Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Yakın Zamanda Geçirdiğim 3 Kere Ölümlü Hunharca Motor Kazası (Resim,Video içerir)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Mart 2017
    Şimdi nerden başlamalıyım nasıl sizi sıkmadan anlatmalıyım bilmiyorum. o yüzden belli aralıklarla boşluklar bırakıcam.

    25 temmuz 2016 günü saat 17:00 civarı izmirde motorumla sasalı yolunda anayolda orta şeritte ilerlerken organizenin banka çıkışından yolun karşısındaki çetin vinç isimli dükkana itfaiye kontrolsüz bodozlama geçmeye çalışırken 3 şerit anayolu kapatmış bulundu. solumdaki yüksek otobüs yüzünden görüşüm yoktu soldan. birden önümde 3 şerit birden kapandı kaçıcak hiçbiyerim yoktu fren mesafesi yok.

    son durak filmi gibiydi. açık konuşayım pek bişey hatırlamıyorum ama şöyle düşünün önünüz bomboş orta şeritte gidiyosunuz birden 20-30 metre önünüze çin seddi çekiliyo. süratli bi biçimde çarptım arkadaki çelik kısmına. o kadar ani gelişmiş ki durmaya çalışırken arka teker kitlemiş

    ve motor yan biçimde itfaiyenin altından girip öbür tarafından çıkmış. başka türlü düz giden motoru yandan içine sokamazdım zaten. çarptığım anda ölmüşüm. 2 araç arkadan gelen başhekim kalp masajıyla,dilimi ağzımdan cıkartıp solunumumu sağlamış

    fakat suratım kan içinde ve nerdeyse nefes alamıcak kadar zayıfmış durumum kesin gitti bu demişler. ekipman olarak üstümde tam korumalı mont kask ve eldiven vardı. bacağı zaten ne olursa olsun kurtarmazdı hiçbişey diye düşünüyorum.

    ambulansla götürdükleri hastanede ortopedi doktoru ben meslek hayatımda böyle bi bacak görmedim yürüme ihtimalı yok demiş. zaten bunun ameliyatını ben yapamam demiş. beni ege üniversitesi aciline sevk ettikten sonra akciğerden atelaktezi geçirdim. 2 akciğerim kapandı aneztezi yoğun bakımda 1.5 ay civarı kaldım. hasar sadece sağ tarafa. yüzümdeki ve alnımdaki kemik içeri girdiği için beynin yapraklarında kanama olmuş kısacası beyin kanaması. allahtan hasar sadece ayağımın üstünde var. hissetmiyorum denilecek kadar az. tabi bide yüzün simetrisi bozulduğu için yukarı baktığımda sağ gözümde çift görme var. dışa kayma deniliyor sanırım.

    femur boynu,kalça,femur,tibia,ayak bileği heryer parçalı kırık. filmlerimi en son yükleyeceğim. kalçadaki femur boynu ve femur kopmuş düz duran kemikten. tibiada aynı şekilde komple titanyum platin takıp toplamışlar. ama yoğun bakımda kımıldatmadıkları için dizim bükülmüyor. kaslarım kısalmış.

    2 kere manipülasyona aldılar aneztezi altında 90 derece bükebilmişler ve fizik tedavideki 1.5 ay yatışımın hergünü işkenceydi. yüzüstü yatıyosunuz,fizyoterapist kalçanıza oturup bükülmeyen bacağınızı bütün gücüyle bükmeye çalışıyor bacağınız hala kırıkken. ağrı diye bişey yok bu tamamen acıydı. bağırmadan duramadığınız sesinizin yankılandığı herkesin size baktığı. bağırırken insanın gözünden yaş gelircesine.

    belli bi süre sonra beynen alışıyorunuz ama acı aynı acı. 60 dereceye kadar bükmeyi başardılar zorlada olsa. kaslar kısaldığı için bişey yapamayız diyip taburcu ettiler. 130 derece insan bacağının bükülme derecesi normalde. otururken 90.

