Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Motosiklet hırsızlığı hikayesi..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    Alıntı Muzdarip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polislerin klasik lafları bunlar. Kimi yakalayıp götürmüşler ki savcı da bırakmış? Kanunlar ortada, savcı tüm kararlarını yazılı olarak veriyor. Hırsızın ensesine şaplatıp "yürü git gözüm görmesin seni" deme şansı yok.
    Polisin ne günahı mı var? Ben yazayım günah mı değil mi siz karar verin. Sanılanın aksine hırsız takımında para çok olur. Polis, hırsızı yakaladıktan sonra başlar bir pazarlık. Neticede hatırı sayılır bir miktar para karşılığı hırsızı öyle veya böyle serbest bırakır. Yeri gelir polis sizi tehdit eder şikayetçi olma diye. İşin ucunda para olunca yapılmayacak şey yok.

    Anlayacağınız, konu sahibi arkadaşın cebine girmese de 1000 tl o çocuktan veya ailesinden fazlasıyla tahsil edilmiştir bile.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------



    Allah C.C. nun kanunu bu dünyada mutlu mesut yaşamak için değildir. Ebedi dünyada mutlu mesut yaşamak içindir.
    Bu dünyada mutlu mesut yaşamanın tek yolu var. Güçsüzü ez, sömür, güçlünün yanında ol. Zaten dünyanın %90'ından fazlasının da yaptığı veya yapmak istediği bu.
    bu dedikleriniz çok saçma ve islam dininde böyle bir şey yok.

    sen güçlünün yanında olursan tabii ki de dediğin şeyler olur. önemli olan güçlünün karşısında durabilecek kadar cesaret sahibi olmaktır. güçlünün yanında olmayın, haklının yanında olun.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Bugün şeriat gelsin bizde ki bu ahlakla, eğitimle ŞER olur çıkar... Hangi rejim olursa olsun insanlarda ahlak yoksa çöker... Bugün günümüzde yalan, iftira, kibir, kıskançlık almış başını gidiyor iken şeriat gibi astığı astık, kestiği kestik bir rejimi nasıl düşünürsünüz...
    Bugün bile 10-15 sene haksız yere hapis yatmış bir insanı devlet PARDON diyip salıveriyor. İstediğiniz rejimde ya bi uzvu kesilecek ya idam edilecek hadi buyur bakalım geri getir kolu, bacağı, hayatı... Ayrıca şeriat gelse bugün bizi yöneten hükümetten tutun da muhalefet parti mensupları, vekiller, bakanlar vs... hepsi kolsuz, bacaksız, s.ksiz gezerlerdi... Hee ben buna razı mıyım razıyım... Ama ergenekon ve balyoz davalarında da gördük ki suçsuz insanlar iftiraya uğrayıp cezalandırılabiliyorlar... Şimdi masum oldukları ortaya çıktı da özgürler... Ya idam olsaydı ???
    _chaotic_ bunu beğendi.

  3. #63

    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Yaşadığımız şu dünya hayatında din denen kavram olmasaydı her şey ne güzel olacaktı kimbilir. Dolayısı ile dinci de olmayacaktı. İnsan ilişkileri dinlerle değil ahlak ve vicdan ile sürüp gidecekti.
    RoofRoof bunu beğendi.

  4. #64
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Alıntı Muzdarip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...Allah C.C. nun kanunu bu dünyada mutlu mesut yaşamak için değildir. Ebedi dünyada mutlu mesut yaşamak içindir....
    O halde bu dünyaya uygun bir kanun değil bu bahsettiğiniz Allah'ın kanunu. Ebedi dünyaya çalışan insanlar özgürce uyabilirler kim tutuyor?
    Shrieker bunu beğendi.

  5. #65
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2015
    Bu ülkenin en büyük problemi şeref yoksunluğu
    Milletin çoğu gözünü kapatıp , başını eğmiş kuş gibi ağzına yemegini bekliyor.

