Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dur' İhtarına Uymayan Motosiklet Sürücüsü Önce Polise Sonra Otomobile Çarptı.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    BURDUR'da, motosikletle aşırı hız nedeniyle radara giren 29 yaşındaki Murat Yalçın, önce 'dur' ihtarında bulunan polis memuru H.V.'ye çarptı, sonra bir otomobile çarparak refüje savruldu.



    Dur' İhtarına Uymayan Motosiklet Sürücüsü Önce Polise Sonra Otomobile Çarptı, System.String[]
    BURDUR'da, motosikletle aşırı hız nedeniyle radara giren 29 yaşındaki Murat Yalçın, önce 'dur' ihtarında bulunan polis memuru H.V.'ye çarptı, sonra bir otomobile çarparak refüje savruldu. Kazada, polis memuru H.V. ve Murat Yalçın yaralandı.

    Ankara'dan Antalya yönüne seyreden 3 kişilik motosikletli grup, saat 11.00 sıralarında Antalya- Burdur karayolunda hız ihlali yapınca radara girdi. Polis ekipleri, hız ihlali yapan motosiklet sürücülerini Burdur Organize Sanayi Kavşağı'nda durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan 3 sürücü motosikletleriyle kaçmaya başladı. Bu sırada gruptan Murat Yalçın'ın kullandığı 06 BH 0809 motosiklet kontrol noktasındaki polis memuru H.V.'ye çarptı. Buna rağmen durmayan sürücü, Bülent Ecevit Bulvarı'nda Özgür Nas yönetimindeki 34 BV 2580 plakalı otomobile yandan çarparak refüje yuvarlandı. Motosikletle sürüklenen ve başında kaskı bulunan Murat Yalçın, sol bacağından yaralandı.

    Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği polis memuru H.V. ve Murat Yalçın ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yalçın, tedavisinin tamamlanmasından sonra işlemleri için polis merkezine götürüldü. Murat Yalçın'a 5 bin 439 lira trafik idari para cezası yazıldı. Yalçın'ın ehliyetine de son bir yılda üç kez 100 üzerinde ceza puanı alması nedeniyle el konuldu.

    Motorcu gruptan İlker İleri de ikinci kontrol noktasında yakalanırken, kaçan diğer motosikletlinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

    Kaynak : Son dakika
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    20 Temmuz 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Pulsar NS200 ABS-TNT250-MT25
    Beter olsunlar
    efendy06, computeus ve Cevdet61 bunu beğendiler.

  3. #3
    hardy1234 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mayıs 2017
    Son yılda üç kez yüz vay be. İnşallah Bidaha alamaz psikologa filan gider..
    computeus bunu beğendi.

  4. #4
    BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2008
    Şehir
    Burası İstanbul Hacı!
    Motosikleti
    HİLTİ
    polisten kaçıyorsan mutlaka bir halt işlemişindir. oh olsun. keşke boynu kırılsaydı

  5. #5

    Üyelik
    09 Temmuz 2017
    Şehir
    Bakırköy İstanbul
    Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    Allah ıslah etsin...demek isterim, beddua tehlikeli iş İslamiyet'te , o karaktersiz herif sorumsuzdur vs. Her insan hata yapabilir ve kanunlar çerçevesinde cezasını çeker. Binlerce plakasiz motor dolaniyor yollarda , ve bilhassa tatil yerlerinde ve büyük çoğunluğu hirsizların altında jandarma-polis görmüyormu halkın gördüğünü. Bu kişiler plakası ile yasal malı ile suç işliyor ve cezası belli , yaa bu soyu bozuklari kim kodese tıkıyor veya yüksek caydırıcı cezalar kesiyor, kimileride motorculara uygulanan son günlerdeki ön yargıyı görmezden gelmekte ısrar ediyor. Hayırli bayramlar .

  6. #6

    Üyelik
    02 Eylül 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bu olayda kaçanları desteklemiyorum ama tek suçları radara girmekse ve çarptıkları polis memuru dursunlar diye önlerine geçmeye,eliyle tutmaya çalıştıysa tamamen kendi hatası.

  7. #7
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Haberi okumadan olduğu gibi alma konusunda kendini aşarak sayfa kodlarını bile bizlerle paylaşan sevgili mustiye kocaman alkış.

    String bölümü sayesinde giriş ve içerik kısmını farklı değişkenler olarak tanımlayıp bunları sayfaya toplama yaparak bastıklarını ve haberin sürekli aynı şeyi neden tekrar ettiğini anlamış bulunuyoruz.

    Başka bişey de olabilir gırgır yapıyorum ama musti gözünü Seveyim aldığın haberleri gönder tuşuna basmadan önce bir kez oku.

    Hem polis kardeşimize, hem de trafik canavarı motosiklet sürücüsü kardeşimize geçmiş olsun.

    Polislerin yolun ortasına fırlayarak motosikletlerin önünü kesmeye çalıştıkları bildiğimiz sıradan olaylar.
    Görev bilinci ile mermiye de kafa atılabilir tabi ama evde sizi bekleyen sevdiklerinizi düşünerek hareket etmekte fayda var.

    Hız yaptı diye kimsenin ölmesi gerekmez.

    O polisi yolun ortasına korunmasız bir şekilde çıkmaya zorlayan mercii ve sisteme de iki çift lafım var ama seneye tekrar Türkiye'ye gitme planım olduğu ve geriye seneler sonra dönmemek için susma hakkımı kullanıyorum.

    Ayrıca ortalığın anasını belleyip bir polis memurunu yaralayan ve başka bir araca zarar veren bu elemana sadece beşbin küsür lira ceza veren kanun yapıcılarımızı gözlerinden öperim.
    xawa ve mgora bunu beğendiler.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)