Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TEKNOTAKİP ALIP KULLANAN VARMI

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    interstate60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mayıs 2017
    Motosikleti
    IRON883
    ya jammerla sinyali kestiği an telefonuna zaten mesaj gelir eğer yakındaysan diirek koş


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    04 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax
    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SinoTrack benim kullandigim cihaz. Satici arkadasin adi JASON. Bi görüsün. Ama imei atmayabilir cihaza

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 04:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:43 ----------



    Adamlar onu da düsünmüs hocam. Anti jammerli modeller de mevcut. 5 USD daha pahali sadece.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 05:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:46 ----------



    Hocam ben çin mali gpsi kullanan birisi olarak size cevap vereyim o zaman. Madem cevap istiyorsunuz.

    1. Motor hareket etmedi diye 2 günde aküyü bitirmeyecek, cünkü ; cihazlarda veri gönderme araligini siz ayarliyorsunuz. Araç calismadigi zaman bana 15 dakikada, 30 dakikada veya 1 saatte 1 veri gönder diyosunuz. ( bana derken server'a tabi ki. size her yarım saatte bir bildirim veya sms atmıyor. ) Kontaga da bagladiginiz icin. Motor stop ettikten bir süre sonra direk kendini kapali moda aliyor.

    2. Bütün takip cihazlarinin %90inda web arayüzü ve uygulamasi mevcut. Hem android hem ios icin. ( sadece sms ile konum almiyorsunuz yani. )

    3. Harita olarak yine %90 google maps, yandex harita kullanir. Yillar once yüklenmis haritalar degil tabi ki.

    4. Start stop dediginiz olay sadece 5 bacakli röleye bakar. Bazi gps modelleri uyumlu, bazilari uyumsuz. Uyumsuzlar 20 USD. Uyumlular da 25 30 USD maximum. Sadece sms ile degil. hem uygulamadan hem de web sayfasi uzerinden de durdurabiliyorsunuz.

    Oldu ki hirsiz gpsin yerini biliyor. hic birsey yapmadan motosikleti hareket ettirmeden cihazin kablosunu kesti. En gec 1 dk icinde cihaz sizi ariyor zaten. Bataryalari mevcut. 2 sekilde gosterir 1. 0-100% 2. 0-5 seviye olarak. Cihaza mesaj atinca zaten size batarya seviyesini gösterir. Ben bir kac fotograf yükliyeyim size.

    ( Bu arada sanki teknotakip dusmani gibi gözüküyorum, ama kesinlikle alakasi yok. Keske fiyatlari makul olsa da her motosikletli alabilse. Kimine göre yuksek rakam. Hemen hemen 1 asgari ucrete esdeger)
    Takip sisteminin her türlüsünü severim


    WEB SAYFASI
    https://s9.postimg.org/6hb3l49zj/image.jpg

    UYGULAMA
    https://s9.postimg.org/t7a8e3t73/Ads_z.jpg

    WEB
    https://s9.postimg.org/kqaq36oi7/Ads_z2.png

    SMS ( BATARYA SEVİYESİ 0-5 ARALIĞI)
    https://s9.postimg.org/6l4x1dfgv/Scr...524-054024.png

    SMS ( BATARYA SEVİYESİNİ GÖSTERMEK İÇİN EKLEDİM. BAŞKA BİR TAKİP CİHAZININ MESAJI BU DA) BAT. (0 -100 )
    https://s9.postimg.org/yzacl930v/Scr...524-054100.png


    resim
    Bu sinotrack'e imei yüklemezse pasaporta kayıt yaptırmak gerekecek sanırım. Pilli olan modeli motor çalışmadığında kaç gün gidiyor acaba?

