Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Tanıtım: Motosikletle Gezilecek Yerler..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Pınarlı Köyü



    Şile'nin güzel bir köyü olan Pınarlı, İstanbul'un 97 kilometre uzağında yer alıyor. Motosikletinizle Pınarlı Köyü'ndeki Sardala Koyu'nu ziyaret edebilir ve yeşilin her tonunu barındıran bu beldenin buz gibi sularında yüzme keyfi yaşayabilirsiniz. Muhteşem bir kamp yeri de olan Sardala Koyu motosikletle gezilebilecek yerlerin başını çekiyor.

    Maşukiye



    Kartepe ve Sapanca gölü yakınlarında bulunan Maşukiye, İstanbul'a 120 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Tamamen su üzerine kurulu olan bölge, motorsiklet yolculuğu sırasında eşsiz doğası ile de büyülüyor. Maşukiye'nin tamamı dağdan akan şelale ile çevreleniyor. Suyun kenarında yer alan oteller ve restoranlar, geçirilen tüm zamanlarda suyun sesini kulaklarınızda hissedebilirsiniz.

    Yalıköy



    İstanbul'a 55 kilometre mesafede yer alan Yalıköy, henüz tam anlamıyla keşfedilmeyen yapısı ile dikkat çekiyor. İstanbul'a yakınlığından dolayı günü birlik motorsiklet gezintileri için uygun olan Yalıköy sıfır klora sahip su içeriği ile de ön plana çıkıyor. Genellikle Rum nüfusun ağır bastığı Yalıköy'e giderken motorunuzla birlikte su şişesi almayı unutmayın.

    Kandıra



    Meşhur yoğurdu ile dikkatleri üzerine toplayan Kandıra, İstanbul'a 120 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Motosiklet gezileri için iyi bir seçenek olan Kandıra berrak suları ve doğal güzellikleri ile büyülüyor. Etrafı ormanlarla çevrili olan Kandıra'ya giderken, rüzgârın nefesini yüzünüzde hissedebilirsiniz. Motosikletinizle yolculuğunuz sırasında etrafınızdaki güzellikleri kaçırmayın. Mis gibi havayı ciğerlerinize çekin ve özgürlüğü sonuna kadar hissedin.

    Kemerburgaz



    Günübirlik motor gezilerinin en çok yapıldığı yer olan Kemerburgaz, İstanbul'a yakınlığı ile dikkat çekiyor. Doğal bir banliyö bölgesi olan Kemerburgaz, muhteşem tarihi ile farklı dünyaların kapısını açıyor. Kemerburgaz motor turunuzda meşhur turşusunu tatmayı unutmayın!

    Kıyıköy



    Kırklareli'nin şirin köylerinden biri olan Kıyıköy, İstanbul'a yaklaşık olarak 165 kilometre uzakta yer alıyor. Motor grubunuzla birlikte kamp yapmak için ideal bir seçenek olan bu küçük balıkçı köyü, muhteşem ormanları ve tertemiz denizi ile dikkat çekiyor. Yöresel yemekleriyle de ön plana çıkan Kıyıköy'de mutlaka yemeklerinden tatmalısınız. Yüksek bir tepeye kurulan köyün manzarası da fotoğraf çekmeyi sevenler için eşsiz bir ortam sunuyor.

    Çiğdem Yaylası



    Yaylaya hiç motorsikletle çıkmayı denediniz mi? bu muhteşem deneyim için sizlere önerebileceğimiz en güzel yaylalardan biri de Çiğdem Yaylası. 1500 metre yükseklikte yer alan yayla, ismini kardan sonra açan çiğdem çiçeklerinden alıyor. Temiz havası, muhteşem yeşili ve masmavi gökyüzü ile Marmara Bölgesi'nin eşsiz yaylalarından biri olan Çiğdem, motorunuzla yapacağınız en huzurlu kaçamaklardan biri olabilir.

    Riva



    İstanbul'a 97 kilometre uzaklıkta yer alan Riva, muhteşem kamp olanakları ile motorseverlerin tercih ettikleri rotalar arasında yer alıyor. Masmavi denizi ve kendine özgü doğal güzellikleri ile fark yaratan Riva, özellikle Elmasburnu'nun muhteşem görselliği ile doğaseverleri büyülüyor.

