Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

6 ayın ardından samimi değerlendirmeler

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Xmax falan seri motorlar aslında ama skutıra alışmak zor


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    TamGazDevam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2015
    Şehir
    Mersin / Adana
    Motosikleti
    YBR 125 08' / HONDA CIVIC VTEC 1.6 04'
    Gulu seven dikenine katlanir abi
    Su bi kaza videosu vardi 300le gideken 6 parcaya ayrilan abinin videosu. O kazayi izledigim gun motoru kitledim bi 3 gun surmedim, sonra dolmus mesafesinde bi yere gitmem gerektigi icin 15 dk duraga yuruyup 10 dkda dolmus bekledim. Dolmusa bindigim zaman icinde zilgit ceken bebeler parfum sikan ablalar yukses sesle telefonda konusan bi amca ani fren yapan sofor derken panik atagim tuttu ve attim kendimi dolmustan. Yakin bi arkadasimi aradim ve o geldi motoruyla taksilik yaptı bana:p diyecegim o ki insan bi kere elinin altindaki ozgurluge alisinca vazgecmesi zor oluyor.
    Mustaphalanx ve SAZMAN bunu beğendiler.

  3. #23
    arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2014
    Şehir
    Çankırı
    Alıntı derdalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam gençlerbirliği.
    Ben motorla geç tanışanlardanım yaşım 34, 6 ay önce ilk motorumu aldım. Motorumu almadan önce pcx almaya karar vermişken sıçarım scooterına az şekil olsun tarz olsun diyip 2. el suzuki vanvan aldım. Öncelikle Suzuki VanVan'dan çok memnunum onu diyim ama 6 ay sonunda şunu anladım arkadaş şehir içinde en mantıklı şey scooter kim ne derse desin. Hergün işe gidip geliyorum havalar soğudu yağmurlu havalarda dahi işe motorla gidip geliyorum. Motoru koyduktan sonra yanıma park eden scooterlıya bakıyorum açıyo bagajı çat çat dizliğini eldivenini kaskını koyuyo yoluna devam ediyo ben elimde dizlik sırtımda çanta elimde kask işime gidiyorum. Akşam arkadaşım geliyo veya kız arkadaşım geliyo iş çıkışı hadi şuraya gidelim diyo e diğer kask mont evde iyi de ben nasıl taşıyayım 2. kaskı yanımda. Geçenlerde eve boya almak için cevahir koçtaşa gittim allahım iple oradan geçiriyom buradan bağlıyom yanımda nmax vardı resmen imrendim ya. Böyle ufak tefek şeyleri halletmek için inanılmaz pratik.

    6 ay sonunda geçenlerde motoru bir yerde bırakmak zorunda kaldım 1 hafta kadar işe otobüs ile gidip gelmek zorunda kaldım 'Aman tanrım' yok abi ben çok alışmışım motora, otobüste afakanlar bastı kavga edenler ağlayan bebekler gelmeyen otobüsler e malum kilit trafiği park sorununu da düşününce en mantıklı şey motor bu en mantıklı aracın en mantıklı formatı da sanırım scooter.

    Motoruma her baktığımda ulan çok yakışıklısın kerata diyiroum iyi ki almışım diyorum, sanırım ben de uyandırdığı hissiyat mantığın önüne geçiyor ama ileride maxiscootera geçer miyim bilemiyorum ;)
    Ah be hocam, çanta taktır olsun bitsin. Sanma ki o sele altı bagaja her şey sığar. Anca kask hadi bir de eldivenler. O da sığarsa hani.

  4. #24
    derdalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mayıs 2016
    Şehir
    istanbul
    motora takılan çantalar da çirkin be arkadaş ama sanırım taktırcam

  5. #25

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    20 belki yirimiyide geçdi yıllık motorcu biri olarak söyliyim eğerki kurye falan değilsen ve yoğun kullanım alanın şehir içi ve işlevsel a noktasından b noktasına gitmelik bir vasıta olarak kullanıyorsan motoru scooter dan başka motor önermem..

    scooterlar artık eskisi gibi değil gayet seri güvenli konforlu ve rahat.. çok yerde trafikde seni o kadar rahatlıatırki iyiki vitesli motor almamışım dersin.. bende tdm850 vardı en son trafikde lanet ediyordum artık yanımdan vızır vızır scooterlılar geçiyor senin haliyle onlar gibi manevra kaçma kabiliyetin yok heleki o şişli mecidiyeköy trafiğinde motoru bırakıp metroyla cidden çok gidesim geldi..

    scooter demiyorum otomatik şehir içi candır rahatlıkdır ama scooterda bagaj faktörüde var.. güzel bagajı geniş ibr scooter alırsan dünyaları alır.. kankimde x9 500 vardı pikniğe giderdik mangala mangal dahil etler osu busu her şeyi alırdı bagaj..

    artçı içinde büyük konfor ve lüks otomatik eskiden silverwingim vardı artçılarım hala o motor çok iyiydi derler rahatlık konfor açısından..

    scooterı sürmek ayrıca normal motoru sürmekden kolay değil zordur.. oda en büyük yanlış algılamadır .. scooterın ortasında kocaman bir tekne var ve motoru arkadadır bütün rüzgar devinimi ve güç denge ağırlığı normal motorlara göre daha farklıdır sürüşüde öyle..

    italyada beverly500 kiraladık italyayı nerdeyse onla gezdik şahane bir motordu harika ibr şeydi ama o bile keskin dağ virajlarında bırak abi beni kafama göre gidiyim şuraya diyordu .. yani scootera kolay diyen adama sağlam ve uzun km ler scooterla yapmamış adamdır .. dümdüz yolda gidip gelmişdir scooterda ne varya bir gaz o kadar der..

  6. #26
    oxus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2014
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    BMW F 650 - Yuki Scrambler - Kymco Downtown
    10 dan fazla motor değiştirdim ama sattığıma tek pişman olduğum motor maxi scooterdı


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)