  6. #66

    Üyelik
    31 Ağustos 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT07
    Oooo konu nerelere gelmiş buralar hep din hep şeriat olmuş =)

    Ülkenin yönetimine geçerken biz buralara kuru soğan ekmekle geldik.Yokluk yoksulluk nedir biliriz.Garibana muhtaca yardıma geldik.Derman olmaya geldik.Mağdurların yanındayız diyen devlet büyüklerimiz var bizim.Nedense geldiler geleli alt ve orta kesim hergün biraz daha tükenir olurken ülkemizdeki zenginlerin varlığı hayal gücümüzün bile erişemeyeceği noktalara geldi.

    Herkes(zar zor yaşamaya uğraşmak zorunda kalan gariban halk) özellikle fakir acıtasyonu yaparak iktidara gelmiş bir hükümetin yönetimi altındayken kendilerine yapılan haksızlıklardan adaletsizliklerden bahsediyor ve yinede gözünü yummuş ertesi sene aynı kağıdı aynı deliğe atıyor =)

    Benim mağduriyetim çok hafif bir mağduriyet kalıyor özellikle ; maganda kurşunları ,sarhoş zengin çocuklarının lüks arabaları ile ezdiği gençlerin veya okul yolunda tecavüze uğrayıp öldürülen genç kızların yada saçma sapan pusularda karakollarda şehit düşen askerler polislerin yanında.Biz ülke olarak çok mağduruz arkadaşlar.Ve ne yazıkkı mağdurun yanında sloganıyla iktidara gelen büyüklerimizin yönetim dönemi sürecinde dahada mağdur duruma geldik.Bir ev bir araba almak babalarımızın zamanında daha olağan bir olayken bizim jenerasyonda(31 yaşımdayım) hayalden öte gidemiyor.Ve mağdurun fakirin oylarıyla gelmiş olan hükümetimiz din allah kelamlarıyla bizi uyutup zenginlere zenginlik katıyor.Öyle yada böyle bu gerçeği hepiniz en derin yerlerinizde biliyorsunuz ama dile getirmek allahı inkar etmek kadar size katı ve zor geliyor.

    Son olarakta şeriat müslüman falan muhabbetlerinizle alakalı bişey paylaşmak istiyorum buyrun

    https://hulyacayorumlar.wordpress.co...na-bir-mektup/

  7. #67
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2017
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı tolga706 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah ın kanununlarına Şer'i kanun denir. Bu kanunların da ne olduğu bellidir, senin gibilerin işine gelmez çünkü ucunda sana ceza gelebilir. Ortadoğu ve Asyada şer i hükümleri tam olarak uygulayan bir ülke yoktur, bu onların beceriksizliğidir bizi alakadar etmez

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------



    yazdık ya, ekonomik refah seviyesi yüksek diye... okumuyon mu
    Valla dostum araplara sorunca da sen de dine göre yaşamıyorsun.İstediğiniz kadar vadur vudur deyin IŞID'de Allah'ın kurallarına göre yönetiyor.Suudilerde,Pakistan'da Allah'ın kurallarına göre işliyor.Ama hepsinde tecavüz,cinayet gırla.İşinize gelince Şeriat meriat sallayıp tutun biraz zora girince ''abiğğğğğ onlar islamı yaşamıyor abiğğğğğğ''

  8. #68
    Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul-Maltepe
    Motosikleti
    CBR650F
    Bu ülkede ADALET olmadığını hala öğrenemeyen varsa eğer bu konuyu tekrar okusun.
    ADALET'in tecelli etmesi için ZENGİN olmanız gerekiyor bu ülkede.
    Kim bilir o şerefsiz kaç motor çalmıştır. Mal'a zarar vermiştir. Ama bak adresini verip şikayetçi olmanıza rağmen hala dışarıda geziyor...
    Bu ülkede Adaleti gölgeleyen kim varsa, işini hakkı ile yapmayan kim varsa Allah belasını versin. Öbür dünyada şikayetçiyim.
    İşini yapmadığı için Canı yananlar kadar onlarında canı yansın yine yeter..
    Shrieker bunu beğendi.