    Kerpe



    Cennete yolculuk olarak tanımlayabileceğimiz Kerpe, İstanbul'a yaklaşık 150 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Sakinliği, huzuru ve dingin atmosferi ile cennetten bir parça olan Kerpe, sizin gibi motor tutkunu sevgiliniz ya da eşinizle muhteşem zamanlara ev sahipliği yapıyor. Kalabalıktan hoşlanmaya doğa tutkunlarının müdavimi haline gelen Kerpe, yeşilin keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

    Kastro



    Tekirdağ'da bulunan ve İstanbul'a 147 kilometre uzaklıkta yer alan Kastro Koyu yol boyunca muhteşem doğası ile motor severlere eğlenceli zamanlar sunuyor. Dişbudak ağaçlarıyla ünlü olan koyun hemen hemen tamamı bu ağaçlarla çevrili. Şelalesi, deresi ve ormanı ile misafirlerini büyüleyen Kastro Koyu, kamp yapmaya elverişli alanları ile bağımlılık yaratıyor.

    Kaynak : http://www.sozcu.com.tr/hayatim/seya...ilecek-yerler/
    twisten, Apices, Gietti17 ve 9 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Reserved...

  3. #3
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı zabuzaretta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Reserved...
    zabuzaretta bunu beğendi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  4. #4
    siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    Istanbul - Bahçelievler
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Çilingoz milli parkınıda ekleyebilirsiniz. Kıyıköyden daha yakın İstanbula ve çilingoza ulaşmadan önceki son 12-13 km de çok güzel virajlar var. Belli bir ücret kaşılığında Çadır yeri, masaları tuvaleti de var hatta restoran ve bakkal da var. Yoluda eskiden bozuk olan kısımları güzel asfalt oldu.

    https://www.google.com.tr/maps/dir/Bah%C3%A7elievler%2F%C4%B0stanbul/''/@41.505803,27.988882,10z/data=!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x14caa4b9ab06c0d7:0xf77 b0704a5b74918!2m2!1d28.824722!2d41.008545!1m5!1m1! 1s0x40a07aafd61c410b:0xc588f82d1f935003!2m2!1d28.2 18821!2d41.5258376

    http://cilingoztabiatpark.com/#!

  5. #5
    yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Nisan 2017
    Şehir
    İstanbul/Kağıthane
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Sigortamıda yaptirim yazı beklemeden çıkıcamda ahh sigorta yok.

  6. #6
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Şu maşukiye çok hoşuma gitti benim..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  7. #7
    ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    güzel olmuş eline sağlık

  8. #8
    frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    eyvallah.....

  9. #9
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    çiğdem yaylası resmi sanki o değil
    çiğdem yaylasında pek bi numara yok birkaç yer ben paylaşayım derleyip toplayıp..

  10. #10
    trattataa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Güzel oldu bu 😊

  11. #11
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Zinde ve uyanık kalmak için, iyi bir antreman yapmak için, belgesel tadında maceralar için....

    Bağcılar...



    Müthiş doğası ile tam bir reflex geliştirici yapıya sahip hayvan eli değmemiş güzide ilçemiz... Yaşamın ve karbonmonoksitin her türlüsünü bol stres altında yaşayabileceğiniz tam bir antreman sahası...

    Esenyurt...



    Allah bildiği gibi yapsın denisilesice, olağan üstü bir mekan, motor sürüş becerileri ve paranoyaklığınızı sınırlarına dek zorlayacak bir parkur... Ölmeden evvel görülmesi gereken yerlerden biri. İbretlik bir vaha...

    Zeytinburnu...



    Her kültürün doya doya yaşanacağı yer.. zamandan başka kavramın olmadığı kunnek geçidi.. Evrimini halen tamamlayamamış türleri barındıran muhteşem bir mekan, Yanlızca belgesellerde gördüklerinize burada doğrudan tanık olacak, heyecanı sağ baldırınızın arkasında sivri bir uç ile yaşayacaksınız.
    cakyol, saltuque, SavageGarden ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

  12. #12

    Üyelik
    19 Mayıs 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Eyvallah üstad

  13. #13
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Şu maşukiyeye ne yapıp edip gideceğim..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  14. #14
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu maşukiyeye ne yapıp edip gideceğim..
    Üstad Nisan sonunda Kastro yoluna git, hatta Allah izin verirse birkaç kişi gidelim. Hayran kalıcaksın. yol Kastro ile bitmiyor. Oraya gidinceye kadar neler var neler. Bir de listeye Mürefte Yi ekle. Onunda muhteşem virajlı ormanlı denizli, bağlı bahçeli yolları var. Ve mürefte hakikatten kafa dinlenecek, yaz aylarında oldukça ekonomik kaliteli erzak bulunan bir yer. Kıyısında yüzyıllık şarap fabrikası var yahu... Tadım serbest, çakıl taşı sesinden dalga sesi dinlemek bedava. Sen git iki kişi çadırını kur senin ayağına kadar beyaz kiraz bile getiren öyle sıcak samimi bir ahalisi var... Yeminle insanı bunaltıcak utandıracak kadar sıcaklığı bulursun. ama balık merakın varsa hiç uğraşma. Akıntı iki yönlü ters kulvarda. Dip balığı yok, kıyıda da yüzey balığı yok. Ama on numara midye var.
    VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR, KADERİNE TERK EDİLEMEZ

