...taze haber...

    https://www.ensonhaber.com/gundem/bir-sokak-kopegi-saldirisi-daha-musta-kopeklerin-saldirdigi-yasli-kadin-kuduz-oldu

    Başıboş köpek sorununu bir asır önce çözmüş ülkenin google'dan bulunan abstract'ları ile değil ama...

  8. #128

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Göte göt demek SJW'lik mi oldu?

    Ellerini kullanabilen kuyruksuz maymun türünün diğer canlılardan yüksek yaşam hakkına sahip olduğunu düşünen insanlar olabileceğini belirtmiştim zaten, bunu da herhangi bir negatif sıfat kullanmadan yaptım, olabilir dedim.

    Lakin "tekmeyi vurdum", "kafasını kırarım", "5. kattan atarım", "tüfekle avlarım" gibi tabirlerin farklı psikiyatrik durumlar olduğunu bilmek lazım. Evrim geçirmiş bir canlı türünü doğaya aykırı olarak nitelemek gibi bir hata sade bir cehalet olarak görülebilir. Hayvanlara şiddet uygulama eğilimi ile ilgili psikiyatrik araştırmaları, sokak hayvanları sorununun çözülmüş bir ülkede bulunup bulunmamakla ilgili olduğunu zannetmek makaleleri ya da yazılanları okumamaktan, okuduğunu anlayamamaktan veya karşı çıkma refleksinden kaynaklanabilir.

    Ancak şiddet eğilimi bunlardan çok farklı.
    espresso, arndiol ve iskampavya bunu beğendiler.

  9. #129
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2023
    Şehir
    Giritli
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Kuyruksuz maymun sadece ellerini değil, kafasını da kullanabiliyor olduğu için insan olarak tanımlanıyor yalnız...

    Ve evet, evrim sürecinde baskın gelen ırk olarak şu yazdığınız klavyeyi de keşfetmiş...

    Keşke bu yeteneğini ajitasyon için harcamasa...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------

    Sonradan düzeltilen metine göre ben de revize edeyim bari...

    Hayvanlara şiddet eğilimine sahip olmak ile, sokaklarda sahipsiz başıboş köpeklerin bulunmamasını talep etmek arasında google'dan abstract bularak ilişki kurmak, demagojinin dik alasıdır...

    Ne ilgisi var? Aklı başında kimsenin hayvana (türü ne olursa olsun) şiddeti savunduğunu düşünmüyoruz herhalde. Söylenen, sürdürülemez bir yöntemin ne hayvana ne de insana hayrı olmayan bir vakıa olduğunu tespit etmektir. Akademik hassasiyet ile sahadaki vakıa örtüşmüyor bizde. Kimseden kuyumcu inceliği beklendiği yok, lakin sosyolojik tahribat da ortada.

    Kafayı kuma gömerek çözebilsek iyi de, olmuyor işte...

  10. #130

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Şiddet uygulayan ve uygulanması gerektiğini söyleyene yazmış olabilir miyim acaba?

    İnsanı daha üstün gören olabilir, bunu da bir negatif sıfat kullanmadan normal karşılıyorum ama şiddet eğilimi psikiyatrik vakadır demişim. Daha ne yapmam lazım?
    yamtareroglu ve espresso bunu beğendiler.

  11. #131
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2023
    Şehir
    Giritli
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şiddet uygulayan ve uygulanması gerektiğini söyleyene yazmış olabilir miyim acaba?

    İnsanı daha üstün gören olabilir, bunu da bir negatif sıfat kullanmadan normal karşılıyorum ama şiddet eğilimi psikiyatrik vakadır demişim. Daha ne yapmam lazım?
    Her konuda, herkese yazdığınız için olabilir tabii...

    Farklı bir diyalektiğe sahibiz. Sosyolojik bir vakıayı, türler arası üstünlük metaforu üzerinden sulandırmaya çalışıyorsunuz. En bilinen yöntemdir, kolaydır, demagojiye yol verir, konforludur ama nihayetinde işe yaramaz.

    Konu basit, konu net, çözüm belli...