  9. #69

    Üyelik
    10 Mart 2015
    Motosikleti
    Duke 200
    Direk bimere yaz. Uğraşma bu ülkede memur olmak = yatmak
    Not:memurum

  10. #70
    blacktulip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2008
    Şehir
    Kadıköy
    Motosikleti
    az kaçar,çok yakar.
    Hırsızı polis yakalaması gerekmiyor mu. Ne günlere kaldık.
    Shrieker bunu beğendi.

  11. #71

    Üyelik
    14 Temmuz 2017
    Savcının hırsızı bırakması konusuna bir hukuk öğrencisi arkadaş açıklık getirmişti.
    Hırsızın, daha doğrusu şüphelinin, ki mahkeme tarafında karar verilmediği sürece suçüstü bile yakalansa sadece şüphelidir, yeri yurdu, geliri gideri belliyse vb vs bir takım şartlar karşılanıyorsa savcı tutuksuz yargılanma kararı verebiliyor ve şüpheli şartlı olarak serbest bırakılıyor.
    Bu gün adamı yakaladılar, yarın elini kolunu sallaya sallaya geziyor demek kesinlikle olay kapandı bitti demek değildir. Bu sebeple polislerin "yakalasak da bırakıyorlar" laflarına kesinlikle aldanmayalım. Hırsız bırakılsa bile eninde sonunda mahkemede karşınıza çıkacak ve hakkınızı alacaksınız.

    Kaldı ki, sizin ihbarınızla yakalanan ve şartlı serbest bırakılan biri için karakola gidip adam bana ters ters baktı bile deseniz adamı paldır küldür içeri alırlar. Sizin veya size ait bir mülkün zerresine zarar gelse ilk şüpheli odur. Dolayısıyla bu süre zarfında direk veya dolaylı olarak size zarar verme, sizi rahatsız etme riskine girmez. Bu konuda içiniz rahat olsun.

  12. #72
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    olayı direkt din üzerinden yargılamak da yanlıştır. örneğini Güney Amerika ülkelerinde de hırsızlık ve gasp vakaları oldukça yüksek.

    hırsızlık tamamen eğitimsiz birey ve dengesiz ekonomik gelir dağılımından kaynaklanıyor. birey, ekonomik olarak elde edemediği malı gasp yolu ile elde etmeye çalışıyor. normalde 3-5 bin liraya kolayca elde edilebilecek bir malın fiyatı 15 bin lira gibi yüksek meblağlara çıkarsa hırsızlık vakaları da bir o kadar artar.

    hırsızlığı önlemenin tek yolu iyi yetişmiş bireyler ve dengeli, adil ekonomik gelir dağılımı...

  13. #73

    Üyelik
    05 Haziran 2016
    Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşınızı bilmem ama bu ülke o kanunlarla yönetilirken biz evimizin kapısını kilitlemeden çıkardık, koskoca ilçede 1 tane gece bekçisi yeterdi, koskoca ilde 1 karakol vardı ve 5 polis vardı, küçücük bir adliyesi vardı, kimse kimseye yan gözle bakmazdı. Bu ülkeyi bozan o kanunlar değil, insanlarının sahtekarlığı ve 2 yüzlülüğü, dini ticarete alet hale getirerek islamiyeti bitirmeleridir.
    islamiyetin bittiğini ilk defa duyuyorum. İslamiyet senin kafada bitmiş olmasın