  3. #43
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2010
    Şehir
    Alanya - Ankara
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Eger imei yuklenmezse pasaport kaydi yaptirmak lazim. Arti 130 tl ucreti var.
    Pil olayina gelince icinde 150mAh batarya var.Ellerimizdeki akilli telefonlarda minimum 3000 mAh batarya mevcut. 20 de 1i. Sürekli veri gonderme ile ornek veriyorum 15 dakikada bir. Sarji 6 saat gider.uyku modunda 12 güne kadar cikabiliyor bu. Ama aküye bagladiginiz icin. Pil bitme gibi bi sorunu yok. Uydu olarak (GPS/Glonass/Galileo/Pusula ) 4 uydudan veri alarak size gönderiyor.

  4. #44

    Üyelik
    18 Ağustos 2014
    Bende 2 haftadir kullaniyorum tekno takip. Son derece memnunum. Tavsiye ederim.
    Bu gps dediginiz donanim + yazilim işi. Çine gide gele gözleri çekikleşmiş bir kardeşiniz olarak belirtmek isterim ki. Tekno takip hem donanim hem yazilim olarak üst segment. Para verirsin ama akşam rahat uyursun. Durum müsait degil ise takmamak yerine ekonomik ali express çözümleride bir çok beladan koruyacaktır.
    GT250rAlanya bunu beğendi.

  5. #45
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2010
    Şehir
    Alanya - Ankara
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Alıntı mchi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 2 haftadir kullaniyorum tekno takip. Son derece memnunum. Tavsiye ederim.
    Bu gps dediginiz donanim + yazilim işi. Çine gide gele gözleri çekikleşmiş bir kardeşiniz olarak belirtmek isterim ki. Tekno takip hem donanim hem yazilim olarak üst segment. Para verirsin ama akşam rahat uyursun. Durum müsait degil ise takmamak yerine ekonomik ali express çözümleride bir çok beladan koruyacaktır.
    Bu kış bende ordayim bi sıkıntı cikmazsa bakalim. Ama sadece gezmeye. Ticaret kısmı icin büyük oynamak getekir.
    mchi bunu beğendi.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

  6. #46

    Üyelik
    31 Ocak 2017


    Facebook'ta gezinirken böyle birşeyle karşılaştım. Kullanan veya deneyen var mı acaba? Fiyatlar Teknotakip'e göre daha uygun.

  7. #47

    Üyelik
    04 Kasım 2017
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    KTM250 RC
    Hocam uzun süredir kullanıyormussun derdimin çaresi sende. Ürünğ aldım ama sadece kontak açıldığında bildiri geliyo . motoru yatır dolandır bildiri gelmiyor nedir sebebi yardım edebilirmisin

  8. #48

    Üyelik
    28 Haziran 2015
    Motosikleti
    Cbr 250, Xj6 Diversion F, Cbr 600 RR
    Merhabalar yaklaşık 8 aydır kullanıyorum tek problem dışında gayet memnunum ilk taktırdıgımda 10-15 gün kadar gider denilen batarya ile ilgili problemler yaşadım aktif olarak kullanmama rağmen çok cabuk bitiyordu 2-3 gün binmesem direk batarya zayıf sinyalı aliyordum ayrıca takarken kesinlikle akü ile ilgili problem yaşamayacağım söylemişlerdi ama ne yazıkki kışın aktif olarak çalıştırmama rağmen akümü bitirdi.şu an 3 farklı modeli var en pahalı olan 1250 tl ve sarjı 7 gün gidiyor bence çok saçma en kötü yanı bu... Ama şunu belirtmek isterim ki bir kaç mailimden sonra gittiğimde direk cihazı ve blokaj sistemini 2018 yani yeni sistemle değiştirdiler ve tamamen sıfır takıldı. Şu an sarj konusu birazdaha iyi ama bence geliştirilmeli. Gelelim iyi yönlerine sadece gsm ile çalışmadığı için jammer ile de gelseler gene sinyal alabiliyorsunuz. ayrıca anahtarı üstünde bile unutsanız kontak blokaj eden modelini alırsanız uygulamadan kapattığınız anda direk motor stop ediyor. (5-10sn içinde)Ayrıca nereye gitmişsiniz ortalama kaç km hız yapmışsınız, nerede kaç dakika duraklamış veya park etmişsiniz hangi yolları kullanmışsınız bataryanın sarj durumu ve bir çok özelliği kullanabiliyorsunuz ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 132 ülkede ve milyonlarca kullanıcısı olan sağlam bir database e bağlı bir rus firması. Sormak istediğiniz başka bir soru varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.[COLOR="Silver"]

  9. #49

    Üyelik
    25 Haziran 2018
    ben 1 senedir kullanıorum hem mobil hemde sabit neyini merak ediyorsun?

