Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Devlete ve medyaya meydan okuyan motorlar! - Hıncal Uluç / 28 Nisan 2017, Cuma

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    20 Mart 2017
    Adam haklı ,
    Dün akşam ki anektot;
    dün akşam berbere motor ile gittim ,
    Traş eden çocuk ile bir şeyler konuşuyoruz genel geyik işte..
    İki tane made in china malı motor geçti iki dakkia bir birimizi duyamadık, eşogu eşekler egsozu çıkarmışlarmı delmişler mi artık ..
    Çocuk bunlar'a ana avrat ecdat , yedi göbegine düz gitti .

    sonra benim kaska baktı abi sende motorcusun kusura bakma dedi. Utandı... bende yok koçum haklısın dedim..
    Sabah akşam burada böyle geçiyorlar esas suç bunlarda değil polis de dedi..

    İki motorum var ama tüm TR de motor kullananların %51 den igreniyorum..

    Hıncal sapına kadar haklı beyler kimse lagaluga etmesin...
    quattromeb bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    trattataa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Abi rica ediyorum bırakın şu gevreği ya.
    konu bulamayınca oturduğu yerden (!) motorculara sarmış yine.

    Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.
    O devirdeyiz maalesef.

    kimse tarafından sallanmıyor Başbakana mı yazayım Cumhurbaşkanına mı yazayım mış 😂😂😂

    Kibir hezeyanları bunlar.
    Bırakın sallamayın azalarak bitsin
    Bune bunu beğendi.

  3. #23
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Yandaş havuz medyasının yazarı olan Hıncal'a hak veriyorum. O paçavra gazetede çalınan oyları mı yazsın, parti devletine dönmüş ülkeyi mi yazsın, yoksa ekonomik krizi mi , terörü mü ? Hiçbirini o gazetede yazamayacağına göre geriye kalan konular da anca "motosiklet terörü", ağaçta kalan kedi", " dünya liderimizin galaksiyi titretmesi" "almanların köprümüzü kıskanması" gibi konular oluyor. Çok üstüne gitmeyin. Yakınındayken gaz kesin ki kadrajından çıkalım, kafayı tasmasız gezdirilen köpeklere falan taksın.
    Akhunturk, Salurbey, Osm@n ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #24
    Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Yahu adam haklı ! Nasıl haklı?

    Bunun söylediklerini bizim bakkal Cafer abi de söylüyor o da haklı, nalbur turalı doblocu Ahmet abi de söylüyor o da haklı..

    Kim haksız?

    Bir tek Etiler'den, İstinye Park'tan altında 80 bin liralık Daiveliyle Barborostan slalomla inen mütahit Osman Beyin oğlu mu haksız?

    Hıncal yine takmış birilerinden hınç alarak gündem olmaya, yarın da yazacakmış peşini de bırakmayacakmış..

    Tabii adaletin müge anlının programıyla sağlandığı ülkede, aynı grubun yazarıyla da trafik düzelecek...

    Bir arada Barborostan ara gazlarıyla makaslar yapıp , sol şeritten son hızla sağdaki müşteriyi kapacam diye birbiriyle kavga eden,
    sıkıştırdığı araç sahiplerini polisin önünde köpek sürüsü gibi toplanıp döven minibüsçü terörünü de yazsın da bir tarafı yiyor mu? görelim...
    Salurbey ve Bune bunu beğendiler.

  5. #25
    furkanguvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2015
    Şehir
    istanbul
    Lay lay lay lay saldır Galaaatasaray...
    Salurbey bunu beğendi.

  6. #26
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Hıncal uluçsa okumayın arkadaşlar..

    https://www.google.com.tr/search?q=s...ncal+ulu%C3%A7
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  7. #27
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Apartmanında uğraşacak konu komşu kalmadıysa demek, son 2-3 yıldır bize sardı.
    Olur o yaşlarda çok da şaapmamak lazım.
    Salurbey, Osm@n ve Bune bunu beğendiler.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

  8. #28
    Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2015
    Motosikleti
    R 25
    Siz haklıyı haksızı her şeyi bırakın, adam yazısını nasıl sonlandırmış ona odaklanın :

    "Polisin, gazetecinin olduğu yerde suç bu kadar pervasız da değil, böyle meydan okuyarak işlenirse, biz her şeye müstahakız demektir.."