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------

    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla dostum araplara sorunca da sen de dine göre yaşamıyorsun.İstediğiniz kadar vadur vudur deyin IŞID'de Allah'ın kurallarına göre yönetiyor.Suudilerde,Pakistan'da Allah'ın kurallarına göre işliyor.Ama hepsinde tecavüz,cinayet gırla.İşinize gelince Şeriat meriat sallayıp tutun biraz zora girince ''abiğğğğğ onlar islamı yaşamıyor abiğğğğğğ''
    ISID in Allah ın kurallarına göre yönettiğini iddia etmen, Allah ın kurallarından bi haber olman demektir. Allah ın kurallarında; şerefsizlik,tecavüz,hırsızlık,masum insanları öldürme vs. olduğunu ilk defa senden duyuyorum. Her şeriatı duyduğunuzda basiretsiz, bencil ve beceriksiz arapları (günümüzde) örnek verip durmayın. BİZ TÜRKÜZ,BİZ BAŞKA MİLLETLER İLE KARŞILAŞTIRMAYIN.
    şer i kanunları getirmeseler bile en azından var olan cezaları 3 4 ile çarpsalar , baya azalma olcaktır. 0 suç diye bir dünya yok, aza indirme var. 0 zaman motora 3 kilit yerine 2 yada 1 kilit bağlarım. 0 kilitsiz asla bırakmam hiçbir yerde.
    bursalıali bunu beğendi.

  14. #74

    Üyelik
    14 Temmuz 2017
    Alıntı StiF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ülkenin yönetimine geçerken biz buralara kuru soğan ekmekle geldik.Yokluk yoksulluk nedir biliriz.Garibana muhtaca yardıma geldik.Derman olmaya geldik.Mağdurların yanındayız diyen devlet büyüklerimiz var bizim.Nedense geldiler geleli alt ve orta kesim hergün biraz daha tükenir olurken ülkemizdeki zenginlerin varlığı hayal gücümüzün bile erişemeyeceği noktalara geldi.
    Kardeşim, burada siyaset konuşmak istemiyorum ama birkaç satır yazmadan da geçemedim.
    Ben 40 yaşındayım ve çocukluğumdan beri siyasilerden şu yazdığın safsataları bozuk plak gibi tekrar tekrar duymaktan bıktım usandım. Ülkemiz şöyle kötü böyle kötü, haklımız şöyle fakir böyle rezil... Bu sözlerine kanarak başa getirdiğimiz adamlar ülkemizin daha beter içine edip gittiler.
    Laf çok tatava çok ama çözüm nedir desek tıs yok. Neden tıs yok? Çünkü birilerinin ağzından kopyaladığın bu lafların sonu, "Türkiyeyi Türkler yönetemez, Türklerden hiç bişey olmaz, en iyisi birilerinin kölesi olalım." demeye çıkıyor da o yüzden. Şimdilik bunu söylemek için erken, dolayısıyla o kısım kem kümle, laf kalabalığıyla geçiştiriliyor genelde.

  15. #75
    sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Superlight200
    Esenyurt istanbulun kanseridir. Butun pislikler at hirsizlari esenyurtta yasar %70inden fazlasi hirsiz ve tozcudur.

    Marketin ustunde oturuyormus ne guzel adreside var git kundakla evini icin sogur. Ben o pici komalik etmeden birakmazdim.

    (Tipinde meymenet yok zaten bunlarin sac tipleride aynidir. Birinin esenyurtlu oldugunu anlamak icin sac modeline bakin at hirsizi gibi dolasir bunlar)

    Bende bahcesehirde yasiyorum bu esenyurtlu soytarilarin ne oldugunu cok iyi biliyorum bazen canima tak ediyor savas cikarsa ilk esenyurtu vururlar insallah diyecek seviyeye getirdi bu it soylari.

    Esenyurta girmemeye calisin. Bir ara esenyurtta kirmizi isikta duran tum araclar kapilarini kitlerdi oyle pis bir yer burasi.