  10. #50

    Üyelik
    23 Mayıs 2015
    Şehir
    Adana
    Ben 7 aydir en ust segment tekno takip ürününü kullniyorum ama yaşadığım sorunlardan ötürü aldigima alacagima lanet ettim. Arkadaslar İstanbul ve yakin civarlar icin kendi servisi yakin ise bu sorunlar sizin için geçerli olmayacaktir ama ben Türkiye'nin diger ucundan siparis verip alip Honda servisinde( motosikletimin kendi servisi ) taktirdigim için bir sorun çıktığı zaman mudahale edebilecek kimse yoktu. Kış geldi yağmurdan çamurdan korktugumuzdan degil motor kirlenmesin diye kapali depoya biraktim kışın yatsın diye motor fakat 48 saat bile gecmeden düşük pil alarmı veriyordu. Belli bir sure sonra da 48 saat calistirmaya musait olamadim ve akuyu içindeki en ufak amper damlasina kadar bitirdi. Enjeksiyon bile devreye girmedigi icin vurdururak calistirmam mumkun olmadi kamyonet e yükleyip servise götürdüm tekno takip söküldü aku sarj edildi ve bu durum bana 420 km otobus yolculuğuna mal oldu çünkü memur oldugum icin motosiklet ailemin yanindaydi ( kapali depo ailemin evinde ).Hele kış bitsin tekrar taktiririm dedim. Gel zaman git zaman yagmurlar bitti ve dün ( 16.02.2019 ) gidip honda servisine yeniden montajini yaptirmak istedim madem montaji yapılacak erkenden de 8 bin bakimini yaptirayim dedim motorun. Servis ( Honda Sucular ) bakimi yapmis fakat cihazin montajini yapmamizti almaya gittigimde ve bana vakitleri olmadigini hafta içi getirmem gerektigini söylediler. Ama ben motoru almaya cihaz montaji süresini de katarak gelmemi soyledikleri saatte motoru almaya gittigimde bunlari öğreniyorum, yarım günüm çöpe gitti tabi.Kafaya takmisim bir kere bu cihaz takilmadan Suriye sınırına goturmicem motoru rahat uyuyamiyirum yoksa. Bir tanıdik ustaya kalktim gittim direk yetkili servisten çıkıp ve montaji yaptirip firmaya ulasmaya çalıştım. Usta dükkanı kapatacakti ondan ötürü oradan firma bana donmeden çıktım ve sonra Teknotakip ten aradılar. Kontak kablosunun doğru takilmadigini söylediler ( kontak acik-kapali görünmüyor du uygulama da) . Ustami aradim durumu anlattim ve ustam bu isi ilk defa yapmadığını ve hatanin kendisinde olmadigini soyledi. Velhasil kelam oraylada aramiz limoni oldu. Bir oto elektrikciye gittim hava kararmıştı. Biraz kurcaladiktan sonra o da elimde kalmasin ben motordan anlamam sen bilene götür dedi. Şu anda tekno takip cihazi çalışmayı da tamamen durdurdu ve ustam hata bende degil ben bir daha sokmem diyor motoru ( akü benzin deposunun altinda ) Tekno Takip firmasi hata ustada diyor. Herkesten çok ozur diliyorum ben şimdi ne halt edeceğim bilmiyorum,cihaz motorda aküye bagli vaziyette duruyor ve çalışmıyor,ellemeye yanasan yok bütün günüm bosa gitti (10 saat) cebimden sürekli sokturme taktirma parasi vermişim. Yani kısacası Istanbul dışından birileri almayi düşünürse ozet olarak ellerim kirilsaydi da almasaydim. Aldığım alacağım gune binlerce kez lanet olsun. Disk kilidi takin,zincir takin ama bunlari taktirmayin cihazin servisine uzaksaniz. Ben ettim siz etmeyin. Ben simdi ya motoru parcalicam yada bu cihazi baska türlü rahatlayabilecegimi düşünmüyorum.