    Madem bu kadar gazeteci, hak hukuk sevicisin ; hapisteki gazeteciler, düşünürler, karikatüristler için de yazsana bir yazı cümle alem okusun. Cümle alem duyarlılığını anlasın, ama maşa yemiyor demi. Sonra da kalk, gazetecinin önünde suç işleniyo da polisler de orda da mıyy mıyy mıyy..

    Hadi basıp gidin burdan, hadeeee..
    Salurbey bunu beğendi.

  9. #29
    axios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2015
    iki tane kendini bilmez yüzünden bir güruhu karalamak saçma bir durum. hatunun biri altında 400 bin TL lik jiple 120 - 130 km hızlarda giderken elinde cep telefonuyla oyun oynuyor diye bütün jipe binenleri karalamak kadar saçma.

    problem motor ya da araba değil. ha İstanbul'un trafik katillerinden bahsetmek istiyorsa benzinlikte beyaz BMW'den inip motorcuyu döven hanzoyu neden yazmamış? ya da sinan çetin'in oğlunun alkollüyken kaza yapıp bir polisi öldürmesi hakkında ne yazmış? diye sorarlar adama. bıraksın bu duyarlıyım, savaşıma tek başıma devam eden kahramanım ben ayaklarını.

    hıncal uluç motor ve motorcu düşmanı biri. daha önce de benzer yazılarına rastlamıştım. yukarıda da yazmışlar, görmesi gerekeni değil de görmek istediğini görüp yazdığı için çok da dikkate alınması gereken bir isim değil yani.
    Salurbey ve Mehmet3444 bunu beğendiler.

  10. #30

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    İğneyi değil Çuvaldızı Kendine Batırmak Şart (Ya da Vur Fakat Dinle!)
    Yazıyı okudum, çok kısa zaten. Aklıma "Kurt kocayınca.." diye başlayan atasözümüz geldi.
    O gazete önünde bekleyen polis aşayiş polisi, önünden geçen egzoz manyağı motorcuya o yüzden müdahale etmez Hıncal amca. Oysa sen bir gazeteci olarak bunu biliyor olmalıydın. Ayrıca, memlekette her şeyin bu hale gelişine onlarca yıl o yağlı ballı maaşları alırken gıkınızı çıkartmadınız, kızınız yaşındaki mankenlerle fotoğraflarda boy boy poz verdiniz, şimdi mi aklınıza geldi memleketi düşünmek. Bu işin peşini bırakmayacakmış, belli ki gerçekte peşine düşmesi gereken işlerin peşine düşmenin artık imkanı kalmadı, oturduğu yerden bu işlerin peşine düşecek.
    Buraya kadarı medyaya ve bu kafadaki kocamış "usta" gazetecilereydi.
    Bundan sonrasında iğneyi değil, çuvaldızı kendimize batırayım.
    1 - O megalomanyak egzozcu racerlara ben de kıl oluyorum, sen hangi hakla günün her saatinde geçtim normal insanı, milletin bebeğini, hastasını, yaşlısını düşünmeden o egzozu bağırta bağırta geçme hakkını bunca aymazca kendine hak görüyorsun arkadaş. Magandalık değil de nedir bu, kimse bana fark edilmek için egzozu bağırtıyom filan demesin, yalan dolan bahaneler bunlar. fark edilmenin bin tane yolu var.
    2 - İstanbul'un bu trafik kaosunda sağ olsun polis emniyet şeridinde o akmayan trafiği düşünerek benim gibi işe giden, motosikleti işi için ya da ulaşım için kullananlara müsamaha gösterip ceza kesmezken, bu apaçi, maganda, megaloman, ne derseniz deyin tipler yüzünden ben motosikletle bireysel olarak trafiği aşma şansımı neden kaybedeyim.
    3 - Kardeşim yiyosa o kadar parayı verip aldığın o aletle bağırta bağırta çık piste, orada at havanı, bana ne, millete ne, niye cümle alemi rahatsız ediyorsun. Ayrıca kendi canını düşünmüyorsan düşünme ama kimsenin canına kast etmeye hakkın yok. Git psikolojik tedavi mi görecen ne yapacaksan yap, ama bizi rahatsız etme.
    4 - Adamın bahsettiği tipler açıkça motosikleti magandalık, megalomani için kullanan, paralı (ya da parasız) ama cahil tipler, haa aralarında okumuşu da yok mu var, ama okumak eşekliğin baki kalmasına engel olmuyor maalesef.
    5 - Senin yediğin haltlar yüzünden, sırf ben de motosiklete biniyorum diye yaftalanıyorum, kendine hakim olamıyorsan git tedavi gör arkadaşım, benim bireysel ulaşım hakkıma engel olma, başkalarının bana düşmanlık beslemesine sebep olma yaptığın ayılıklarla.