  16. #76

    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Alıntı tolga706 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    islamiyetin bittiğini ilk defa duyuyorum. İslamiyet senin kafada bitmiş olmasın

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------


    ISID in Allah ın kurallarına göre yönettiğini iddia etmen, Allah ın kurallarından bi haber olman demektir. Allah ın kurallarında; şerefsizlik,tecavüz,hırsızlık,masum insanları öldürme vs. olduğunu ilk defa senden duyuyorum. Her şeriatı duyduğunuzda basiretsiz, bencil ve beceriksiz arapları (günümüzde) örnek verip durmayın. BİZ TÜRKÜZ,BİZ BAŞKA MİLLETLER İLE KARŞILAŞTIRMAYIN.
    şer i kanunları getirmeseler bile en azından var olan cezaları 3 4 ile çarpsalar , baya azalma olcaktır. 0 suç diye bir dünya yok, aza indirme var. 0 zaman motora 3 kilit yerine 2 yada 1 kilit bağlarım. 0 kilitsiz asla bırakmam hiçbir yerde.
    "Biz Türküz" diyorsun da;
    Arap gibi yaşıyorsun, arap gibi evleniyorsun, arap gibi gömülüyorsun, verdiğin selam bile arapça, bir arap bedevisinin yalanlarının peşinden gidiyorsun,

    "Biz Türküz" diyorsun ama Türkçülüğü unutmuş ümmetçi olmuşsun.

    Arap hayranlığın, arapçılığın öylesine had safhada ki, sana milliyetini sorduklarında bile, milliyetinden ırkından bahsetmeye çekiniyor ve utanıyorsun, bunun yerine hayranı olduğun dini gururla söyleyebiliyorsun.

    Ben Türküm diyemiyorsun. Çünkü içinden gelmiyor. Ama her yerde Ben müslümanım diyebiliyorsun.

    Din elden gidiyor dediklerinde satırı alıp koşacağına eminim. Ama Türklük elden gidiyor dediklerinde de kılını kıpırdatmayacağından da eminim.
    zabuzaretta bunu beğendi.

  17. #77
    fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2010
    Şehir
    alanya
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Geçmiş olsun,sen hırsızın feto ile bağlantısından şüpeliniyorum,fetonun propagandasını yapıyor diye Bimere dilekçe versen,PÖH,MİT,JÖH,hepsi birlikte binlerce kolluk kuvvetleri opreasyon yapardı,yerin 70 kat altını,pirenin girmeyeceği deliğe bakarlardı
    Bu şekilde hırsızı kovalamışsın,hırsıza bir şey olsa,bu sefere seni mahkemelerde süründürürlerdi,malum adalet sistemi,hırsızdan yana
    Gelelim yurt dışına,bizde sözde müslüman devletiz(kamera,televizyon ve gazeteler önünde)

  18. #78
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2017
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı tolga706 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    islamiyetin bittiğini ilk defa duyuyorum. İslamiyet senin kafada bitmiş olmasın

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------


    ISID in Allah ın kurallarına göre yönettiğini iddia etmen, Allah ın kurallarından bi haber olman demektir. Allah ın kurallarında; şerefsizlik,tecavüz,hırsızlık,masum insanları öldürme vs. olduğunu ilk defa senden duyuyorum. Her şeriatı duyduğunuzda basiretsiz, bencil ve beceriksiz arapları (günümüzde) örnek verip durmayın. BİZ TÜRKÜZ,BİZ BAŞKA MİLLETLER İLE KARŞILAŞTIRMAYIN.
    şer i kanunları getirmeseler bile en azından var olan cezaları 3 4 ile çarpsalar , baya azalma olcaktır. 0 suç diye bir dünya yok, aza indirme var. 0 zaman motora 3 kilit yerine 2 yada 1 kilit bağlarım. 0 kilitsiz asla bırakmam hiçbir yerde.
    Aynı şeriat Osmanlı'da da vardı.Balkanlara bak bakalım kaç tanesini tecavüz etmişiz.Her şey cemaat evlerinde öğretilen kadar güzel değil.İslam vahşi bir dindir.İstediğiniz kadar bir yerlerinizi yırtın.İslam'la yönetilen her ülke hep yağmalamıştır,''cihad'' diye milleti kılıca dizmiştir.
    fz6_fazer ve zabuzaretta bunu beğendiler.