  11. #51

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Adana'da yok muymuş Teknotakip'in yetkilendirdiği bir servis?

  12. #52

    Üyelik
    23 Ağustos 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    MT 25
    Teknotakip ürünleri çinden alıp sadece takan bunu hizmetmiş kendisi gibi yapıyormuş gibigösteren bir firma sadece tekno takibin 1000tlye taktığı sistemi 200-300tlye aliexpressten alabilir kendiniz takabilirsiniz oldukça basit zaten. Aylık bir simkart'a 9tl internet alıcaksınız ve biticek. 1000tl vermek yeterince mantıksız. he eğer istersen 100tlye de güzel takip cihazları var.

  13. #53

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Cihaz menşeini bilmiyorum ancak arkasındaki ana servis sağlayıcı sistem ve yazılım Rus ve bu tip ürünlerde arka plandaki sistem ve yazılım cihaz kadar önemli.

  14. #54
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    16 Aralık 2017
    Şehir
    ISTANBUL
    Motosikleti
    Ktm 690 duke
    uzun yıllardır teknotakip kullanan biri olarak bu zamana kadar hizmetlerinden memnunum. tek şikayetçisi olduğum konu motoru kullanmadığımda aküyü yeme sorunu devamlı veri akışı olduğundan aküyü yiyor bana bir aküye mal oldu. bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.

  15. #55

    Üyelik
    26 Eylül 2017
    Şehir
    İstanbul
    Üründe sesli çalan bir alarm var mı?

  16. #56

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cihaz menşeini bilmiyorum ancak arkasındaki ana servis sağlayıcı sistem ve yazılım Rus ve bu tip ürünlerde arka plandaki sistem ve yazılım cihaz kadar önemli.
    Ana firma bu: https://gurtam.com

    Dünyadaki kullanım için şu sayfanın altındaki haritaya bakabilirsiniz: https://gurtam.com/en/partners

    Bir de düzeltme yapayım; firma Rus değil Beyaz Rus firmasıymış...
    KaptanGarga bunu beğendi.

  17. #57

    Üyelik
    23 Mayıs 2015
    Şehir
    Adana
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adana'da yok muymuş Teknotakip'in yetkilendirdiği bir servis?
    Hayır malesef adanada yetkilendirdigi bir servis yok. Hatta ilk kurulumu Hatay/ANTAKYA GİRNE MOTOR(HONDA) da yaptirdim.Tekno takip ten arkadaşlar Hatayda da yetkilendirdikleri bir bayi olmadığını söylemişlerdi.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 05:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:02 ----------

    Alıntı Orange_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uzun yıllardır teknotakip kullanan biri olarak bu zamana kadar hizmetlerinden memnunum. tek şikayetçisi olduğum konu motoru kullanmadığımda aküyü yeme sorunu devamlı veri akışı olduğundan aküyü yiyor bana bir aküye mal oldu. bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.
    Hocam siz İstanbulda yaşıyorsunuz anladığım kadariyla benim anlattığım sorunlar size teğet bile geçmiyor direk binip tekno takip in kendi yetkili servisine gidebiliyorsunuz. Ben ise ürünü aldım fakat arkadaşlar satarken gayet hızlı ve sıkıntısız yaptılar ama iş teknik hizmete gelince sorun yaşıyorum. Ayrica ben vizyon sahibi bir firma olsam en azindan musterim daha yetkili servise gitmeden arar kurulum hakkinda bilgi veririm. Nereye gotursem tekno takipteki beyefendilerden telefon beklerken 2-3 usta cihazi eline alip motoru tavaf edip derin dusuncelere dalip montajiyla ilgili derin ütopik felsefeler yaparak bunu alman şart mıydı bunu takmak cok uzun sürecek tarzindan taciz kıvamında sitemler ediyorlar. İlk kurulumu yaptirmam bir buçuk saat sürmüştü çünkü defalarca hatali kuruldu ustayla bir türlü anlasamadilar telefondaki arkadas. Bu ikinci kurdurma girişimim ve yine hatali montaj ve bu sefer bana 1 aylik süreye mal oldu. 1 ay ben gps takılı olmayan motoru nasil guvenip Halep sınırına götüreyim ve 1 aydan once de tekrar memlekete dönemem de.