    Yani adamın yazdıkları hem doğru hem haklı da, yazarken ayarsız yazınca da işin ayarı kaçıp tüm motosikletçilere gelip dayanıyor, bu kadar tecrübeli(sandığımız) gazeteci böyle bodoslama yazınca iş geliyor, senin benim gibi küçük cc ile ya da büyüğüyle bile olsa insan gibi kullanıp, işine gidip gelen, ne bileyim işini gören, keyifle kimseye rahatsızlık vermeden bu tutkuyu yaşamak isteyen, gezgin v.s. insanlara oluyor.

    Memlekette hep söylediğimiz gibi öyle hızlı bir insani bozulma var ki, genel nüfusta ne kadar bozuk tip varsa o oranda her şeyin içinde de var, bu medyada da var, motosikletçiler içinde de var aynı oranda. Olan gerçekten iyi insanlara oluyor ne yazık ki.
    Hedef göstererek yazmak bu kadar genelleyerek yazmak yanlış, ama bu kadar göz göre göre, diğer insanların hayatını, huzurunu hiçe sayarak, trafikte, mahalle aralarında, sokakta, caddede magandaca, egzoz bağırtarak, tehlike yaratarak motor sürmek de o kadar yanlış.
    Ve maalesef değişecek düzelecek gibi de durmuyor, daha da beter olursa şaşmayın.

    ÇOK ÖZEL NOT:
    Ayrıca her gece evimin aşağısındaki yolda, o boktan bin yıllık Doğan Şahin marka döküntüleriyle ya da modifiye araçlarıyla, motosikletleriyle egzoz bağırtan, çoluğun, çocuğun, hastanın, ertesi sabah işe gideceği için uyuyanın huzurunu bozan hayvan heriflere özel not:(Gerçek hayvanlardan özür dilerim)
    Ulan hayvan, ulan insanlıktan nasibini almamış maganda, ulan üç kuruş para bulunca gidip iki kitap alıp okuyup az insan olayım demeyip de, kıçı kırık döküntülere para bayılan aymaz, ulan halk düşmanı, ulan huzur katili, sen ve senin gibiler topluma düşmansınız, sakın o boktan aracına ay yıldız filan yapıştırma, sakın bayrak asma, sen adam olsan milletini gerçekten sevsen bu hayvanlığı yapmazdın, halkın huzurunu gecenin o saatinde bozmazdın. Sen ve senin gibilerin gerçek insan olma yetisi kazanamamışların hayvanlar aleminde bile yeri yoktur. Lanet olsun sizin gibilerin alayına.

    Şimdi bu yazdıklarımdan dolayı bana vuracak olanlar, vurun fakat dinleyin, yani yadıklarımın tamamını iyice okumadan saldırmayın.
    Salurbey ve quattromeb bunu beğendiler.

  11. #31

    Üyelik
    05 Şubat 2011
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    SUZUKI gsx r 1000
    Atv,Sabah hıncal yav hee hee
    Salurbey bunu beğendi.

  12. #32
    trattataa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Abi o apaçi tayfasından en çok biz rahatsızız.

    Ama bu Adamın (!) Niyeti başka.
    Gerçekten yanlış birşeyleri düzeltmek olsa amacı derki;
    yav böyle bir durum var.
    Bu kanı kaynayan çocuklara bir pist yapılsın, bu ergen Apaçi tayfasıda trafiği, kendilerini tehlikeye atmasın oralarda limitlerini zorlasınlar.

    Ama niyet iyi değil. Lağım gibi nefret, kibir kokuyor yazı

  13. #33
    ro-ro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ocak 2010
    Şehir
    Dünyanın tam ortası...
    Ulkenin tum sorunlarini cozdunuz sira motorculara geldi degil mi iktidar yalakasi Hincal.

