Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Derbi ETX150

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Matasah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2013
    Şehir
    Balıkesir
    Merhabalar derbi etx150 almaya niyetlendim fakat kullanıcısı okadar cok değil o yuzden sizlerin fikrinizi aliyim dedim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    16 Haziran 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Beat
    Bir ara bende niyetlendim ama bu kısmet oldu.İnsan alana kadar bir sürü araştırma cart curt bir şeyler yapıyor ve o zamana kadar binlerce şey geçiriyorsun aklından.1 2 Güne fikrin değişir zaten.Ben de crosstan banşladım aklına ne gelirse ... daha sonra yavaş yavaş düşürdüm en son scooterin yeteceğini düşünüp kymco agility city ile beat arasında kalıp agility city nin yan ilçede olmasından dolayı vazgeçmek zorunda kaldım.

    Özet:İhtiyacın yoksa şekil şukul olsun diye görüntüye para verme ama ben küçük patika,dağ gezilere çıkarım falan diyorsan bu seni gittiğin yere kadar götürür diye düşünüyorum. Çevremde kullanılan bir motosiiklet değil. Şehir içinde kullanacaksan gerekli de değil bence.

    İyi akşamlari.

  3. #3
    Matasah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2013
    Şehir
    Balıkesir
    fikrimin değişeceğini hiç sanmıyorum ama kötü,vasat denilen bi motosiklet de almak istemem çoğunluğu şehir içinde kullanıcam ayda,yılda bi denk gelirse patikaya girerim oda keyif için olursa olur.Çok aydınlatıcı fikir verici yorumlar bulamadım burda fikirleri merak ettim ki kimseninde bi fikri yok sanırım konu bu kadar sönük kaldığına göre

  4. #4

    Üyelik
    16 Haziran 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Beat
    Tercihin gerçekten güzel.İtalyan ortaklığı varmış aprilia mı yalan söylemeyeyim,kötü olacağını hiç sanmam.Sokaklarda aynı motorları görmekten sesinden tanır olduk.Farklı görüntü,farklı tarz,farklı fikir,farklı inanç,farklı düşünceler olması her zaman iyidir.İyi akşamlar.

  5. #5
    Matasah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2013
    Şehir
    Balıkesir
    Düşünceleriniz için teşekkürler daha fazla destek oldunuz

  6. #6
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    bende askerdeyken çok araştırmıştım 2014 yılında ortaya çıktı bu motor.bende arazi tipi olana bayıldım o zaman 4.500tl 0 km veriyorlardı.paramı vs ayarladım ama kimseye danışmamıştım.daha sonra çevremde motordan anlayanlar bundan sonra ne alıcaksın vs farklı sorularla almaktan vazgeçirdiler beni.vazgeçme sebebim satamamak dı.alıcısı olmadığından muhtemelen çok zor elinden çıkartıcaksın o yüzden daha mantıklı bir motor al öğren sonra yükselt dediler bende öyle yaptım.2 3 sene sürerim falan demiştim bende ama öyle olmuyormuş.3 senede şu an 3.motorumdayım.motor hakkında hep iyi şeyler okudum duydum.italyan üretimi değil ama dayanıklı ve yeteri kadar kaliteli olduğnu söylediler.çok fazla kullanıcısıda yok o yüzden 1.elden bilgi edinmek zor.şu an zaten derbi değil spada adı altında bu motor satışa devam ediyor.o konu hakkında hiç bir bilgim yok ama derbi olanlar muhtemelen daha kalitelidir.parça sıkıntın olabilir.kronik bir sıkıntısı olduğunu okumadım ama bilinmiyor gözüyle bakabilirsin.bana sorucak olursan bence artık alsammı almasammı aşamasını çoktan geçti çünkü motor satılmadı piyasaya dağılmadı.tutulmadığı için ben almanı tavsiye etmiyorum.yada çok uygun fiyattan pazarlığını edicek son kullanıcısı olucağına kesin gözüyle bakıp alıcaksın.

  7. #7

    Üyelik
    16 Haziran 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Beat
    Bu arkadaş Ali,Veli,ben,sen değil.İnsan sevdiği mesleği yapmalı gibidir istediği motoru seçmek.Ben piyasa daha rahat diye agility city den vazgeçip Beat aldım.Allaha şükür bi şey çıkarmadı ama her city görüşümde kötü hissediyorum.

    Matasah,Piyasayı boşver.Hoşuna gittiyse bekleme.Sen motoru satıcağın kişiye almıyorsun,kendine alıyorsun.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------

    Alıntı Matasah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşünceleriniz için teşekkürler daha fazla destek oldunuz
    Sağolasın.İnşallah memnun olacağın bir seçim yaparsın

  8. #8
    Matasah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2013
    Şehir
    Balıkesir
    Piyasayı belirleyenler kullanıcılar değilmi? 4 sene öncede konu açıldığında o bu su motor diye gelen yorumlarin hemen hemen hepsi stabil olan yorumlardı neyse konudan uzaklasmadan evet daha cabuk elimden çıkartabileceğim daha yaygın kullanilan servis aği olan motosikletler tercih edebilirim fakat her kullanisimda keyif alamadiktan sonra inip binirken o heyecani yasamadiktan sonra pekte bi anlami olduğunu düşünmüyorum. Kronik sorun olarak sadece boşa gecirirken var diye biliyorum. Spada adı altında satışa devam ediyor aşaği yukarı aynı ama nedense cok icime sinmedi belkide isimden bilinmez . Ne biliyim arkadaşında dediği gibi kendime alıyorum satacağım kişiye almıyorum, belki keşke belkide iyiki diyicem onuda zaman göstericek


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)