ama ben size demiştim
bu hareketleri başkası yapamaz lazlrdan
ama ben size demiştim
bu hareketleri başkası yapamaz lazlrdan
tektekerarif abinin siteye üye olmasına sevindim.gösterilerini ve cdlerini izliyorum.tek kelimeyle 1 numarasın başka birşey söylemeye gerek varmı. allah kaza bela vermesin sen bize lazımsın kendine iyi bak.
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
işlerimin yoğunluğundan gene anca gece girebildim siteye. juniorR1 e tşk ediyorum sevgisine ve iltifatlarına.ama bu sene çok ilginç ve enteresan şhow larla bayağı izleneceğime inanıyorum.murrat,sapancaya geziye belkide gelirim çünkü perşembe günü istanbula geliyorum.eğer kalırsam, bende güzel şhow larla renklendirmeye çalışırım geziyi.
tuh beee.
arif abinin yakınında değilizki gidelım yanına.
adamlar arayı kurdular.
yakında motorlarlan bulusurlar bile
neyse hoşçakalın.
kalın sağlıcakla
Ya trabzonlu laz.bende çok uzaktayım alanya dayım istanbulda değilim ama sürekli gidip gelirim.ama sen takma kafana bir akşam bin direk alanya ötobüsüne gel buraya bir iki gün burada seni uçurayım sonra gidersin trabzona okeymi.
abi selamlar.
her halde sımdı sızde onlınesiniz.
bende demın mesaj atmıstım foruma. neyse ben oraya nasıl geleyım abı. okul var. buradan kurtulunmaz ancak yaz tatılınde.
hem ben korkarım motora bınmeye. hiç binmemişim şimdiye kadar
am alışırım her halde.
kalın sağlıcakla.
Eğer geziye gelecek olursanız haberdar edin bizi. Bir telefon kadar yakınız. Ona göre kamera bulalım. Fotoğraf makinası yetmez =)
DBTYSG
Senin arkana binen kişileri tebrik etmek lazım hakketten, herkesin yapabileceği bir iş değil.TekTekerArif adlı üyeden alıntı
Ya invet şu trabzonluyu korkutma.beni öcü gibi gösterme.benim kullandığım motorun arkasına binen inanki birdaha binmek istiyor.birazda isteğe göre adralanin isteyene heyecanın en keyiflisini yavaş isteyene göre yavaş.aczık hareket isteyene azcık.ama birde bakmışsın denk gelirse seninlede bineriz.sakın hayır deme.binince hoşuna gideceğine inanıyorum.bana güven.ama trabzonluyu bindirecem.sadece şu olur çok daha kötü motor ve ben hastası olur.olsun varsın neyapalım.
selamlar
yok arif abi sen endişe etme ben korkmam
bide bakarsın motoru elinden aldım ben seni uçuruyorum
birde bakmışsın sen bana hayran oldun
trabzonda motor sürücüleri derneği var bu arada haberiniz olsun
gelin çay ısmarlarız
ha arif abi aslen nerelisin lazım felan dedin?
Kalın saglıcakla
laz ben adapazar lıyım sen galiba benim sitemi gezmedin görmedin.sitemi iyice incele oku hayatım tam anlamıyla yazılı burada. www.tektekerarif.com
Yok abi senin kullanmana bişey demiyoruz zaten, ama ben yinede binmiyeyim, korkarım benTekTekerArif adlı üyeden alıntı
abiler merhaba
haklısın sitene şimdi girdim.
çokta mukemmel bir site.
kalın sağlıcakla
27 marttaki buluşmaya geleceğini duydum çok sevindim.Tek Teker Arif abimizide aramızda görmekten onur duyarız.görüşmek üzere
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
abiler bırakında gelin trabzona
bir hamsi yeriz fındık yeriz. misir ekmeği yeriz)
hoşçakalın.
baska bir zamanda trabzona geleriz iyisallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)