  19. #79
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı şeriat Osmanlı'da da vardı.Balkanlara bak bakalım kaç tanesini tecavüz etmişiz.Her şey cemaat evlerinde öğretilen kadar güzel değil.İslam vahşi bir dindir.İstediğiniz kadar bir yerlerinizi yırtın.İslam'la yönetilen her ülke hep yağmalamıştır,''cihad'' diye milleti kılıca dizmiştir.
    yavrum öyle diyorsun da, mesela şu anda amerika dünyayı sömürüyor. kılıçla değil fakat bilimle sömürüyor. ha keza ingiltere de aynı şekilde. bunlar kendi içlerinde inanılmaz demokratik, inanılmaz saygılı, hukuka önem veren topluluklar. fakat sözkonusu sömürü olunca babasını bile keser bunlar.

    eşek olana semer vuran çok olur. eşek olmayalım, kendimize semer vurmaya çalışanı elbirliği ile bertaraf edelim.

  20. #80

    Üyelik
    05 Haziran 2016
    Alıntı fenerbahceli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Biz Türküz" diyorsun da;
    Arap gibi yaşıyorsun, arap gibi evleniyorsun, arap gibi gömülüyorsun, verdiğin selam bile arapça, bir arap bedevisinin yalanlarının peşinden gidiyorsun,

    "Biz Türküz" diyorsun ama Türkçülüğü unutmuş ümmetçi olmuşsun.

    Arap hayranlığın, arapçılığın öylesine had safhada ki, sana milliyetini sorduklarında bile, milliyetinden ırkından bahsetmeye çekiniyor ve utanıyorsun, bunun yerine hayranı olduğun dini gururla söyleyebiliyorsun.

    Ben Türküm diyemiyorsun. Çünkü içinden gelmiyor. Ama her yerde Ben müslümanım diyebiliyorsun.

    Din elden gidiyor dediklerinde satırı alıp koşacağına eminim. Ama Türklük elden gidiyor dediklerinde de kılını kıpırdatmayacağından da eminim.
    benim adıma konuşma hakıkını sana kim verdi, pislk insan

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olayı direkt din üzerinden yargılamak da yanlıştır. örneğini Güney Amerika ülkelerinde de hırsızlık ve gasp vakaları oldukça yüksek.

    hırsızlık tamamen eğitimsiz birey ve dengesiz ekonomik gelir dağılımından kaynaklanıyor. birey, ekonomik olarak elde edemediği malı gasp yolu ile elde etmeye çalışıyor. normalde 3-5 bin liraya kolayca elde edilebilecek bir malın fiyatı 15 bin lira gibi yüksek meblağlara çıkarsa hırsızlık vakaları da bir o kadar artar.

    hırsızlığı önlemenin tek yolu iyi yetişmiş bireyler ve dengeli, adil ekonomik gelir dağılımı...
    eline sağlık

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı şeriat Osmanlı'da da vardı.Balkanlara bak bakalım kaç tanesini tecavüz etmişiz.Her şey cemaat evlerinde öğretilen kadar güzel değil.İslam vahşi bir dindir.İstediğiniz kadar bir yerlerinizi yırtın.İslam'la yönetilen her ülke hep yağmalamıştır,''cihad'' diye milleti kılıca dizmiştir.
    çok mantıklı; zaten 1. ve 2. dünya savaşlarını müslümanlar çıkardı, 4.5 milyon yahudiyi gaz odalarına atanlarda , kızıldereli soyunu bitirenlerde , vietanım yarısını bitirenlerde, afrikayı sümürenlerde,cezayirde 1 milyonu katledenlerde....yaz yaz bitmez bunlar hep müslümanlardı.
    ha bi de arakanda müslümanları katledenler BUDİST KILIĞINA GİRMİŞ MÜSLÜMANLAR.... AH ŞU MÜSLÜMANLAR YOK MU


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)