  15. #15
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstad Nisan sonunda Kastro yoluna git, hatta Allah izin verirse birkaç kişi gidelim. Hayran kalıcaksın. yol Kastro ile bitmiyor. Oraya gidinceye kadar neler var neler. Bir de listeye Mürefte Yi ekle. Onunda muhteşem virajlı ormanlı denizli, bağlı bahçeli yolları var. Ve mürefte hakikatten kafa dinlenecek, yaz aylarında oldukça ekonomik kaliteli erzak bulunan bir yer. Kıyısında yüzyıllık şarap fabrikası var yahu... Tadım serbest, çakıl taşı sesinden dalga sesi dinlemek bedava. Sen git iki kişi çadırını kur senin ayağına kadar beyaz kiraz bile getiren öyle sıcak samimi bir ahalisi var... Yeminle insanı bunaltıcak utandıracak kadar sıcaklığı bulursun. ama balık merakın varsa hiç uğraşma. Akıntı iki yönlü ters kulvarda. Dip balığı yok, kıyıda da yüzey balığı yok. Ama on numara midye var.
    Yayla la burası çok güzel..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  16. #16
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Napaan yaylada yahu, otlayacan mı.. Bak dediğim yerde yayla mayla ot bok börtü böcek, arı kovan, deniz, tuz. çakıl mıcır, kar... (tövbe yaa) hepücüğü var... valla.. İnek bile sağarsın, mevsiminde oğlak bile çevirirsin, tavşan dersen zaten gani...

  17. #17
    siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    Istanbul - Bahçelievler
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Pürenli - Balıklı - Derebalık- Kardüz Yaylaları , düzce yaylaları. Hepsinde de kamp yapılabiliyor, ayrıca yol üstünde Efteni Gölü de çok güzel ve Güzeldere şelalesi mutlaka görülmeli. Kamp yapacaksanız yiyecek içecek ve malzemenizi yanınıza almanız lazım. Yukarıda hiçbir tesis yok. Yolların güzeldere şelalesinden sonrası stabilize yol ve yaylalar arası da öyle. SS naked yada cruiser ile zor olabilir. Araba ile bile zorlanıan bölümler var. İlkbaharın başları, kış ve sonbaharın sonlarında yollara ağaçlar devrilmiş olabilir. Tüm yaylalara ulaşım sağlayamayabilirsiniz.


    http://blog.campandtravel.com/rotala...rduz-yaylalari

  18. #18
    ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zinde ve uyanık kalmak için, iyi bir antreman yapmak için, belgesel tadında maceralar için....

    Bağcılar...

    https://i.hizliresim.com/1Gz3LY.jpg

    Müthiş doğası ile tam bir reflex geliştirici yapıya sahip hayvan eli değmemiş güzide ilçemiz... Yaşamın ve karbonmonoksitin her türlüsünü bol stres altında yaşayabileceğiniz tam bir antreman sahası...

    Esenyurt...

    https://i.hizliresim.com/pGra0J.jpg

    Allah bildiği gibi yapsın denisilesice, olağan üstü bir mekan, motor sürüş becerileri ve paranoyaklığınızı sınırlarına dek zorlayacak bir parkur... Ölmeden evvel görülmesi gereken yerlerden biri. İbretlik bir vaha...

    Zeytinburnu...

    https://i.hizliresim.com/7yRpBr.jpg

    Her kültürün doya doya yaşanacağı yer.. zamandan başka kavramın olmadığı kunnek geçidi.. Evrimini halen tamamlayamamış türleri barındıran muhteşem bir mekan, Yanlızca belgesellerde gördüklerinize burada doğrudan tanık olacak, heyecanı sağ baldırınızın arkasında sivri bir uç ile yaşayacaksınız.
    eline sağlık bugün bağcıları yeterince gezdim

  19. #19
    waldorf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Africa Twin
    @hachiko

    Eline sağlık.

  20. #20
    Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2017
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    İstanbulda yaşamayanlar çıksın kasıyo 😁


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)