    Ya uygar dünyanın nimetlerini sahipleneceğiz, ya da Hindistan görünümlü varoş bir kent görüntüsünü kabul edeceğiz. Bunun arası yok. ...ama, ...fakat, yok. İnsanlar ölüyor, çocuklar parçalanıyor, 2024 Türkiye'sinde hala kuduz vakaları yaşanıyor.

    Buna mı layığız...
    DickName ve Alpbatur bunu beğendiler.

  12. #132

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Evet farklı diyalektiklere sahibiz. Ben mümkün olduğunca karşımdaki insana şunu yapıyorsun bunu yapıyorsun gibi kişisel bir yorum yapmamaya, yazdığı şeye yorum yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden de bu konu veya herhangi bir konuda yazdıklarına cevap vermiyorum, için rahat olsun.

  13. #133
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2023
    Şehir
    Giritli
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet farklı diyalektiklere sahibiz. Ben mümkün olduğunca karşımdaki insana şunu yapıyorsun bunu yapıyorsun gibi kişisel bir yorum yapmamaya, yazdığı şeye yorum yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden de bu konu veya herhangi bir konuda yazdıklarına cevap vermiyorum, için rahat olsun.
    Kişisel bir atışma değil hocam bu...hiç umurumda da değil doğrusu kime neyi, neden, ne zaman, nasıl yazdığınız...bu tartışmaların alasını farklı platformlarda yaptık. Akademik makalelerden (abstract değil), sahadaki örneklemelere; resmi yazışmalardan, teorik/pratik metotlara kadar defalarca paylaştık. Başıboş köpek sorununu iliklerine kadar yaşayan bir vatandaş olarak, hem gerçek yaşamda, hem de sanal ortamda bu sorunla mücadele ettim/ediyorum. Bu meselede ceza davası tarafı olacak kadar da ilişkilenmiş durumdayım. Dolayısı ile bu forum leblebi çekirdek benim için...siz de rahat olun...

  14. #134
    DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2021
    Kuduzdan ölen mimar 4 aşısını da zamanında olmuş



    Siverek'te sahibi olduğu Sibirya Kurdu tarafından ısırılan ve kuduzdan yaşamını yitiren Mimar Lütfü Seray'ın ısırılmadan sonra 4 aşısını da aşı takvimine göre yaptığı ortaya çıktı.

    Seray, 10 Mayıs’ta sahibi olduğu Sibirya Kurdu cinsi köpeğini bir köyde taş ocağı sahibi arkadaşına hediye etti. Burada kalan köpeği arkadaşının bildirmesi üzerine Seray 10 Haziran’da köpeğin ayağında enfeksiyon için özel bir kliniğe getirip muayene ettirdi. Mantar tespit edilen köpeğin tedavisine başlandı ve 2 gün sonra aynı veterinere yine getirildi.

    Veteriner hekimin ilacı hazırladığı sırada köpek, Seray’ı elinden ısırdı. Bunun üzerine Seray gittiği Siverek Devlet Hastanesinde kuduz aşısını oldu. Belediye ekiplerince bayıltılan köpek, daha sonra Seray’a teslim edildi. Sibirya Kurdu ertesi günü telef oldu.

    Kuduz aşısının diğer dozlarını da aşı takvimine göre yaptıran Seray, baş ağrısı, halsizlik ve iştahsizlik şikayetiyle farklı günlerde bir kaç kez doktora gitti. En son Diyarbakır’da gittiği hastanedeki hekimin şüphesi üzerine Seray. 4 Temmuz’da Gaziantep’e sevk edildi Burada yatışı yapılan ve tedavisine başlanan Seray, dün çabaya rağmen yaşamını yitirdi.

    Mimar Lütfü Seray'ın cenazesi, dün getirildiği memleketi Siverek'te defnedildi.
    Not: İlk kuduz aşısı 1885'te piyasaya sürülmüş olup halen kuduzun tedavisi bulunamamıştır.

    Darısı tüm itseverlerin başına.
    (İt ile köpek ayrımını yapamayan hırlamasın.)