    kas uzatma ameliyatı olucaksın dediler kaynadıktan sonra ona güvendirdiler. sonra başarılı olmuyo o ameliyatlar bunu böyle kabullen dediler. bacağımdaki platinin 4 vidası kırıldı sırf tek değnekle basıyorum diye. doktor söylemişti hatta at değnekleri dedi. kırık kaynamadığı için bütün yük vidalara biniyor. kırıldı. pek hareket edemiyorum batıyo.

    tabi bu arada itfaiye şöförü ve yanındaki 2 uşağından ne bir geçmiş olsun ne başka bişey. hiçbişi yok.

    mahkeme günü gördüm olayı anlatıyo işte dikkatli geçtik yürüdüm ses duyduk durduk diye.

    onun yanındakide aynısını tekrarladı zaten başka bişey diyecek hali yok avukatla gelmişler. ben avukat tutmadım kendi savunmamı kendim yaptım.

    taksirle yaralamaktan yargılanıyor yani dava dediğim tazminat değil. ama tazminatı etkileyecektir heralde.

    en sağdaki adam kafamı sağa çevirdim 15-20 metrede motor hızla üzerimize geliyodu ve carptı dedi. yani bakmamışsınız belli.

    hatta işin komik tarafı hakim ifadelerinizi doğruluyormusunuz diye sorduğunda hatırlamıyorum ama doğrudur öyle dediysem dedi. iyi çalışmışlar derslerine. kekelemeler eli ayağına dolaşmalar. gülmemek için zor tuttum kendimi. itfaiye şöförü 82 doğumlu bekar,liseyi açıktan okuyormuş.

    yerinde keşif istedim,video kaydıda var. bi garip olayda başka bi kameranın kaydına polisin gelip bakıp almamış olması. ve o kayıtlar zaman aşımından silinmiş. türkiye işte ne beklersin. tabi video kaydında 0 frenle bodozlama karşıya geçiyor kontrolsüz.

    dava devam ediyor nisanda duruşma var. insanın hayatı 2 saniyede değişiyor hayat garip. kazadan tam 1 dakika önce sağa çekip kask kamerasını kapatmışım. olacağı varmış demekki. hani videoyu göstersem dersiniz böyle bi zamanlama olamaz. hızım vardı biraz yani otoban hız sınırından tabiki düşük. ama zaten durcak zaman bile bırakmadığı için bana hız konusu sadece aldığım hasarı belki biraz düşürürdü o kadar.

    tecrübeyle alakalı konu yok tabiki bu kaza şeklinde ancak yaşım 23 kadastrocuyum çok uzun zamandır motor kullanıyorum hertürlüsüne bindim neredeyse. bi ara videosunuda yüklerim. gerçi videoda açıdan dolayı sanki itfaiye yola çıkıyoda ben göz göre göre intahar edip çarpıyomusum gibi görünüyor. geniş açı yok. ağır çekimde izlediğinizde

    1.5 saniye gaz kesip tekrar gaza yükleniyo. onunda sebebi beni perdeleyen otobüsün onun çıktığı yere sinyal vermesi. dönüceğini anlayınca devamı boştur diye bodozlama yola çıkıyor. hatta herkes intahar ettiğimi düşünmüş. komik. ölmek için daha az felç kalma ihtimali olan ölüm çeşitleri var fotoğrafları yüklüyorum şimdi ekstra sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve yardım ederim ve cevaplarım. foruma girmeyeli 8-9 ay oluyor. özlemişim sizi güzel yürekli insanlar. Tekerinize taş değmesin.

    bunlar ilk zamanki filmler sayılır.

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]
    akciğer filmi sağ kısım açıldıktan sonra çekilmiş sanırım çok eski değil.

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    video kaydınıda görmek isteyenler alicanbulutt instagram hesabım. orda mevcut.
    yqeren bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Haziran 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Allah acil şifalar versin, yazının yarısına kadar, ders almamız için abartılmış bir hikaye anlatılıyor sanmıştım. Filmleri görünce içim burkuldu. Kask yokmuydu acaba?

