Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kaza ve yurdum insanının tavırları

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu videoları izleriz sonra deriz trafik sigortası 600 lira oldu işte görüyosunuz motosikleti düzgün süremeyen bir kişi daha. Yorumlarda en başta şu var "telefoncu bi esnaf abimiz kazaya kendi gözleriyle şahit oldu adamın tavırlarına karşı bizi savundu 1:22dede herif gebercek gitcek ne arabasından bahsediyon falan diyor" böyle işte herkes motorculara geberecek gidecek gözüyle bakıyo. Kask kamerası takmaya utanıyorum artık. Kask kamerası takıp da motoru doğru düzgün kullanan neredeyse yok.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

    Mercedesçiyi bulup dövdürecekmiş. Seviye, medeniyet falan iyice yerlerde
    http://i63.tinypic.com/2cwkavk.jpg
    Hehe, boş yapmak. Kendi aralarında gaza gelip coşmuşlar, o kadar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    10 Ocak 2016
    Şehir
    Adana
    Üstte ki yazışmalarında da çocuğun mal olduğunu açıkça görüyoruz. Mersolunun tavrını, suçluyu ve suçsuzu bir kenara bırakalım. Bu forumda çoğu kişi aralardan geçiyor bende yapıyorum yapmaya da devam edeceğiz arabaların arkasından seyir etmek için almadık bu aletleri. Sadece çok dikkatli olmalı sağa ve sola dönüş olan yerlerde böyle arabanın dötüne dötüne girmemeliyiz.

  3. #23
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2013
    Şehir
    Kusadasi
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Alıntı forzaBJK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük gecmis olsun, yine ucuz atlatmisin kazayi. allah korumus..

    fakat..
    cekirge bir ziplamis, iki ziplayamamis cakilmis..
    mersonun solundan uzayim dediginde, neden mersonun düz gidecegini düsünüyorsun ama dönebilecegini düsünmüyorsun? sinyal vermedi verdi muhabbetini bosver.. mersonun önü bos ve fren yapiyor, önüne atlayan birsey yok, birtek yan sokak var görünürde. fren yapmasi tuhaf degil mi orda? bir kelek olabilecegi hic mi aklina gelmedi?

    ben o sekilde motoru kullansaydim aklimdan sunlar geciyor olurdu herhalde; lan ne seksi sürüyorum, heyyt, bakin kizlarrr.. asik olun lan bana.. huoop suv'ye sagdan tokat, mersoya soldan tokaaaahhh dizim...
    senin ne geciyordu bilmiyoruz tabii ki, ama sanki aklindan gecmesi gerekenler sunlar olmaliydi; lan dönüs var, merso sinyal vermedi ama fren yapti belki dönebilir, uzamim ve yavaslayim, kaza yaparim, ayagimdaki zaten ayakkabi degil, elimde eldiven filan yok, kicimda birde bermuda var, dizimi carpar ortopedilik olurum, allah korusun, vayyt, iyi süzmüsüm lan, merso döndü sola, ben yola devam, ama lan dikkat edeyim, yol zaten dar, maceraya ne gerek var, kiz bombaydi gerci ama bu mal mal kullanmama hayran kalacaksa sttrrsn gitsin lan..

    tekrar gecmis olsun, dikkat et kardesim, yolu oku..

    motosiklet sürmekten cok güzel birsey, bu zevkten yoksun kalmak, bilhassa kendi dikkatsizligimizden ve böyle mallar yüzünden, kimse istemez.. dikkatli olalim, 70'imizie kadar sürelim motorumuzu..
    hocam ben yapmadım kazayı internette gördüm. ben böyle saçma bi sürüş yapmam zaten. arabanın girmiş soluna, sonra laf ediyor bide. videoyu atmaya utanırım valla

  4. #24

    Üyelik
    21 Mart 2016
    Motosikleti
    MT-25 ABS
    Fluens fiyatına e serisi almış gelmiş Alamanyadan , burda 500 bin diyor lan 500 bine 10 tane alırım ben ondan Motosiklet ne kadar suçlu olsada bunları diyen daha suçlu o kesin ,birde şu sadece kaskla gezenlere motorcu demeyin lütfen , sonra ölüyorlar, sakat kalıyorlar motosiklet tehlikeli oluyor ..

  5. #25
    macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2015
    Şehir
    İstanbul / Ümraniye
    Hocam oncelikle cok gecmis olsun ucuz atlatmissin adamin tavri yanlis ona kimsenin lafi yok o konuda otomobil surucusu hatali tabiki ama senin hareketde doğru degil be kardesim canim daha kiymetli diyorsunda akan trafikde senin kaldirim ile arac arasinda ne isin var madem canin kiymetli canini tehlikeye sokacak bu hareketi neden yapiyosun o zaman yolda trafik olsa tamam derim de adam yolda gidiyor zaten senin burada yapman gereken motorsikletide bi aractan sayip otomobilin arkasında akan trafikde yol alman gerekirdi burada kazanin olma sebebi kesinlikle motorsiklet de adam sinyal vermis vermemis gec vermis o ikinci mevzu onlarsan once asil senin o arada ne isin var bunu sorgulamak lazim aynısı zamaninda benin basimada gelmisti scooter akaam vakti yine boyle benin araç ile kaldirim arasinda gidiyormus tam arka kapinin hizasinda sinyali verdim döndüm sokaga kut diye bi ses geldi indim baktim ki cocugun kask yerde yuvarlaniyor kaskida takmamis yani motorun ustunde duruyomus tabi ben bu otomobil surucusu gibi tepki vermedim hastaneye goturelim dedim istemedi bazi hareketler yaptirdim ona agrisi sikintisi varmi diye biseyim yok abi diyince kaldırdım onu devam ettim yoluma yazim biraz uzun oldu ama kusura bakmayin biz motorsikletleri once bi tasit gibi gorecegiz daha sonra baskalarinda bunu bu sekilde gornesini bekleyecegiz neyse gecmis olsun tekrardan insan boyle boyle tecrube sahibi oluyor tabi Allah daha beterinden korusun.
    Mengu16 bunu beğendi.

  6. #26
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir
    şu konuları okumadan yorum yapanlar, okuyup yorum yapanlardan kat kat fazla.

  7. #27
    ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Şehir
    Isparta
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    hayırlısı be!

  8. #28
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    ben olsam bacağı macağı unutur dalardım herhalde...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

  9. #29
    bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2015
    bu motorcularda her aradan çıkıyorlar. adamın döneceği frene basmasından ve önce sağa direksiyon kırmasında belli. bacağına da mı acımıyorsun?


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)