selam arkadaşlar.
trabzonlu arkadaş varsas görüşebiliriz.
kalın sağlıcakla
selam arkadaşlar.
trabzonlu arkadaş varsas görüşebiliriz.
kalın sağlıcakla
Bana bak gelecez trabzona hazırla hamsileri :D
DBTYSG
ehuheuhu , oraya gidilirmi beah adamın deli olması gerek tabi adamda baba motor varsa sorun yok yane
LAZLARIN hepsi deli ama gelmiyorlar buraya. Ben giderim
YAZ gelsin,
LAZ gel desin,
HAMSİ de pişsin,
BEN ordayım uşağum hehehhe
DBTYSG
şair misin beee :Fade-colormurrat adlı üyeden alıntı
Şair de oluruk
laz da oluruk
pişti mi hamsi
gözümüz görmez oluruk
hhheheheh
tamam abarttım kabul
DBTYSG
selam muratt abim nasılsın
öyle şeymi olur bee burada hamsi çok hemde fazlasıyla. ohoooooooohooo senin dert ettiğin şeye bak.
mangalı yaktım bile.. ikide bir yanmasın diye çeviriyorum. durun diyorum muratt abiniz gelcek
siz buraya gelmeye karar verin biz sizi başımızın üzerinde bakarız.(sunuda diyeyim başım pek rahat değildir ama rahatsız oalbilrisin.) gerçi oteller var onlarda da kalabilirsin
ama biz lazlar sizi otele bırakmayız. hiç olmadı sabaha kadar muhabbet finduk hamsi yeruk dururuk daa.
hadi kalın sağlıcakla.
Ekibi razı edip geliriz artık ama dediğin gibi kalabalık olursa kalacak yerde lazım büyük organizasyon yani =)
DBTYSG
murrat hicbir organizasyonu kacirmiyorsun
Bizim Ruhumuz yok senin Ahmen San Ruhun var galiba
herkeze MOTOSİKLET NET te bulunan tüm üyelere selamlarımı iletiyorum.Bu siteye yeni üye oldum.bir iki gündür okuyor inceliyorum.fazla bilgisayar kullanmasını bilmiyorum yavaş yavaş öğreniyorum. bu iş tektekere benzemiyor aranızda yazışarak yuvarlanmaya çalışacağım. sevgilerimle.TEKTEKER ARİF
Sitemize hosgeldiniz,TekTekerArif adlı üyeden alıntı
Bütün motosikletcilerin hayranlıkla izlediği birisiniz.Umarım sitemizi sık sık ziyaret edersiniz, görüşmek üzere.
Arif abi sitemize hosgeldin
ehuehuh tekteker arif hosgeldin sitemize valla senın yaptıgın gosterileri vede akrobasi haraketlerini izliyorum hepsini değil ama coğunu seviyorum birde arka kaldırmayı tam öğrensem daha iyi olcak
selamlar abiler.
siz boşverın yatakları klacak yerleri. biz burada neliğiz yaneee. sizi yatıracak yerde mi bulamayacağız. ayıp ettiniz şimdi.
hiç olmadı motorların üstünde yatarsınız nedirki yane değilmi:=)))
oda olmadı başımızın üstünde yeriniz var. (başım pek rahat değildir ama ona göre
arif abi selamlar abi.nasılsınız?
açtıgım foruma teşrifbuyurdugunuz için çok memnun oldum. hem bilgisayar kullanamyı çabuk öğrenirsiiz. zor birsey değil. burada bilgili abilerimizde vr zaten onlar size yardım ederler. bgeçen yazın galina buraya gelmiştiniz r1 le beraver. söğütlüde bmw ci erolun oğlu osmanı tanırım o anlatmıştı bana.
neyse kalın sağlıcakla abiler.
selam arkadaşlar.sıcak karşılamanıza teşekkürler.elimden geldiğince bu siteye girip yazışacağım.türkiyede gördüğüm kadarıyla iki tane güzel site var motordelisi ve motosiklet net.yazışmalar sohbetler çok güzel benimde buralarda görünmem renk getirir inşallah bu sitelere.ben bu yıl fuarda gene DAYTONA nın standında olacağım orada hapizle üyelerle sanırım tanışırız.harkeze sevgilerT.T.Arif
Hoşgeldin.
Ama TRABZONda motorcu var mı başlığı altından katılman acaba TEKTEKER ARİF LAZ mı diye bir söylenti çıkardı =)
heheeh.
HOşgeldin tekrardan =)
DBTYSG
merhabalar
inşallah öyledir.
arif abinin buralı olması beni sevindirir valla.
yoksa lazlardan başka kım ole hareketler yapabilirki
kalın sağlıcakla
Selam murrat, trabzonlu osmanın çağrışımı bana değil ben ondan sonra siteye girdim.ama inanınki vallahi bende lazım hemde mokti lazlarından dil bilenlerinden.tabi ben lazca bilmem ama annem akrabalarım bilir. şimdi osmanda benim laz olduğumu bildiya ne kayiflenir ha.
Şu Türkiye cennet ülkemizde en neşeli insanlar Karadenizliler. Ben bunu gördüm bunu bilirim. Keşke herkes onlar kadar deli onlar kadar neşeli bir bakış tarzına sahip olsa
Bu haftasonu Sapanca'ya tur düzenleyelim dedik ama siz Antalya'daymışsınız. Biraz uzak işte
Ama bir haftasonu RAFTING turu düzenleriz belki oraya da geliriz.
DBTYSG
merhabalar
arif abinin lzlarla olan ılgısıne sevındım
hoşçakalın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)