  15. #135
    sallami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kymco Downtown350i/Dominar 400
    Bu işi çözse çözse çinliler çözer. Hayvan severim, yılan bile beslemişliğim vardır. Çiçek pazarında, papağan getiren kaçakçı ile kavga etmişliğim vardır. Ama arkadaş başıboş hayvan nedir bu zamanda. Yani bu doğamızda yaşayan bir canlı değil. Bir şekilde insan eliyle ortaya çıkan bir canlı. Yine insan eliyle ortamdan çıkarılabilir. Kasaplık hayvanlar nasıl alım satıma konu oluyorda kimse ses çıkarmıyorsa, bunlarıda yiyen var. İhraç et para al. Şimdiden söyleyim inek, koyun, tavuk, kesilip yeniyorsa domuz ve köpek yiyenede karışmam.
    Punctum ve DickName bunu beğendiler.
    ''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man

  16. #136
    DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2021
    "Annayamayanlar" için resimli tarif:
    sallami bunu beğendi.

  17. #137
    yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mart 2018
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Satıldı :(
    İçinizdeki psikopatlar bugün hayvanlara yarın çoluk çocuğa ve kadınlara zarar verme potansiyelindeler.
    Sokak hayvanlarının haklarının ihlal edildiği durumlarda 112 nolu telefondan hayvan polislerini arayabilirsiniz. İç İşleri Bakanlığı'nın HAYDİ uygulamasını indirerek ihbar yapabilirsiniz. Bu konu kanun ve yönetmeliklerle güvence altına alınmıştır, devletin şefkatli kollarına teslim edilir ve usulünce ıslah olurlar. sokak hayvanlarına zarar veren, öldüren veya işkence eden can düşmanlarını ilgili yerlere ihbar edebilirsiniz.

    Sokağınızda hasta olduğundan şüphe edilen veya agresif tavırlar sergileyen bir can varsa belediyemize bağlı veterinerlik müdürlüğüne müracaat ederek gözetim altına aldırabilirsiniz. Bunun dışındaki akıl hastası ve potansiyel katillerden de çoluk çocuğumuzu, eşimizi dostumuzu ve hatta araçlarımızı bile uzak tutalım, bu akıl hastalarının ne yapacakları belli olmaz, her gün bunların şiddet haberlerini okuyor seyrediyoruz, bunlar bir avuç ve hep aynı azgın tipler.
    tommygun ve espresso bunu beğendiler.

  18. #138
    Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2010
    Şehir
    Beykoz / İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı gerivites adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saldırmıyorlar aslında. İt dalaşı diye birşey var arabalara da yapıyorlar. Yavaşlayıp, durup bir laf atsanız elinizi uzatsanız saldırgan gözüken köpek şaşıracak büyük ihtimalle kaçacak. Kaçmazsa burnunu uzatıp koklayacak kokunuzu aldıktan sonra da kuyruk sallamaya başlayacak. O zaman hadi eyvallah deyip gidebilirsiniz. Bir dahaki sefere de tanır muhtemelen.
    Benzer olay başıma geldi ama öyle olmuyor bazılarında. Cumartesi günü tavukçuyolu şubesine mesai ye gittim. Akşam otoban yolunda trafik vardır diye. Kestirme ara sokaklardan bağlanayım dedim. Karşıda hazırda bekleyen köpek saldıracak biliyorum yavaşladım melül melül birbirimize baktık. Yavaşlayınca hatta yanında durdum. Sevdim ettim sevdirdide. Eeee yola gitçem yavaş yavaş hareket edince yine hırlayacağını anladım bastım uzadım gittim yanından. Kovaladı yine tabi. Öncekiler uzuyordu ama buranın köpeği farklı illa kovalayacak.

  19. #139
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2023
    Şehir
    Giritli
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Hadi foruma kıyak geçeyim...hem de öyle abstract (özet) falan değil, detaylı tam metinlerle...

    TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU(OMBUDSMANLIK) kararı 2019

    https://kararlar.ombudsman.gov.tr/Arama/Download?url=20190306\20722\Yayin\Karar-2019-5546.pdf&tarih=2019-09-02T19:51:01.205116

    2018-2022 yılları arasında aynı konuda 6 farklı karara imza atılmış.

    https://kararlar.ombudsman.gov.tr/Arama

    Anlayacağınız devlet aygıtı sorunun farkında. Yukarıdaki mizantropistler aksine, başvurucunun şikayeti kabul edilmiş, mevzuat çerçevesinde, gerekçeli karar eşliğinde, çözüm önerileri de sıralanmış.

    Tabii tavsiye kararı almak kolay da, sahada bunun pratiğini yerine getirmek o kadar değil. Hele, kamu görevlilerine nereden aldıkları meçhul özgüvenleri ile saldırmaktan çekinmeyen hayvan sever görünümlü şirret bir kitlenin varlığı söz konusu ise.

    Bu tipleri hemen tanıyacaksınız. Güvenli, özgür, yaşanabilir, uygar, temiz sokaklar isteyenleri; cani, katil, psikopat, akıl hastası, ve hatta tecavüzcü diye yaftalamaktan geri durmayan, çoğunlukla problemli sosyopat bir mizantropist kitle. Daha başıboş köpekler tarafından parçalanan çocuğun kanı soğumadan, çocuğu ve ailesini suçlayabilecek kadar gözü dönmüş, aynı yerde hala köpek beslemeye devam edebilen, laf anlamaz, katı muhafazakar, problemli bir zihin.

    https://onedio.com/haber/bir-kadin-ankara-da-kopek-saldirisinda-agir-yaralanan-cocugun-ailesini-sucladi-kopeklere-saldiran-sizsiniz-1191211

    Dayanabilirseniz şu kadını izleyin, vücut dilini analiz edin.

    Bu kadın haklıdır diyen varsa, yeniden buluşuruz...

  20. #140
    yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mart 2018
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Ortadoğu tipi akıl hastalarının en belirgin özelliği her konuyu şiddet ile çözebileceklerini düşünmektir. Ancak bu tür ruh hastası ve psikopatlar sadece gücünün yetebildiği canlılara ve özellikle de çocuklara karşı güç gösterisinde bulunabilirler. Bir sabah kalktığınızda evinizin önündeki ağacı kesilmiş bulabilirsiniz, çünkü bu manyakların hoşuna gitmiyordur, rüya görmüşlerdir ve kafalarında o ağacı hedef haline getirmişlerdir. Ruhlarındaki dizginlenemez zarar verme güdüsüyle hedef bekledikleri her şeye karşı düşmanlık ve kin beslerler. Münferit olayları ve kişisel hastalıklı fikirlerini toplumun ortak paydasıymış gibi kabul ederler daha da acukısı ise buna gerçekten inanırlar.
    Sonraki aşama ise toplumun yumuşak karnı olan, çocuk, kadın, yaşlı mizanseni hastalıklı fikirlerine süslü ve demagojik mizansenlerle dayanak olarak göstermek ve kamuoyu yaratmaya çalışmaktır.

    Bu tipler genel olarak psikopatik ve sosyopat kişilikli, obsesif kompulsif bozukluğu olan, toplum ve doğa için son derece ciddi zarar potansiyeli olan kişiler.

    https://www.egm.gov.tr/haydi-polis
    "Çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek, vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlılığını arttırarak bu mücadeleye paydaş etmek için HAYDİ adı altında bir mobil ihbar aplikasyonu oluşturulmuş ve 28Temmuz2020 tarihi itibariyle hizmete girmiştir."

    Bu kimselerin aksiyon ve eylemleri görüldüğünde veya zarar verme ihtimalleri olduğunda muhakkak ilgili polis birimine bildirimde bulunalım, medeni insanlarız biz, kendimiz müdahale edip ağzını burnunu kırma gibi müdahalelerde bulunmayalım, haklıyken haksız konuma düşmeyelim. Güvenlik güçleri bunların anladıkları dilden konuşmasını gayet iyi bilirler.
    tommygun ve espresso bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)