Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Bayram Tatilinde Rotalarınız

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Gündüz bi kaç yere gidip bayramlaşacağım sanırım izmite tüyerim biraz gezineyim oralarda ...Akşama iki tek alır gene ziftlenir yatarım :D
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62

    Üyelik
    18 Mart 2017
    Benim tatil bitti. 978 km ile kazasız belasız sonlandırdım. Sıcak hariç herhangi bi sıkıntım olmadı. 110 cc bu sıcakta elinden geleni yaptı.




  3. #63
    Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul/Levent
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Merhabalar, anne baba bayramlasmasi icin motoru garaja koyup, isranbul'dan cinarcik'a aracla geldik. Buradan cuma sabahi cikip birkacgun erdek selcuk kamping yapacagiz. Oradan canakkale ve ezine yakinlarinda sonra bademli koyu ve asos behram koyu, sarimsakli civari ve son dikili ile biten 10-15 gunluk planim var. Bu rotada aile ile kalabilecegim temiz camping alani tavsiyelerinizi rica ediyorum. Saygilar.

  4. #64

    Üyelik
    31 Aralık 2016
    Şehir
    Bursa/Mudanya
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Superboy
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir tek ben mi köpek gibi çalışıyorum
    Motosiklet parasını çıkarmak için çalışıyorum yoksa işin yüzüne bile bakmam

  5. #65
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2011
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    İstanbul gelibolu 750 km git gel 2 kişi an itibari ile sonlandı

    Güzel gezi oldu bizim için.

  6. #66
    sedat karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Nisan 2017
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    Bmw K1200 gt
    bende şuraya bırakayım da gitmeyi düşünen arkadaşlara faydası olsun.

    ilk gün sakarya dan bozcaadaya geçtim , soluksuz 500 km, beynim yandı. 2 gün ada camping ti sanırım orada kaldım ,gayet nezih ve temiz bir kamping diyebilirim. Yemek fiyatları biraz pahalı olmasına rağmen biranın 10 lira oluşu tebessüm ettirmedi değil hani

    ikinci gün bozcaada dan ayvalığa geçtim , çamlık kamping te kalayım dedim ama bütün ruhsal imkanlarımı zorlamama rağmen beceremedim. Arkadaşın sevgilisi yada her neyse telefon konuşmasını bir 10 dk bekledikten sonra öpüp vedalaştı ve göz göze geldik , nasıl desem gülsem mi ağlasam mı bilemedim. neyse belki bende 41 derecede 2 saat motosiklet kullanınca sıcaktan gerilmiş olabilirim bilemiyorum. sabah güneşi almayan bi yer var mı acaba dedim demez olaydım , güneş sana arkadan mı vursun abi dedi espirik yaptı bakteri.annen seni yapacağına bi çeşme yaptırsaymış daha hayırlı olurmuş dedim anlamadım dedi , kalk bidaha otur anlarsın dedim bende sinirlendim neyse uzarmim , gitmeyin abi berbat ötesi bence.

    asıl bomba şu , hemen kaskı montu eldiveni hızlıca giyip uzaklaştım , saat 18:45 civarıydı , nereye gitsem naapsam derken dikiliye geçmeye karar verdim. Badem li köyü nde deniz camping diye bi kamp alanı tavsiyesi gelmişti ekşiden , bi bakayım dedim (zaten tecavüz kaçınılmaz bari zevk al dedim ne çıkarsa bahtına artık). kamp alanına girişte sağolsun hayalet gibi çıkan köpek işettirmedi değil , aklımı aldı namussuz , yaşlı bi çift karşıladı beni çok tatlı insanlardı yardımcı oldular buradan teşekkür ediyorum kendilerine . kamp sahibi erdoğan abi harika bir insan , oldukça mütevazi , parayı çok sorun etmeyen , eşinin yaptığı keki çadırıma getirip ikram eden biri bayıldım aurasına . kamp alanı geniş ferah , çadırlar dip dibe değil ve denize sıfır , sıfır derken bildiğin sıfır yani adımla 3 adım , yazıyla da 3 çay 1 tl su 1 tl bira 9 tl ki bu fiyatlar diğer ve daha önce kaldığım kamp alanlarına göre oldukça mütevazi. yolları güzel ve keza denizi muhteşem , berrak pırıl pırıl . Bademli köyü ile ilgili internetten oldukça bilgi bulabilirsiniz , ben biraz kamp alanlarını ve fiyatlarını yazmak istedim. buradan karaburun mordoğan yapıp dönücem inş .

    herkese kazasız belasız tatiller dilerim.
    Mustaphalanx bunu beğendi.

  7. #67
    Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul/Levent
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Bu, benim isime yarar, cok tesekkurler.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)