  3. #3

    Üyelik
    02 Eylül 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Hocam çok geçmiş olsun neden yuzunuzde bunkadar kan var burnunuz mu kırıldı ? Umarım en kısa süre içerisinde eski sağlıklı günlerine kavuşursun.

  4. #4

    Üyelik
    09 Mart 2017
    Şehir
    Çekmeköy
    Motosikleti
    Regal Raptor DD150
    Çok çok büyük geçmiş olaun . Allah sevdıklerınızd bagıslamıs sizi. Bakarken bile içimiz acıdı aman dikkatli olalım abicim

  5. #5
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    geçmiş olsun.
    motor kazasında prensip belli; "kazaya karışan motorcu her halükarda kabahatlidir, gördüğün kadar git, duracağın kadar git"
    hadisenin okan sinan ocan ve coq'ca yorumunu bi değerlendirmek lazım.

  6. #6
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Mart 2017
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Hocam çok büyük geçmiş oldum
    Allah şifa versin

  7. #7
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    Antalya/Kaş
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Allah yardimciniz olsun.

  8. #8

    Üyelik
    09 Haziran 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    KAWASAKİ-R6
    Hocam çok büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
    https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0

  9. #9

    Üyelik
    19 Mart 2017
    Cok tesekkur ederim hocam,kask vardi falan darbeden dolayi degil basinctan dolayi ceneden patlamis kask. Sadece cenesi ortadan kirik heryeri saglam

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

    Aynen hocam burnum bi kac yerden kirilmis yamuk suanda zaten

  10. #10
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Hocam Allah sifa versin.
    Daha dikkatli olmanın bedelini ne yazık ki ağır ödemişsiniz.
    Herşeye rağmen hayatta olmanız ufacıkta olsa sevindirici.
    Tekrar büyük geçmiş olsun.

  11. #11
    gitaristgkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2016
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    yamaha xt 600 e
    çok geçmiş olsun dostum hayat işte 1 saniye önce varsın 1 saniye sonra olmayabiliyorsun sakat kalabiliyorsun Allah beterinden korusun acil şifalar...

  12. #12

    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Kaza tespit tutanağında kusur oranların ne? Keşiften sonra kusur tespiti olacak yeniden. Geçmiş olsun. Hukuk mahkemesinde dava açmaniz lazım tazminat için. Ceza mahkemesi sizin Lehinize tazminat hükmedemez

  13. #13
    airhead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2010
    Şehir
    gecegondu
    Motosikleti
    BMW R80
    cok gecmiş olsun.Güzel memleketimde bedava yaşıyoruz ustanın dediği gibi.

  14. #14

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Motosikleti
    Yamaha Tenere
    Çok geçmiş olsun!
    Youtube: https://www.youtube.com/motolojivlog
    Instagram: @motolojivlog

  15. #15
    Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Kardeşim çok geçmiş olsun.

  16. #16
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.

  17. #17
    Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2015
    Motosikleti
    R 25
    Hocam büyük geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim. Moralini yüksek tut. Azmini hiç bırakma. Bu problemler de geçecek.

  18. #18
    OZARSLAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mart 2016
    Şehir
    Büyükçekmece
    Motosikleti
    Honda Forza 300 ABS - Bekleniyor
    Kötü günler geçmişte kalmış , bundan sonra ki her gün daha iyi olacak inşallah... Rabbim acil şifalar versin ...

  19. #19
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    geçmiş olsun umarım en kısa zamanda olabildiğince sağlığına kavuşursun...

  20. #20

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Geçmiş olsun üstad. Allah şifa versin. Aramızda olman beni sevindirdi.

    Forumda avukat arkadaşlar yardımcı olur inşallah.

    2015 eylül ayında bende e5'te sorumsuz bir kamyonun altına girip diğer tarafından çıkmıştım. Kötü bi duygu. :(:(


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)