Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yediemin Depoları Doldu Taştı..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500


    TORBALI’da yaz aylarında artan motosiklet kazaları ve motosiklet kullanımına ağırlık verilen denetimlerle birlikte yediemin depolarında yer kalmadı. İlçedeki yediemin depoları deyim yerindeyse ağzına kadar motosikletlerle doldu taştı. Adeta motosiklet mezarlığına dönen yediemin depolarındaki araçların kimse yüzüne dahi bakmıyor. Yedieminde atıl şekilde duran motosikletler aynı zamanda ülke ekonomisinde de kayba neden oluyor.

    “DAHA ÇOK MOTOSİKLETLER GELİYOR”

    Yaz sezonu içerisinde daha çok motosikletlerin yediemin depolarına geldiğini belirten Korkmaz Yediemin Depo sahibi Ali Serkan Korkmaz, “Yaz aylarında bize daha çok motosikletler gelmektedir. Kazaya karışan motosikletler, burada genellikle hurdaya ayrılıyor. Vatandaşlarımız çoğunlukla araçlarını alabilmek için önce trafik cezalarını ödeyeceğini konusunda yanlış bir algı edinmiştir. Trafik cezası yediemin deposundan alınacak araçlar için engel değildir” şeklinde konuştu.

    DENETİM DEVAM EDİYOR

    Yediemin depolarındaki yoğunluğun yanı sıra ilçede motosikletlere yönelik rutin denetlemeler devam ediyor. Yapılan denetlemelerde sürücülerin kimlik kontrolleri yapılıyor. Bununla birlikte kasksız sürücülere trafik polisi ve jandarma ekipleri geçit vermiyor. Yetkililer, motosiklet sürücülerini kask takmaları konusunda hususi olarak uyardı. Yetkililer, “Motosiklet kazalarında kasksız sürücülerin daha kötü bir şekilde yaralandığı bilinmektedir. Bu nedenle motosiklet kullanan vatandaşlarımızın kask takmaları hayati önem taşımaktadır” diyerek bilgiler verdi.

    Kaynak : Yerel Basın..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Bazen çok acayip motorlar dusuyor buraya ama ruhsatsız anahtarsız satışa çıkatılıyor, bunun ne gibi zorlukları yada prosedurleri var?

  3. #3
    uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2017
    Şehir
    İstanblue
    Motosikleti
    09
    Taşsın taşsın. biz salağız zaten sigortaya boşuna 500lira para veriyoruz, gününü aksatmadan boşuna vize yaptırıyoruz, bosuna kask-mont kullanıyoruz birtek bunlar akıllı. Böyle haberleri gördükçe moralim yerine geliyor. Denetimlerin artması dileğiyle
    Potenza, EmirE, hknzrdm ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #4
    levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Motosikleti
    ......
    Bu araca biniyorsan gerekliligi neyse yapacaksin kardeşim,yok oyle 2bine plakasiz motor aldim gezeyim,nerde durak orda birak.sigortadir,bandroldur,muayenedir neyse o,daha az evvel,işiklarda durdum plaka yok,far yok,stop yok kask zaten yok tapa gaz geçti yanimdan.uygulamalara tam gaz devam.
    EmirE bunu beğendi.

  5. #5
    hknzrdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2016
    Şehir
    Antalya <-> İstanbul
    Motosikleti
    Honda NT700V Deauville
    Haberin bağlantısı şu;
    http://torbaliege.net/haberler/5145/...ldu-tasti.html

    Kaydedeyim bir yere de, zırt pırt karşımıza çıkan "ehliyetsiz kullansam bi' şey olmaz di mi?", "ama sigorta pahalı, niye ödeyeyim?", "ehliyet tutmuyo ama 4200 cc ile 400 km gazlasam ne olcak ki?" tadında denyo sorulara cevaben ekleyebileyim.

    Bunca adam keriz, gerizekalı, bir bunlar zeki zaten.
    Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)