  18. #58

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Teknotakip'teki arkadaşla anlaşamıyorsalar ustalarını değiştir bence

  19. #59

    Üyelik
    23 Mayıs 2015
    Şehir
    Adana
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teknotakip'teki arkadaşla anlaşamıyorsalar ustalarını değiştir bence
    Doğru düzgün bir usta bulabilsem zaten hiç bir sorun yasamayacagim. Cihaz kafami yastığa rahat koymami sağlıyor fakat bu usta problemi ve bulunduğum bölgede cihazin yetkili servisinin olmaması psikolojik olarak beni çok yıprattı. Benim ustam bunu takar her seyini yapar diyen adam varsa zaten ortada bir problem kalmiyor. Ama benim gibi Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden tekno takip almak isteyen olur da bu yaziyi okur ise mutlaka ilk once ustasini ayarlasin. Usta ayarlamadan alacak olanın vay haline.

  20. #60

    Üyelik
    10 Temmuz 2017
    Alıntı KTMADDICTED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hirsizlar burayi okumuyor mu gordugum en aptalca gorus.hirsizlar okuyor diye takmayalim mi bu sistemi.cihazin titresim sensoru var hadi onu gormediniz kontak acik alarm i var(anahtarsiz calisabilen motorlar icin cok onemli bu kismi) olaki gordunuz calistirilip hareket ettigini app den stop komutu veriyorsunuz motor ateslemeyi kesiyor.bu arada da bi zahmet motorunuzun pesinden kosun takip edin.

    artik motosiklet im gozumunu onunde olmasa bile kafam rahat, alarm yoksa sikinti da yok anlamina geliyor.

    bu cihazi alip 5 sene kullansaniz 900 + 4x200 den 1700/4= 425 tl yillik ucret yapiyor.motosikletin sigortasi kadar bi bedel.benim motorumda immobilizer var yani anahtarsiz calismasi mumkun degil,abus granit zincirle bagliyorum elektrik diregine,evde degilsem abus granit disk kilidini kullaniyorum.

    o paraya cin mali gps alirim da powerbank baglarim da akuye baglarim diyen arkadaslar bir kac sorum var size

    yapacaginiz bu sistemin start stop ozelligi olacakmi, teknotakip cihazi gibi akuden 0.08 ma akim mi cekecek yoksa motor hareket etmedi diye 2. gun akunuz mu bitecek.bu taktiginiz sistemin bir web arayuzu olacakmi hangi uydu sistemini kullanacak,play store apple store gibi yerlerde application i olacakmi heran motorunu telefondan goruntuleyebilecekmisinin?

    Bu sorulara cevap istiyorum.

    Motorumun calinma ihtimali 0 a yakin aldigim onlemlerle yine de taktirdim bu sistemi, neden? kafam rahat etsin diye.Bunun icinde verdigim 900 tl(5 yil kullanacagimi varsayarsam 425 tl )cok cuzi bir rakam.kasko yaptirmak tabi ki en mantiklisi ama yillik 3000 tl vermek cok mantikli gelmedi aldigim tekliflerden sonra.

    Cihaz ile merak eden olursa sormaktan cekinmesin 1.5 aydir kullaniyorum.cok memnunum
    merhaba ben almayı düşünüyorum r25 için hala kullanıyor musunuz?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)