Şu video çeken arkadaş forumda mevcut mu acaba?
-
Vay beeee. Şu konuya yazılanları okudum da herkes kurallara uyan dört dörtlük sürücü.
Kendimi bir anda avrupa ülkesinde zannettim.
Birazdan arabamla gezmeye çıkıcam ve muhtemelen gerçeğin bu forumda yazılanlar gibi olmadığını görücem.
Reklamlar
-
Mehmet Cirit adlı üyeden alıntı
Psikoteknik destek lazım...
Yok be o kadarda değil
-
F54 adlı üyeden alıntı
R6 300 gidermi yaw ?
Benim ki hep 279 da kaliyor
Aynaları kapatınca 300 yapıyor
https://www.youtube.com/channel/UCG8V2OFsRDyxuCrAklq8aBg
-
mchi adlı üyeden alıntı
Hosgeldin prowrist kardeş özlettin kendini. Aldırimmi seni geri istermisin
O olsam burada gezmem be abi
-
Moderatör
Cloumb adlı üyeden alıntı
O olsam burada gezmem be abi
Yani bizim de yediğimizi düşünmen oldukça manidar
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Yani bizim de yediğimizi düşünmen oldukça manidar
Neden böyle düşündüğünü bilemedim O adam biner motoruna gezer bence neden burada olsun ki mod vs olmadıkça. Banlanmış sonuçta.
-
kum saati doldu ama kara murat ortaya çıkmadı. gerçekten buralarda değil demek ki
-
DKN adlı üyeden alıntı
kum saati doldu ama kara murat ortaya çıkmadı. gerçekten buralarda değil demek ki
Uzaklaştırılmış arkadaş
-
berkay3212 adlı üyeden alıntı
Aynaları kapatınca 300 yapıyor
aynalar +5 beygir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Ailesi felan yok heralde,seveni,bekleyeni...
Belki de yoktur Mazhar başgan... İnsanı hayatta tutan bişey yoksa bundan daha tehlikelisini de hiç kasmadan yapar.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Arkadaş burada mı bilemiyorum ama yaptıklarını izleyince böyle aptalca motor kullanan, diğer insanların canlarını tehlikeye atan birinin hayatta bile olmaması gerekir bence..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
aynalar +5 beygir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Belki de yoktur Mazhar başgan... İnsanı hayatta tutan bişey yoksa bundan daha tehlikelisini de hiç kasmadan yapar.
Yalnız adamdaki R6 diğer R6 lara göre bir kaç km daha hızlı gibi?
-
Adam güzel gidiyor daha ne..
Tebrik etmek lazım.
Eleştirmek yerine sizde çekin yayınlayın..
-
O motorlari alip kafe onlerine cekenlere gelsin bu video... demistim zamaninda, turkiyeden böyle isler bekliyoruz.
-
Dumduz yolda gidiyor, teker yok, filtering yok, frenleme yok, stoppie yok, viraj yok sadece gaz aciyor, bu videonun nesi iyi ya. Bir de hitting the apexin basini koymus sanki motogpde yarisiyor lale
-
İzlerken keyif aldım sürüş tarzımız kesinlikle aynı, motosiklet bu birazda ruhsal kişilik işi. Zaten böyle olmasa çoğu kişi buna yorum yazmak yerine reno kangoo mu fiat doblo mu ? yazısını okuyor olurdu
-
Merdo adlı üyeden alıntı
Dumduz yolda gidiyor, teker yok, filtering yok, frenleme yok, stoppie yok, viraj yok sadece gaz aciyor, bu videonun nesi iyi ya. Bir de hitting the apexin basini koymus sanki motogpde yarisiyor lale
Herkesin zevki başka işte Bathuda böyle videolar çekiyor
-
_Siyah adlı üyeden alıntı
İzlerken keyif aldım sürüş tarzımız kesinlikle aynı, motosiklet bu birazda ruhsal kişilik işi. Zaten böyle olmasa çoğu kişi buna yorum yazmak yerine reno kangoo mu fiat doblo mu ? yazısını okuyor olurdu
Her şeyi anlarımda 5.42 yi açıklayan biri olacağına inanmıyorum.
-
15 Aralık 2016, 19:58
ZümeR adlı üyeden alıntı
Adam güzel gidiyor daha ne..
Tebrik etmek lazım.
Eleştirmek yerine sizde çekin yayınlayın..
Bende beğendim özellikle müziklerin sahneye uyumu
-
15 Aralık 2016, 21:49
Salurbey adlı üyeden alıntı
Kesinlikle benim sürüş tarzımdan çok çok uzak.
benimde. lan ben 70 görünce ovvv adrenelinn diye bağarıyorum :D şükürler olsun
-
15 Aralık 2016, 23:43
Kameralara hareket çekmesini beğendim ben.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)