Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBF 150 Marş motoru

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbf 150
    slm arkadaşlar.siteye yeni üye oldum ancak bu güne motorsiklet alanında gerekli yardımları hep bu siteden aldım.ne aradıysam buldum.emeği geçen,yorumlarda bulunan herkese binlerce teşekkürler.bende 2009 model cbf 150 var.marş motoru biraz sakıncalı sanırım.marş almıyor değil 2-3 sefer de alıyor ama genelde gıy gıy gıy diye marş basıyor.eski motorumda tek marşta hiç gıy gıy sesi olmuyordu.sanırım marş motoru gidici görünüyor.sormak istediğim,yeni bir marş motoru mu almak gerekiyor yoksa kömürü vs. mi değişmesi gerekiyor.marş motoru değişmesi gerekiyorsa kendimde değiştirebilirmiyim.kolay bişey diye biliyorum ama herhangi bir püf noktası varmıdır.şurasına dikkat etmezsen sakıncılı olur dediğiniz bi durum olurmu.değerli yorumlarınıza şimdiden teşekkürler.bu arada elim ustalık işlerine çok yatkındır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Marş yavaş dönüyorsa ilk olarak aküye bakın.oda sağlamsa marş rolesi oda saglamsa marş motoru komple değişir

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı EMRE_R19 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Marş yavaş dönüyorsa ilk olarak aküye bakın.oda sağlamsa marş rolesi oda saglamsa marş motoru komple değişir
    akü yeni o yüzden yavaş dönme olayı yok.dediğim gibi sadece gıy gıy sesi var.sonra marş alıyo zaten.o zaman marş rolesi bi bakmak lazım.yorumunuz için teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)