  14. #34
    retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2006
    Şehir
    KOŞUYOLU-İSTANBUL
    suç devlette, kaldırımda yayaların arasında giden motosikleti bağlayacak, kitleyecek 2.000 TL bak bir daha yapıyor mu?
    Trafik ne kadar sıkışık olursa olsun kaldırıma çıkıp yayaların üzerine sürerek kullanmayacaksın, kırmızı ışıkta tüm trafik durmuşken akıllık yapıp yaya geçidine dalıp geçmeyeceksin. bunları yaparsan da motosikletleri adam yerine koymuyorlar diye bıdı bıdı yapmayacaksın. O üzerine sürdüğün adam 50 metre sonra arabasına binip seni iplemez sonra. Egzoz olayına hiç girmiyorum o iş güvenlikten çıktı magandalığa, görgüsüzlüğe vardı artık.
    Cloud bunu beğendi.

  15. #35
    hknzrdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2016
    Şehir
    Antalya <-> İstanbul
    Motosikleti
    Honda NT700V Deauville
    Hıncal Uluç, mahallede evinin penceresinden her konuya laf eden huysuz bir ihtiyar tadında yazıyor artık. Ama bu yazıda, en azından kendi üstüme alınacağım, veya çevremde bildiğim bilinçli onlarca motosiklet sevdalısını rencide edecek bir söze rastlamadım. Bahsettiği tipler de, yolda gördüğümde öküz ile gerizekalı arasında nitelendirdiğim arkadaşlar.

    Daha dün 250 cc "reyzig" motorunu kasksız kullanırken, "ya kardeşim, bir kask tak bari" dediğimde, "abi saçlar bozuluyooo" diye cevap veren denyo kardeşimiz buna çok güzel örnek. Evet, iyi araba şoförü kadar, cana kast edeni var, ve evet, düzgün motosiklet kullanan olduğu gibi, hem kendi, hem de trafikteki diğer insanların hayatlarıyla oynayacak kadar adileşmiş denyolar da var.
    Salurbey bunu beğendi.
    Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.

  16. #36
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2008
    Şehir
    yalova
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Amk hıncal..
    Acik mert korkusuz..

  17. #37
    trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2006
    Şehir
    ist/b.çekmece
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Neyi haklı be , hiç saçma sapan araç kullanıcıları için yazı yazmışmı Hacı Hıncal bir grup motorcu ile tüm motorcuları hedef gösteremezsin . Yok öyle bir dünya. Algı operasyonu yapılıyor bakın tepki gösterilmezse bunlar iyice sapıtır.

  18. #38
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2016
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Çok güzel yazılar var,beğeni tuşuna bastım. Düşündüklerimi yazmış arkadaşlar elinize sağlık.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

    Ayrıca bu adamın yazdiklarini biz her gün eleştiriyoruz. Değer katan,yeni hicbirsey yok yazının içinde. Yazmış işte. Aksine toplumu iyice tüm motor bincilerine karşı düşman etmeye teşvik edecek bir yazı. Arada düzgün bilinçli bincilerle ilgili en ufak bir kelime yok. Kötü niyetli kesinlikle.

  19. #39
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Kendisinin kariyer basamaklarının en yükseğine ulaştığı yer Erkekçe Dergisi baş yazarlığıdır.
    Dikkate almaya değmez.

  20. #40

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Şehir
    Samsun / Sinop / Şu an Bodrum
    Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Şimdi bu Hıncal Amca ve çalışığı gazetedeki diğer yazarlar, malum oluşumlar bu devlete ve millete meydan okurken, F16 ile cami bombalanacaktı, askerler cami bombalayacaktı, bu askerler sırlarımızı sattı, zaten bunlar ergenekoncu, balyozcu, camide içki içtiler, aklı şüpheli bir kadının deri pantolonlu, üzeri çıplak 70 erkek üzerime işedi yalanları ile iktidar ve ülke halkı kandırılırken, hakkını ve yeşili arayan gençler polis kurşunları ile öldürtülürken, atııkları başlıklarla halkı birbirine karşı düşürürlerken, malum gruba bir tek laf SÖYLEYEBİLDİLER Mİ, şimdi DOĞRULARI YAZABİLİYORLAR Mı da; kalkmış tu kaka bu motorculara deme hakkını buluyorlar.

    Kibarca söyleyeyim hadiyin oradan...
    Ülkesini seven, aklı başında motora binen, sorumluluk sahibi motosiklet sahiplerine elinizde kanıt yokken iftira atamazsınız. Aksi halde "eğer kaldıysa" biz hakkımızı " kaldıysa " adliyelerde ararız.
    Hadiyin oradan... önce iğneyi kendinize batırın. Hadiyin...


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)