Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Bu AEA kimdir arkadaş ? Ana sayfada 4 tane konusu var adamın ??

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #141
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sym Wolf mü Daelim Roadwin mi?
    Daelim Roadwin

    motorun sadece frenlerini övmüşlerdi, kalanı ne varsa hep eleştirildi. kızdım ama sonra daelim ile niye böyle duygusal bağ kurdum? niye onu eleştirdikleri zaman kızıyorum diye kendimi sorguladım.

    sonra sonuç olarak millet yüzeysel bakıyor deyip kendimi haklı çıkarıp çıktım işin içinden.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------

    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gençler bilmez Skytürk diye bir kanal vardı.
    Pazar gününü iple çekerdim AEA`mı seyretmek için, Allah rahmet eylesin.
    geçen sene iş yerinde öğle yemeğine çıktık, marketten bir şeyler alıp yiyelim diye karar verdik ustalarımla... markete girdim raflara bakarken bir baktım orada "berrak turşuları" vardı. AEA geldi aklıma, onun sponsoru idi Berrak Turşuları, zaten turşu seviyordum ama o markayı görünce başta biraz güldüm ama sonra böyle bir burukluk oldu.

    suzuki drz400, hayabusa, s100rr, honca cbr 100rr gibi motor incelemeleri hem eğlenceli hem de güzel anlatım yapıyordu. cb 650f videosunda honda ekibine laf sokuyordu, adamlar korna ile sinyalin yerini değiştirmişler.

    adamın sinematiği iyi, doğru şekilde mi ifade ediyorum bilmiyorum, adam motosiklet ile akşam yemeği eşliğinde onunla sohbet etmesi... ne bileyim hayabusa için salon ve mutfak bir arada benzetme yapması, drz 400 için apaçi şefinin demir atı gibi yorumlamaları.

    adam sadece motosiklet tanıtmıyordu, sanat katıyordu işin içerisine ve bunlar da milletin baya hoşuna gidiyordu.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------

    Alıntı ishakpaşa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karakter eşittir 1 demek. yanına sahip olduğunuz her değer için birer sıfır koyarsanız, değeriniz artar. ama karakter kalkınca geriye koca bir sıfır kalır. ben burada kimseye karaktersiz demek istemiyorum. haddimde değil zaten. ama her başarı sahibi bizim sahip olduğumuz DEĞERLERE dil uzatacak değil. hoş burası türkiye. bizde başarı insanlıktan önce gelir. yıllarca insanlara hakaret eden ama başarılı olan insanları övdük durduk. bazıları anlayacağı dilden konuşmuş diyor. böyle bir saçmalık olabilir mi? o genci tanıyor musun? sahip olduğu değerleri biliyor musun? trafik polisinin anne babana biz ne diyeceğiz cümlesiyle, aea o gence dediği cümlenin mantığını bir tutanın hangi DEĞERLER ugruna yaşadığını merak ediyorum. hata affedilir başarı takdir edilir. ama bu hata değil. bu toplumun uç noktasında, ugrunda yaşanılan bir değere dil uzatmaktır. madem bu cümle size hafif geldi, o zaman aynı cümleyi bende sizin ve bu cümleyi savunan herkes için kullanıyorum;

    dikkatli kullanın,yoksa siz ölünce ....

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------

    belki ağır oldu. ama kimse kusura bakmasın. ben kendimi o gencin yerine koydum. evet genç biri olabilir, zıpır biri olabilir, ama o küfür niteliği taşıyan cevabı hak-et-me-di.
    yarın öbürgün kolaçanda aynı şeyi söyler moto-bilmem nede. değerlere sahip çıkki bigün birisi karşına çıkıp, ölürsen karını ben alırım... demesin.
    gerçi size normal geliyor bu cümleler.
    diğer arkadaşa sordum cevap vermedi, sana da sorayım çünkü ben gerçekten anlamadım. Rahmetli orada motorcu arkadaşa aklında kalması için en çok akılda olan şeyden örnek vererek anlatmış ve bence başarılı da olmuş ki bakın nasılda akıllarda kalmış.

    anlamadığım şey ise orada bel altı yada argo şekilde bir terbiyesizlik göremedim ben, sen öldükten sonra senin sevgilin bir başka insan ile sevgili olmayacak mı? kaldı ki bu şahsen benim umursadığım bir şey değil, hatta tam tersi benim sevdiğim biri benden sonra hayata küsmesin, benden sonra çok iyi bir insana denk gelip güzel bir hayata devam etsin isterim.

