Yazlık Motosiklet Montu Bering Keers
-
Merhaba arkadaşlar yeni sezon yaklaşıyor bende yazlık mont aramaya başladım. Bering Keers modelini beğendim korumalar yeterli ama çoğu yazlık motosiklet montu gibi sırt koruması yok. Bende sırt koruması arıyorum fakat iki türlü var birincisi motosiklet montuna takılan cinsten diğeride direk bele takılan cinsten hangisi daha mantıklı? motosiklet montu ve sırt koruması için maksimum 700tl ayarladım. önerilerinizi bekliyorum. iyi günler
Reklamlar
-
Hocam ben Bering kullanıyorum ve memnunum ancak 4 yllık kullanıcı olarak onun yerine body armour alarak kafana göre takılsan daha iyi olmaz mı? Böylece tüm ceketler senin olur. Araba yerine taksiye binmek gibi :D
-
Merhaba. Bering aero kullanıyorum. Sırt koruması olarak genelde knox kullanıyorlar. Hatta ilk alanlarda sırt koruması da içinden çıkıyormuş. Ben de bundan almayı düşünüyorum.70 tl gibi bir fiyatı vardı.
-
Yilldiray adlı üyeden alıntı
Hocam ben Bering kullanıyorum ve memnunum ancak 4 yllık kullanıcı olarak onun yerine body armour alarak kafana göre takılsan daha iyi olmaz mı? Böylece tüm ceketler senin olur. Araba yerine taksiye binmek gibi :D
body armorlar sürtünmeye karşı dayanıksız diye biliyorum ama araştıracağım
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
Merhaba. Bering aero kullanıyorum. Sırt koruması olarak genelde knox kullanıyorlar. Hatta ilk alanlarda sırt koruması da içinden çıkıyormuş. Ben de bundan almayı düşünüyorum.70 tl gibi bir fiyatı vardı.
bering aero'nun galiba sadece siyahı var ve yazın siyah çok çekilmez oluyor beyaz arıyorum. ben sırt koruma için 150 tl gibi bir bütçe ayırdım ve ona ce onaylı 2. seviye sırt korumaları var fakat harici mi alsam monta takılandan mı alsam karar veremiyorum hangisi kazada daha çok korur?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)