    terbiye anlayışını merak ediyorum, rahmetli orada nasıl bir argo kullanmış ben anlayamadım, rica etsem detaylı şekilde biri bana açıklama yapabilir mi? "sen öleceksin ve senden sonra sevgilin senin en yakın arkadaşın ile beraber olacak" lafında nasıl bir ahlaksızlık yada terbiyesizlik var?

    anlamaya çalışıyorum şu anda. dediğim gibi bazı insanlar "ya benimsin yada toprağın" modunda olur ve bence bu yanlış fakat AEA bu kafada biri olduğunu hiç sanmıyorum ama akılda kalıcı olsun diye böyle bir mod üzerinden esprili bir örnek yapmış bir an için. anlık kararlarda bazen toplumdan gelen genel kitlenin kabul ettiği kurallar etkili olabilir.

    bizim toplumda kusura bakmasınlar ama oldukça geniş bu konuda, tek eşliliği savunuyorsunuz ama evli barklı oldukları halde her gördüklerine yürümeye çalışıyorlar.

    ya olduğu gibi görünsünler yada göründüğü gibi olsunlar. yani karakteri ve ahlakı cinsel olayda aramak tamamiyle cahil işidir, kınadığım olay evlendiği kişiyi aldatıyor olmalarıdır yani hainlik yapıyorlar. aksi halde insanları cinsel yönelimleri tek eşlilikten yana da olabilir çok eşlilikten yana da olabilir yada cinsel yönelimi olmayabilir de, bu kriter üzerinden ona ahlak yada karakter puanı vermek cahil işidir.
    zileliorhan, DickName, espresso ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #142

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bı lafı ıle sılmıstım zamanında sonra da olmus gıtmıs zaten genç bi delıkanlıyı ortamda yerın dıbıne sokup cıkarmıstı soru su hangı lastığı almalıyım motor ybr 125 abı cevap olarak su yanıtı aldı evlımısın hayır nısanlıyım sen kaza yaparsan nısanlını başkası ...... bunu net sekılde soyledı sansursuz allahta ben sormamdım oyle bı soru sınırlı ınsanım cunku cocuk sınırınden kendı kendını yedı ama o guluyordu terbıyesızce doğuda 3 motorcu yu oldurmuslerdı sabıha gokcene tabutları almaya gıtmıstık tum motorcular oradaydı sanırımm 2012 felan dı
    Hocam ben mi yanlış anladım soruyu soran arkadaş lastik sormuyor. Biri ona GSR al demiş onu soruyor. Rahmetli de halı saha maçı sonrası soyunma odasında cevap verilecek tarzda cevap veriyor.

    Bence art niyet değil de biraz patavatsızlık var. Çok hoş olmamış ama soran arkadaşın yaşı çok genç ve tecrübesinin çok az olduğu için öyle cevap vermiş olabilir.

    Not: tecrübe 06 nın yüklediği videoya göre cevap verdim. Siz başkasından bahsediyorsanız çok özür.
    xtrafrozen bunu beğendi.

  3. #143
    xtrafrozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2019
    Motosikleti
    CBR 1000RR (2018) & Nmax 155 (2022)
    Biz bu adamın gördüğü ilginin o zamanlar 3 de 1 ini görsek bizler de bu tarz gaflarda bulunabilirdik.

    Konu videodaki örnek, tamamen boşluguna gelmiş, art niyetsiz bir gaf.. Dogru mu? degil.. Bu o kişiyi kaka yapar mı ? yapmaz.

    Kanaat önderi degil bu adam, örnek alınmak gibi bir derdi de yoktu bana göre.. Samimi sekilde bildiklerini aktarıyordu tum ülkeye, işinde de basarılıydı.

    Sanayide kask takmaması veya pavyonda olay cıkarması bu gercegi degiştirmez.
    tommygun bunu beğendi.
    “I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.”.

  4. #144

    Üyelik
    01 Haziran 2023
    Motosikleti
    duke 390 150 beygir
    elmayla armutu karıştırmamak lazım.öncelikle ölenin arkasından konusulmaz.günahı sevabı allahla arasında.çok videosunu izledim,kimseye kötü örnek olmadı.arada 1-2 argo konusurdu.hiçbirzaman bilgiliyim falan da demedi.tek yaptıgı model tanıtmaktı.motosikletlerin iyi kötü yanlarınıanlatıyordu.
    güleryüzlü eğlenceli olunca çok izlendi.sonrasında başka neşeli youtuber gelmedi zaten.


    REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)